Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

ERGO LITE - 18 lbs

$800.00

Sabaraha Merek saleresna Tés CRASH korsi roda angkutna? - Korsi Roda Ergo Lite henteu

Dina jawaban na teu aya anu sanés kecuali urang. Kami netepkeun palang pikeun Kualitas Tinggi sareng Kaamanan. Anu beurat pisan

Korsi Roda Ergo Lite mangrupikeun vérsi korsi roda sareng beuratna ngan ukur 18 lbs .. Éta ngagaduhan korsi sareng sandaran anu dirancang sacara ergonomis, janten korsi angkutan anu paling raoseun di pasar. Korsi tilepan sareng backrest ngajantenkeun S-Ergo idéal pikeun disimpen atanapi tavel, sareng bantosan anti-baktéri AEGIS masihan tambahan kanyamanan sareng dukungan.

Sanaos beurat hampang na, korsi roda Ergo lite ngagaduhan 220 lbs. kapasitas beurat

Sareng ban rear poliuretan bébas bébas 14 that anu cocog pikeun di jero ruangan sareng di luar ruangan.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google