Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

ERGO hiber-TP 18

$870.00

Di pasar ayeuna, jalma bosen korsi roda beurat anu dimaksadkeun pikeun ngamajukeun mobilitas ka jalma cacat atanapi mobilitas anu ngarusak. Dimana mobilitas sareng gampang transportasi diakséskeun janten pentingna utama ngadamel korsi roda, kumaha waé pabrikna leungit dina hal anu paling penting pikeun jalma-jalma nganggo korsi.  Naon korsi ergonomis?

Karman reueus ngumumkeun produk anu bakal ngartikeun beurat ultralight dina harga anu paling kompetitif. Kami ngalakukeun ieu ku campuran logam kalapa (Pesawat Kelas T6 Alu) sareng géométri anu épisién anu mungkin dina ngarancang korsi roda.

Naon anu urang peroleh nyaéta korsi roda angkutan fungsional anu nyéépkeun harga dina ékonomi nyetir korsi roda Titanium langsung ka bumi-rumah individu anu hoyong korsi roda pamungkas tiasa dimungkinkeun.

Fitur Ergo Flight Transport Ultra Lightweight Wheelchair:

18 pon (w / o setapak kaki)

Revolusiisasi sareng ngadorong T6 Kelas Aluminium Géométri sareng Téknologi anu pangsaéna pikeun bersaing sareng Titanium ngahemat KA anjeun langkung ti harga 71%!

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Ukuran Korsi

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google