Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

MVP-502-TP - 34 lbs

$2,060.00

MVP-502-TP Reclining Korsi Roda Super Lightweight

MVP-502-TP: Korsi Roda tilepan Ergonomis Premium. Kusabab seuseueurna pangguna korsi kursi henteu ngadorong diri, janten masuk akal pikeun nawiskeun korsi nganggo roda gaya "Transport".

MVP-502-TP nganggo roda tukang 14 ″ kanggo penanganan anu langkung saé, perjalanan anu raoseun pikeun pasién, sareng hégonomis hémat ruang pikeun ngalipet korsi sareng nyandak éta sareng anjeun. MVP-502 reclines ka pinuh 160 derajat.  Dipeunteun 4.7 BINTANG INSTITUT WHEELCHAIR

nu Karman MVP502 mahal pikeun korsi manual, tapi kualitasna luar biasa, sareng kanyamanan sareng seueur pilihan kustomisasi janten sesah pikeun henteu. Kusabab harga na mahal, anu ieu dirancang khusus pikeun jalma anu ngagaduhan masalah mobilitas jangka panjang.

Naha anjeun kaserang masalah mobilitas jangka panjang?  Naha anjeun kedah nyéépkeun sababaraha jam unggal dinten dina korsi roda anjeun? Upami anjeun ngajawab leres kana salah sahiji atanapi duanana patarosan éta, maka anjeun panginten parantos kabur masalah anu paling ageung sareng korsi roda ayeuna. Éta ngan teu raoseun pisan, utamina upami anjeun kedah linggih di jerona salami waktos anu lami.

Sanaos leres yén anjeun tiasa ngadamel ngeunaan korsi roda naon waé langkung raoseun ku ditambahan bantal atanapi bantal pasar cekap, moal langkung saé upami perusahaan nawiskeun korsi roda anu cukup raoseun langsung di gerbang, kalayan henteu diperyogikeun modifikasi?

Tétéla, perusahaan parantos ngalakukeun éta, sareng hasilna spektakuler.  Upami kanyamanan sareng kagunaan tiasa janten masalah utama anjeun, maka Karman MVP502 mangrupikeun korsi anu anjeun pikahoyong. Éta salah sahiji korsi roda manual anu paling mahal anu anjeun tiasa ngagaleuh, tapi sakumaha anu anjeun tingali dina bagian anu nuturkeun, éta sabab éta tiasa ngalakukeun naon waé sareng heraneun raoseun.

Pangaluyuan Galore

Alesan utama anjeun panginten tiasa narik korsi ieu kusabab modél sanésna nyaéta kanyataan yén éta reclines. Nyatana, sudut ngagoler maksimum mangrupikeun 125 derajat anu matak janten anjeun tiasa langkung raoseun upami anjeun kedah linggih dina waktos anu langkung lami. Malah dimungkinkeun pikeun nyandak sare waktu siang anu raoseun nyaman, anu mangrupakeun kameunangan ageung pikeun jalma anu gaduh jangka panjang masalah mobilitas sareng panginten gaduh kasusah tina korsi kana ranjang tanpa bantosan.

Sakumaha hébatna fungsi rekuritan, tapi, éta ngan ukur ujung gunung es dimana pilihan panyaluyuan korsi ieu paduli. Anjeun tiasa mendakan tali tegangan dina korsi éta nyalira sareng bagian tukangna, anu hartosna duanana tiasa disaluyukeun pikeun maksimalkeun kasieun anjeun.

Armrests ogé jangkungna tiasa diatur, sapertos kitu ogé suku istirahat, anu ogé pangsi kaluar tina jalan, ngamungkinkeun jalma anu ngagunakeun korsi na tarik caket kana méja tuangeun, sareng aranjeunna tiasa gancang dicabut nalika anjeun kedah runtuhkeun korsi kanggo transportasi.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 18 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google