Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO 105 - 27 lbs

$625.00

Korsi Roda Karman S-Ergo 105 Ringan dilengkepan ku S-Ergo unik (tempat diuk ergonomis ngawangun S) sareng parantos hasil di pasar dunya.

Salian ti sistem S-Ergo, S-ergo 105 ogé ngagaduhan tabung bentuk oval anu énggal, anu nyiptakeun penampilan anu langkung ramping sareng ningkatkeun kakuatan strukturna. Modél unik ieu nampilkeun pijakan kaki anu tetep, ngamungkinkeun pikeun raos anu langkung kaku nalika didorong.

Korsi roda ringan Karman ultra di Amazon

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

pigura Warna

Warna Padding

Jeruk ngan sayogi pikeun 16 ″ sareng 18 ″ Ukuran Korsi

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google