Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO PUTIH - 25

$725.00

Korsi Roda Bodas ERGO

Korsi roda Alpine ERGO Bodas Edisi Terbatas Edisi terbatas mangrupikeun modél anyar anu parantos ditambihan ka kulawarga korsi roda Ergonomis di 2015.

Versi Alpine Bodas tina korsi roda S-115 nampilkeun komponén hiji-hiji-jinis sareng jinis khusus bahan bingkai anu khusus pikeun modél ieu. Anjeun ayeuna tiasa mésér korsi bodas ieu ti seueur dealer resmi kami, atanapi pikeun milari dealer anu caket anjeun punten didatangan locator dealer kami.

Modél ieu ciri urang S-Bentuk Seating System sareng mangrupikeun anu nomer hiji anu pangalusna pikeun seueur alesan. Sa beuratna 25 lbs beuratna sareng sesa suku anu tiasa dicabut sareng seueur fitur sapertos bantal anu tiasa dicuci ku mesin anu tiasa diubaran ku AEIGIS® diperlakukeun anti-mikroba sistem palapis lapisan.

Pencét kana tautan pikeun diajar langkung seueur atanapi nonton pidéo ngeunaan sakumaha gampangna ngalipet korsi roda ieu, ngangkutna, terasrasakeun mangtaun-taun ka payun. Kami ogé ngagaduhan versi angkutan S-115TP.

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

Upami Kartu Pendaptaran Garansi henteu aya dina file pikeun Klaim produk, maka salinan invoice kalayan tanggal pameseran kedah disayogikeun. Mangsa jaminan pikeun konsumén dimimitian dina tanggal pameseran anu ngajual. Mangsa jaminan pikeun anu ngajual, upami produkna henteu tiasa dijual ka konsumén, dimimitian dina tanggal invoice ti Karman. Garansi na batal wheelchairs anu parantos ngagaduhan serial # tag dihapus sareng / atanapi dirobih.

 

Ukuran Korsi

Jenis Legrests

Balik Cushions

Bantal Korsi

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google