Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

KW-200 - 23.5 pon

$109.00

The Knee Walker

Scooter dengkul nawiskeun tambihan kanyamanan sareng betah mobilitas ka pasién anu henteu tiasa nempatkeun beurat kana suku atanapi ankle tapi hoyong tetep aktip. Kalayan opat roda ageung na sareng platform dengkul empuk, anu walker dengkul sampurna pikeun panggunaan jero ruangan sareng outdoor.

Walker dengkul urang mangrupikeun pasangan anu saé pikeun jalma anu dina cilaka, beuheung ankle atanapi amputasi ekstremitas handap. Walker dengkul ieu tiasa ngabantosan aranjeunna supados gampang gerak. Panas korsi sareng gagang tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan paménta anu béda. Pangguna tiasa naék kana jero rohangan sareng luar. Gampang ngalipetna pikeun transportasi anu merenah. Bahan anu disahkeun ku FDA sareng roda awét bakal masihan pangalaman tunggang anu aman sareng nyaman.

Korsi roda ringan Karman ultra di Amazon

hal nu husus

  • Pasangan anu saé pikeun jalma anu dina cilaka, beuheung atanapi atanapi amputasi handap awak
  • 5 jangkungna bantal sareng 9 jangkung gagang pikeun nyaluyukeun nyayogikeun kabutuhan anu béda-béda
  • 4 roda awét pikeun gampang mindahkeun
  • Tiasa dilipet sacara gampang tanpa aya alat pikeun gampang diangkut
  • Dilengkepan korsi linggih atanapi tuur
  • Pangguna tiasa naek ka jero ruangan sareng luar
  • Non-slip gagang sareng rem tangan

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google
SKU: minggu 200 Kategori: tags: ,