Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO 125 - 25 lbs

$860.00

S-ERGO 125 Series ERGO

nyayogikeun sandaran tangan deui pikeun mindahkeun gampang asup sareng kaluar tina korsi roda sareng ogé langkung mobilitas nalika ngadorong sareng ngahontal ka daérah anu diperyogikeun.

Modél ieu didesain tina bingkai S-115 anu populér sareng dipikacinta kalayan kauntungan tambahan tina sandaran tangan deui, kalayan gampangna malikkeun tombol. Modél ieu mangrupikeun tungtung luhur sadaya S-100 Series ERGO kalayan édisi khusus Warna Bantalan opsional kalayan jumlah terbatas ngan sayogi dina modél ieu.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

pigura Warna

Warna Padding

Jeruk ngan sayogi pikeun 16 ″ sareng 18 ″ Jembar Korsi

Roda Pungkur

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google