Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

R-4600 - 12 lbs

$94.99

Non nyirian ban bodas anu saé kanggo panggunaan bumi atanapi di luar. R-4600 bakal nyumponan sadaya kabutuhan anjeun kalayan fokus kana harga anu terjangkau sareng nyaman. Fitur R-4600 gampang dianggo rem ergonomis sareng tilepan gampang pikeun disimpen sareng diangkut. Roller R-4600 nyayogikeun maneuverability sareng stabilitas anu hébat, sareng jangkungna tiasa diatur pikeun pas anu pas, éta aya dina dua warna, burgundy sareng biru. Entong digolongkeun bantalan "murah" sareng ban plastik hideung anu disayogikeun ku rollator sanés. Kéngingkeun kualitas sareng gulung anu diwangun leres anu tahan dina waktos.

tombol-produk-walgreens-produk

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

 

pigura Warna

Ulasan Kami di Google
SKU: R-4600 Kategori: tags: , ,