Pabrik sareng Pasokan Médis Toko Online: Korsi roda, Ringan, Ultra Ringan, Daya Berdiri, Manual Korsi roda, Ngangkut Korsi roda, Listrik Korsi roda, Rollator, Walkers sareng Aktip Korsi roda dikirim langsung ka anjeun. Ogé, korsi roda alus kudu nyieun hirup anjeun Langkung gampang. Kituna, urang ngahususkeun kana ergonomics sareng lightweight. Kaunggulan ngaliwatan mobilitas nyaéta komitmen kami ka anjeun! Balanja ayeuna sareng simpen!

saméméhna
Teras
Dijual!
Dijual!
anyar
Dijual!
$665.00
Dijual!
$800.00
Dijual!
$870.00

populer Korsi roda

Dijual!
$665.00
Dijual!
anyar
Dijual!
$870.00
Dijual!
Dijual!
$129.00
Dijual!
$109.00
Dijual!
$185.00
Dijual!
$670.00
Dijual!
$159.00
Dijual!
$870.00

Balanja urang Korsi Roda Toko - Ringan Korsi Roda

Di Karman, urang gaduh langkung ti 100 modél pikeun manual wheelchairs milih tina. Sacara umum, upami anjeun tiasa ngamajukeun diri dina korsi roda, anjeun bakal hoyong korsi roda paling enteng anu paling enteng aya. Diajar langkung seueur ngeunaan sadaya kategori anu sayogi teras pilih ku beurat produk sareng anggaran. Sadaya korsi didamel benten. Janten, aranjeunna sadayana unik ku cara masing-masing. Meuli korsi Karman leres-leres resep ngagaleuh hiji adat korsi. Kami ngagaduhan pilihan anu pang lega di toko mana waé. Hayu urang mimitian dina tinjauan. Ieu sababaraha kategori sareng inpormasi kanggo ulasan anjeun:

Korsi Roda-angkutan

Korsi roda angkutan mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngangkut batur ka sareng ti tempat-tempat anu anjeun resep perjalanan. Éta saderhana. Kusabab kitu, tt mangrupikeun lampu kilat sareng gampang disimpen. A korsi roda-angkutan umumna sempit sareng langkung hampang tibatan a korsi roda standar, Ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun halangan ketat sareng jalan masuk sempit. Éta bakal dianggap tingkat Éntri korsi dibandingkeun sareng ukuran "lengkep". Aya béntenna antara tungtung luhur urang Kacilakaan Diuji S-ERGO korsi séri roda-korsi sareng produk kelas ékonomi. Sababaraha pilihan hébat kalebet urang ERGO LITE jeung S-115TP. Kami ogé ngagaduhan korsi roda pikeun perjalanan, TV-10B.

Kursi Roda Standar Standar

Kaseueuran korsi roda beurat standar mimitian ti 34 pon. Ieu bakal janten korsi roda wétan standar. Éta mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu sanés sering dianggo. Umumna, 3 jam atanapi kirang per dinten sareng mindahkeun sering. Ieu mangrupikeun jinis anu anjeun tingali di bandara atanapi rumah sakit. Tungtungna, teu aya embel-embel sareng anu dasar. Ngan naon anu dipesen ku dokter. Pilihan lengkep kami sayogi tina modél anu paling dasar kalayan legrests sareng armrests tetep dugi ka wheelchairs anu ngagaduhan legrests ningkatna opsional sareng panangan panangan anu tiasa dicabut. Kami leres-leres nyayogikeun rumah sakit sareng bandara janten tong kaget upami ningali di ditu. Kadang korsi dasar anu anjeun peryogikeun. Utamana upami kabutuhan samentawis. Aya ogé modél sareng asesoris opsional pikeun ningkatkeun korsi roda anjeunBantal busa sareng / atanapi Bantal Gél nyayogikeun kanyamanan tambahan.

Korsi Roda Ringan

Salajengna, kalayan beuratna mimitian ti 25-34 pon, urang korsi roda enteng mangrupikeun pilihan anu hadé nalika anjeun peryogi korsi roda anu langkung sering dianggo, nalika anjeun peryogi pilihan khusus, atanapi nalika haté anjeun disetél dina pigura khusus sareng / atanapi kombinasi warna pelapis. Kategori ieu nyertakeun sadayana, ku korsi roda ringan dina harga kalapa. Kusabab ieu, korsi roda ieu nawiskeun langkung seueur pilihan sareng urang biasana nyarankeun yén perbandingan sareng kategori tingkat salajengna nyaéta nyaéta urang Korsi roda beurat ultralight dimana pamungkas mobilitas alat-alat sareng fitur anu paling saé.

Korsi Roda Ultralightweight

Salaku tambahan, ieu mangrupikeun katégori korsi roda anu pangsaéna cicingna pangsaéna. Kalayan beurat-korsi roda sakedik 14.5 pon sareng sayogi dina duanana S-ERGO sareng saderhana modél super lightweight. Ku alatan éta, korsi roda beurat ultralight kanggo pangguna full-time anu nungtut kinerja sareng pikeun anu hoyong korsi roda paling enteng mungkin pikeun gampang ngajalankeun diri sareng ngangkut. Dina kategori ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha fitur anu henteu pernah kapendak dina pesaing sapertos standardize crash crash on Modél S-ERGO sareng ton tina pilihan sareng asesoris henteu ditawarkeun dina kategori basa sanés dina pilihan korsi roda.

Korsi Roda aktip

S-ERGO ATX nawarkeun anu panghadéna dina kombinasi disiplin manufaktur roda-korsi. Nanging, kritik ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku kasaluyuan maksimal, kaku, ultra ringan, kanyamanan, kalenturan, gaya sareng kinerja anu luar biasa. Kategori roda-korsi ultra ringan kami nyandak kompromi nol sareng departemen R&D kami anu ngadorong téhnik sareng kamampuan manufaktur pangénggalna sareng mindahkeun éta ka anjeun langsung di jalan. Dina kasimpulan, salaku bagian luhur tina pilihan garis, mimitian di dieu. Upami anjeun milari anu pangsaéna, ieu leres-leres tempat anu saé kanggo ngamimitian.  

Dengdekkeun / Ditingalian Roda-korsi

A reclining back atanapi sanésna katelah "back back" korsi roda mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu nyéépkeun waktos dina korsi roda sabab nawiskeun langkung seueur posisi pikeun ngagoler. Sareng a korsi roda déngdék nawarkeun posisi alternatif sareng relief tekanan pikeun anu meryogikeun relief tekanan salajengna pikeun panggunaan anu berkepanjangan a korsi roda. Sabenerna, duanana kategori urang sacara épéktip ngirangan beurat pesaing tradisional. Sanaos kitu, pastikeun pikeun tetep émut ieu nalika balanja dina harga. Bahan lampu sapertos aluminium kelas pesawat anu kami anggo.  

Heavy Duty Wheel-korsi

Korsi Roda Bariatric ngagaduhan beurat beurat 800 pon, ieu korsi roda tugas beurat tiasa nampung ampir sadaya pangguna kalayan maksimal lébar korsi tina 30 ″ lébar. Karman mawa rupa-rupa lengkep tugas beurat wheelchairs, tina ékonomis korsi roda bariatric transportasi, pikeun kompléks modél highly-configurable / customKami ogé ngagaduhan korsi roda bariatric anu paling enteng di industri pikeun jembar korsi sareng topi beurat na.

Korsi Roda nangtung

Ngadeg dina korsi roda mangrupikeun produk anu paling berpengaruh anu kami rancang sareng diproduksi dina usaha urang ngamungkinkeun mobilitas impaired nyandak kahirupan maranéhanana balik kana leungeun maranéhna. Nanging, kami henteu lirén ku ngan ukur ngamungkinkeun jalma nangtung dina korsi roda; kami ngajantenkeun produk harga anu paling kompetitif dina kategori nyetir ékonomi na kana perhatosan bumi sadidinten. Nanging, baca langkung lengkep ihwal sadayana mangpaat, sumber dana, sareng pilihan kauangan upami anjeun resep kana korsi roda anjeun ngabantosan anjeun nangtung. Anjeun bungah yén anjeun leres. Atanapi nonton pidéo youtube kami. Kami gaduh ulasan produk anu jero. Kami ogé gaduh ulasan saderhana ogé. 

Naon prosés pikeun mésér korsi roda ti Karman?

Anjeun gaduh sababaraha cara pikeun mésér korsi roda ti kami. Gumantung kana produkna, anjeun tiasa mésér salah sahiji an dealer bata sareng mortir anu sah, atanapi online. Terserah anjeun. Tetep saderhana. Anjeun tiasa milih tina salah sahiji reseller halaman wéb sapertos Amazon atanapi Walgreens, atanapi anjeun tiasa mésér langsung tina halaman wéb ieu. Barina ogé meuli ti dealer tiasa janten pangalaman anu langkung saé tibatan online. Atanapi sabalikna.  

 


Karman mangrupikeun produsen terkemuka bangsa di wheelchairs

Karman Healthcare parantos janten inovator terkemuka dina produksi sareng distribusi produk médis bumi ti saprak 1994. Kami gaduh sababaraha korsi anu pangsaéna. Hasilna, Karman nyayogikeun garis lengkep kakuatan sareng manual wheelchairs, tukang leumpang, rol, & skuter, régulator oksigén, kaamanan kamar mandi sareng produk perawatan bumi sanés. Ku alatan éta, balanja ayeuna sareng simpen! Kami ngahususkeun kana sagala rupa mobilitas produk. Urang wheelchairs nyayogikeun anjeun pangalaman anu teu aya tandinganana sareng persaingan. Nyarios sareng staf anu gaduh pengetahuan kami dinten ayeuna upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah. Pilarian terang kunaon korsi ergonomis kami anu dipaténkeun nyaéta industri anu ngarah kana inovasi!

Manual sareng Daya Berdiri Korsi roda

Karman® nawarkeun leuwih saratus modél béda tina wheelchairs anu tiasa anjeun pilih. Salaku pamimpin di industri, kami nyayogikeun rupa-rupa Korsi Rodas, kaasup Korsi Roda AngkutansKorsi Roda StandarsKorsi RodasKorsi Roda Ultra RingansKorsi Roda Ergonomis sareng seueur deui. Kituna, kami di dieu pikeun anjeun mobilitas kabutuhan. Milih kategori, modél, warna atanapi bahkan titik harga penting pikeun pangguna akhir pikeun pinuh ngahargaan "kaayaan seni" urang mobilitas produk. Tong hilap parios patén kami Sistem Korsi S-ERGO S-Wangun. Kami komitmen pikeun milarian korsi anu sampurna. Hasilna, kami didaptarkeun pikeun anjeun mobilitas kabutuhan. Pariksa kami Korsi Roda nangtung sareng téknologi pangénggalnaMilarian korsi anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun.