Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Netflix "Moxie" sareng S-ERGO 125 Korsi Roda

Siapkeun gunting sareng spidol anjeun, sabab waktuna gabung sareng revolusi Moxie. Pilem Netflix anu pang anyarna, Moxie, nuturkeun sakelompok awéwé ngora di SMA dimana daptar taunan nempatkeun aranjeunna sacara séksual sareng aranjeunna parantos cukup. Diideuan ku gerakan kerusuhan kerusuhan - gerakan punk féminis ti taun 90an - […]

Kumaha Anjeun kéngingkeun Kéngingkeun Korsi Roda?

Korsi roda, Korsi Roda listrik, skuter mobilitas, sareng alat-alat cacad sanésna tiasa mahal. Ku alatan éta, loba jalma manggihan hésé nungkulan biaya pikeun meunangkeun alat ieu di Amérika. Kabeneran, aya sababaraha sumber bantuan korsi roda sadia pikeun mantuan nutupan biaya badag Kursi Roda jeung alat mobilitas séjén. Hibah mangrupikeun cara umum pikeun kéngingkeun Kursi Roda […]

Korsi roda di Amérika Serikat

korsi roda ergo lite sareng jalma di usa

Kamerdikaan dina mobilitas mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling penting pikeun kualitas kahirupan anu langkung luhur pikeun jalma anu cacad. Baca di handap pikeun émbaran nu langkung lengkep ihwal korsi roda di Amérika Serikat. Naha Korsi Roda Pentingna? Mobilitas mandiri bisa dihontal ku rupa-rupa alat nu patali jeung mobilitas. Nanging, hal-hal sapertos alat prostétik, orthotics listrik, […]

Anjeun Kedah Nyaho Perkawis Korsi Roda

Naon anu penting pikeun dipikanyaho ngeunaan korsi roda? Unggal taun dina Paralimpiade, seuseueurna urang tiasa nyakseni ogé ngalaman prestasi olahraga anu luar biasa dina sababaraha minggu ka payun. Kusabab kajadian sapertos kitu, dina batas anu tangtu, ditumpurkeun ayeuna ditingali normalna ku seueur urang. Acan, aya […]

Kumaha Kualifikasi pikeun Manpaat SSD Saatos Tatu Tulang Tulang tonggong

tulang tonggong

Hoyong diajar, kumaha carana Kualifikasi Mangpaat SSD Saatos Tatu Tulang Belakang? Unggal taun aya leuwih ti 17,000 tatu tulang tonggong. Seueur anu disababkeun ku kacilakaan sapertos kacilakaan nyilem atanapi kacilakaan mobil. Dina kalolobaan kasus, tatu tulang tukang ngakibatkeun tatu permanén nu ngajadikeun gawé teu mungkin. Saha waé anu damel atanapi ngagaduhan […]

Ngariung sareng Sasatoan dina korsi roda

korsi roda anjing

Naha mungkin pikeun ngariung sareng sato dina korsi roda? Sato dina korsi roda janten konsép anu langkung dikenal. Ayeuna aya conto domba, domba, babi, kelenci, kuda mini, bahkan ajag sareng fawn dina roda. Sasatoan cacat anu peryogi korsi roda atanapi sababaraha alat mobilitas pikeun ngamungkinkeun aranjeunna pikeun […]

Perusahaan korsi roda ningali langkung seueur padamelan anu leungit ku COVID

poto awéwé nganggo laptop

Perusahaan korsi roda ningali langkung seueur padamelan anu leungit taun ayeuna langkung ti kantos. Kami nyandak pendekatan anu langkung lega di dieu pikeun laporan dina 2020-2026. Leres leres éta. Urang kedah ngawaskeun masa depan sahenteuna 5 taun. Kusabab taun 2020 janten kasus anu langkung parah dina sajarah. Pandemi ieu nyababkeun langkung ti 1% maotna […]

10 Tips kumaha janten Korsi Roda Sehat

Hayu urang teuleum jero kumaha carana janten pangguna korsi roda anu séhat. Di dunya anu pinuh ku tuangeun anu henteu séhat, tetep séhat sanés gaya hirup anu gampang dicandak. Nya kitu, séhat salaku pangguna korsi roda dina dunya tuangeun anu henteu séhat mangrupikeun gaya hirup anu sesah pikeun diudag. Masalah umum […]

Wilujeng Liburan ti Tim BLOB kami!

merry_christmas_karman_kursi roda

Dangukeun Jingle Bells dilakukeun ku Blob Opera. Teras maénkeun opat sora opera pikeun nyiptakeun komposisi anjeun nyalira? https://t.co/3JzaP1hhF7 via @googlearts - Karman Healthcare (@KarmanHC) 17 Désémber 2020 Dipasang ku Karman Healthcare Inc. dina Jumaah, 18 Désémber 2020 Puter dina telepon pinter anjeun ayeuna! Éta saé pisan