Anu meunang pikeun Karman Healthcare 2019 mobilitas hal nu henteu mampuh Beasiswa parantos diumumkeun. Wilujeng ka anu nampi beasiswa 2019 sareng hatur nuhun ka sadayana anu ngiringan! Kintunan beasiswa 2020 ayeuna kabuka. Kiriman bakal ditampi dugi ka 1 Séptémber 2020.

Témbong PEMENANG 2019

 

 

2020 mobilitas hal nu henteu mampuh beasiswa

Karman Healthcare bangga ngumumkeun yén kami bakal nyayogikeun mahasiswa sareng universitas kasempetan beasiswa pikeun ngabantosan aranjeunna ngahontal cita-cita pamungkas dina kahirupan.

Kami bakal maturan dua beasiswa $ 500 pikeun mahasiswa anu ayeuna atos daptar anu nyumponan sarat.

Beasiswa ieu dilarapkeun ka mahasiswa anu gaduh mobilitas hal nu henteu mampuh, unggul sacara akademis sareng jalma-jalma anu gaduh perhatian hal nu henteu mampuh kasadaran di Amérika.

Sadayana pelamar akademik anu minuhan kriteria dipiharep pikeun ngalebetkeun lamaranana kana Dana Beasiswa Podomoro Karman taun ayeuna.

Kabeneran sareng kami ngarep anjeun anu meunang!

 

2020 Téma

Pilih pangalaman tina kahirupan anjeun nyalira sareng jelaskeun kumaha éta parantos mangaruhan pangwangunan anjeun.

 

Bates waktos

Bates waktos pikeun beasiswa 2020 nyaéta September 1, 2020. Punten kirimkeun sarat ieu sateuacan deadline.

 

Murid anu ilubiung kedah nyumponan kriteria ieu:

  • Kedah ayeuna didaptarkeun di akademi atanapi universitas akreditasi di Amérika Serikat
  • Berumur genep belas (16) taun atanapi langkung ageung
  • Dibuka pikeun sadaya kuliah, sareng mahasiswa di mobilitas hal nu henteu mampuh anu ngagunakeun a korsi roda, Atanapi sejenna mobilitas alat-alat dina rutin.
  • Ngajaga rata-rata titik kelas kumulatif (GPA) sahenteuna 2.0 (atawa sarimbag)

* Aya wates hiji beasiswa per murid per taun, saha waé mahasiswa anu tiasa kéngingkeun beasiswa ngan sakali dina taun anu sami.

 

Kumaha Larapkeun

Punten kirimkeun kami inpormasi ieu sakumaha anu dipénta sapertos dihandap. Sadaya dokumén kedah dikirim salaku file .doc, .docx, atanapi .pdf:

  • Pernyataan atanapi transkrip Kelas Titik Rata-rata anjeun (IPK) - transkrip henteu resmi ditampi.
  • Kirimkeun ésai pikeun ngajawab téma taun ieu. Upami anjeun ngirim surat dina kintunan anjeun, punten nganggo kertas standar ukuran 8.5 in. X 11 in. Kanggo ngirimkeun entri anjeun. Upami anjeun ngirim karangan anjeun ngalangkungan email, éta kedah diketik sareng disimpen salaku file .doc, .docx, atanapi .pdf.
  • Buktina mobilitas hal nu henteu mampuh ie catetan dokter. (dilarapkeun pikeun panggunaan sapopoé a mobilitas alat.)
  • Gambar potrét diri anjeun anu bakal dipasang online upami anjeun dipilih salaku juara.

 

Bantahan: Kami moal tiasa balik deui kintunan anu dikirim ka alamat surat.

 

Kirim sadaya bahan ka:

Attn: Dana Scholarship Karman Kaséhatan
19255 San Jose Avenue
Kota Industri, CA 91748

Atan email kana sadaya bahan ka: beasiswa@karmanhealthcare.com

 

 

FAQs

Naon beasiswa?

Beasiswa ngan saukur artos anu disayogikeun ku sponsor pikeun ngabantosan pendidikan murid anu teu dipiharep anjeun lunas. Aranjeunna dileler biasana dumasar kana prestasi atanapi kompetisi.

Naon anu diitung salaku bukti pangakuan / daptar?

Ku ngahubungi universitas anjeun, aranjeunna bakal tiasa ngabantosan kéngingkeun dokumén anu ngabuktoskeun pangakuan anjeun (upami anjeun badé lulus kuliah atanapi SMA) atanapi pendaptaran (upami anjeun parantos janten mahasiswa) - mana waé anu pantes. Jadwal waktos contona bakal ditampi salaku buktina.

Iraha tenggat waktos ngalebetkeun karangan kuring?

Séptémber 1st. Éntri anu dikintunkeun engké ti ieu bakal otomatis ditolak.

Kumaha carana Karman Healthcare milih anu meunang?

Hakim bakal nganggo pendekatan nyetak dumasar-istighfar anu museurkeun utamina kana kualitas tina eusi karangan anjeun sareng kalayakan aplikasi anjeun. Karangan kedah nunjukkeun panilitian, pangalaman pribadi sareng opini, pamikiran kritis sareng kréatip.

Kumaha sareng iraha juara bakal diumumkeun?

Tien Juara bakal diinpormasi ku telepon atanapi e-mail yén aranjeunna mangrupikeun salah sahiji ti dua juara. Kami bakal ngahubungi departemen bantuan kauangan sakola anjeun pikeun nginpokeun aranjeunna sareng ngumpulkeun inpormasi. Halaman ieu ogé bakal diénggalan sareng detil juara nalika juara dipilih.

Kumaha kuring nampi beasiswa?

Kami bakal ngahubungi bantuan kauangan / beasiswa / bursar atanapi kontak anu sami di universitas / kuliah anjeun anu bakal nginpokeun ka kami kumaha cara ngirim cek ka aranjeunna pikeun biaya anu aya hubunganana sareng sakola.

Abdi gaduh patarosan sanés. Saha anu tiasa kuring ngahubungi?

Ngarasa Luncat ka email patarosan beasiswa@karmanhealthcare.com sareng urang bakal balik deui ka anjeun gancang-gancang.

 

 

Universitas milu

Pamilon Universitas 3Universitas New MexicoUniversitas Monmouth

Universitas PhoenixHukum Cardozo

Texas-tech-universitasuniversitas-Texas-Austin

carroll-universitas-beasiswa

College Komunitas Laneuniversitas arkansasinjil UniversitasWarren Wilson College

Kota Colleges of Chicago

 

 

Tuturkeun kami on facebook, twitter, Instagram, sarta youtube