Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

KN-924-26-28W

$582.00

KN-900W Korsi Roda Bariatric

tombol-produk-walgreens-produk

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 24 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Duka

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google
SKU: KN-924-26-28W Kategori: tags: , ,