Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00

Pilarian terang naha unit ieu ngagaduhan penghargaan Karman's Choice. Kalayan hal-hal standar, korsi roda S-Ergo 305 ngan ukur beuratna 29 lbs., Ngagaduhan kapasitas beurat 250-pon sareng sayogi dina 16 ″ sareng 18 ″ lébar korsi. Kritik diulas sareng diaku ku Institut Korsi Roda.

Kalayan fitur sapertos roda pelepasan gancang standar, sandal tutup jangkungna tiasa diatur, sareng jangkungna korsi sanggup 18 ″, 19 ″, sareng 20 the, S-305 nganteurkeun pilihan adjustable konci, sareng kualitas, kalayan jauh langkung kompetitif harga tibatan korsi roda ngarobih. The S-ERGO-305 Korsi Roda Ultra Ringan mangrupakeun rarancang anu hebat. Éta mahal tapi ogé pantes, sareng teu kedah diloloskeun !. Disarankeun pikeun jalma anu gaduh masalah mobilitas jangka panjang dina pikiran. Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan jangka pondok pikeun korsi roda, sababaraha modél sanés sigana bakal "pas" sacara umum langkung saé sanajan kualitas jalma ieu. Naha anjeun ngagaduhan masalah mobilitas jangka panjang? Upami anjeun ngalakukeun, maka éta bakal ngarobah naon anu anjeun pilari dina korsi roda. Barina ogé, upami kabutuhan anjeun jangka pondok, kaseueuran korsi anu pantes bakal jalan. Nanging, upami anjeun terang yén anjeun peryogi bantosan mobilitas salami sasih sareng taun ka payun, maka anjeun bakal ngamimitian langkung spésial sareng naroskeun patarosan anu sesah dina korsi roda.

Kami ngartos, naha sabab upami di luhur ngajelaskeun anjeun, kami pikir anjeun bakal resep ulasan anu jero ngeunaan Korsi Roda Ergonomis S-305.

"Ergonomis" langkung ti ngan ukur kecap konci.  Korsi anu dirancang sacara ergonomis langkung raoseun pikeun diduduki, sareng langkung gampang dianggo kumargi sadayana persis dimana anjeun ngarepkeun mendakanana. Éta intuitif, sareng upami kabutuhan anjeun jangka panjang, éta emas murni.

Aya seueur korsi roda di pasar. Sajumlah pilihan anu ampir ageung anu tiasa ngakibatkeun lumpuh analisis. Pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan kakusutan, kami nyerat siri ulasan korsi roda Karman ieu sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan jual beuli.

Ku ukuran naon, Korsi Roda S-Ergo-305 Ultra Ringan mangrupikeun modél anu luar biasa. Nyatana, éta meunang penghargaan luhur dina tinjauan babak kami ngeunaan korsi roda anu pangsaéna anu dijual ayeuna. Dina bagian anu nuturkeun, kami bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan sagala hal anu tiasa dilakukeun ku korsi hebat ieu, sareng ngantepkeun anjeun terang ngeunaan watesanna (saeutik pisan) janten anjeun tiasa mutuskeun nyalira naha éta modél "pas" kanggo anjeun.

Sora saé? Hayu urang langsung waé!

Korsi roda ringan Karman ultra di Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Ukuran Korsi

pigura Warna

Jangkungna Jangkungna

Roda Pungkur

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google