Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

XO-55 Cakrawala

$4,850.00

Korsi Roda Berdiri Manual XO-55 Horizon mangrupakeun korsi idéal pikeun pangguna anu milari alternatif anu épéktip pikeun korsi roda anu nangtung.

Sarupa sareng XO-101 sareng XO-202 anu ditaksir urang, XO-55 bénten anu ngamungkinkeun diri nyalira sacara manual, ogé sacara manual ngusir korsi nalika dina jabatanana.

Ngagunakeun aluminium anu paling ringan sareng terkuat di dunya, ogé ngalebetkeun ergonomik kana desain sareng struktur pigura, korsi roda anu nangtung beuratna 57 pon. Pikeun pasién anu kedah nangtung pikeun ngirangan tekanan, mandiri, sirkulasi getih, ningkatkeun pencernaan, nguatkeun tulang, atanapi henteu tiasa nangtung sorangan, korsi roda XO-55 Horizon nangtung bakal ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngadorong korsi roda sacara mandiri sapanjang kagiatan sadidinten, sareng sacara manual nangtung nalika dipikahoyong.

Korsi roda nangtung dilengkepan standar sareng sadaya aksésoris anu diperyogikeun kanggo panggunaan langsung sapertos abah dada, sabuk korsi pelvis, sareng dukungan tuur. Konci roda gaya gunting, flip up footplates, gancang cor cor hareup sareng roda sadayana kanggo kapentingan konsumén pikeun langkung gampang ngangkut upami diperlukeun. Faktor desain urang jauh sakumaha ngalangkungan kerangka panangan tangan supados langkung gampang ditransper, ogé karajinan daya tarik fisik anu paling saé di pasar korsi roda nangtung.

Nyandak inspirasi tina séri korsi roda nangtung kami, XO-55 Horizon dilengkepan bar strut tukang menonjol anu ngabantosan korsi nalika nangtung, ogé nyebarkeun kakuatan nalika ngadorong manual. Sporty 16 Spoke roda pelepasan gancang pneumatik kalayan ban Kenda, sareng kalayan kamar sareng toe anu disaluyukeun ngamungkinkeun korsi roda nangtung cocog pikeun panggunaan sadidinten.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Ukuran Korsi * 

Korsi Depth * 

Roda Pungkur * 

Warna Tirus Kenda (Ngan ukur ku Roda Spinergis)

Warna Spog Spinergy (Ngan ukur ku Roda Spinergy)

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google