Diajar naha Sistem Aegis Microb Shield langkung saé tibatan anu sanés.


Béda Aegis Microb Shield

  • Nyayogikeun panyalindungan tina baktéri, jamur sareng bau anu aya hubunganana.
  • Ngadalikeun atanapi ngaleungitkeun bau anu teu pikaresepeun, noda teu katingal, sareng buruk produk.
  • Henteu nyiptakeun lingkungan anu nyababkeun mikro-organisme adaptif.
  • Teu ngagosok atanapi hijrah kana kulit.
  • Kapercayaan langkung ti 25 taun panggunaan anu aman sareng épéktip.
  • Henteu aya arténi, timah, logam beurat, atanapi fenol poli klorinasi.
  • Dianggo hasil dina aplikasi kinerja tinggi dimana kaamanan sareng kinerja anu paling penting sapertos pakean kamar bersih sareng lawon médis.

Dirawat vs.

AEGIS Microb Shield anu unik mangrupikeun paningkatan lawon anu masihan tindakan antibakteri aktif permukaan anu diubaran. Peta pembunuhan kuman mangrupikeun hasil tina palapis polimér mikro, anu mékanis ngancurkeun baktéri, kapang, jamur sareng alergenna nalika kontak. AEGIS henteu ngandung bahan kimia, henteu dikonsumsi ku mikroorganisme, sareng tetep épéktip pikeun kahirupan produk.

Ramah lingkungan & Antibakteri

Beda sareng antibakteri anu sanés, AEGIS Microb Shield henteu ngamajukeun adaptasi mikroba. AEGIS nyaéta iners, hypoallergenic, sareng henteu toksik.

 

Perisai Mikrobal Ngusir Tumuwuhna Mikroba

Sakumaha diagram di belah katuhu nunjukkeun, Aegis Microb Shield tindakan minangka lapisan pedang pikeun ngabela ngalawan kamekaran mikroba. Kusabab beungkeut kimiawi anu luar biasa (beungkeut kovalén) polimér kabeungkeut henteu leyur ogé teu stabil. Hasil beungkeutan unik dina ÆGIS polimér antimikrobial janten bagian anu teu kapisah tina substrat.

Hiji pamikiran dina "AEGIS® Anti-Mikrobial Shield"

  1. Pingback: Sapatu & Sapatu Hiking Pangalusna di 2018 - Top 10 Kami - BestSpy

Komentar nu ditutup.