Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

FLEXX - 28.5 lbs

$1,210.00

Korsi roda Flexx didesain janten korsi roda ultra ringan anu tiasa diatur. Ieu kalebet sandal jepit balik, tapak suku anu tiasa dicabut, sandaran tilepan, roda anu tiasa dicabut, roda hareup sareng roda tukang, pusat penyesuaian gravitasi, sudut tukang, sareng sababaraha pilihan anu sayogi. Pikeun pangguna anu peryogi korsi roda anu tiasa diatur pisan, kalayan harga anu paling handap anu aya di pasar.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Korsi Depth

Korsi payuneun Jangkungna Lantai

Mangga tingali kana bentuk urutan pikeun mastikeun kasaluyuan antara jangkungna korsi sareng ukuran kastor.

Korsi Rear ka Jangkungna Lantai

Mangga tingali kana bentuk urutan pikeun mastikeun kasaluyuan antara jangkungna korsi sareng ukuran kastor.

Casters payun

Mangga tingali kana bentuk urutan pikeun mastikeun kasaluyuan antara jangkungna korsi sareng ukuran kastor.

Armrests

Duka

Pos Balik

Pusat Gravitasi

Roda Pungkur

Sudut Pungkur

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google