Teu pernah aya waktos anu langkung saé pikeun ngagabung sareng tim Karman®. Salaku produsén global anu penting sareng distributor alat médis awét, kami milari calon pamilih pikeun ngadukung visi kami sareng ngadorong pertumbuhan urang.

Upami anjeun mekar dina lingkungan wirausaha, dinamis, sareng milari kasempetan pikeun ngiringan tim ahli kami anu luar biasa, parios postingan padamelan urang atanapi kirimkeun resume anjeun ka careers@karmanhealthcare.com

Kami nawiskeun gaji kalapa sareng murah mangpaat paket, kaasup médis, dental, rencana visi, liburan mayar perusahaan, dinten liburan sareng dinten pribadi.

Kode pakéan urang kasual bisnis sareng urang ngajaga lingkungan kerja anu bebas haseup

Sarua Kasempetan Dunungan

Karman® mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami sareng komitmen pikeun nyiptakeun lingkungan anu beragam. Sadaya pelamar anu mumpuni bakal nampi tinimbangan pikeun padamelan tanpa merhatoskeun ras, warna, agama, gender, idéntitas atanapi ekspresi gender, orientasi seksual, asal nasional, genetika, hal nu henteu mampuh, umur, atanapi status Samaun.

Akomodasi anu wajar

Karman komitmen pikeun damel sareng nyayogikeun akomodasi anu lumayan pikeun pelamar anu cacat fisik atanapi méntal. Ngalamar ngalamar jabatan Karman kalayan fisik atanapi méntal hal nu henteu mampuh anu meryogikeun akomodasi anu lumayan pikeun bagian tina prosés lamaran tiasa ngahubungi Sumber Daya Manusa di hr@karmanhealthcare.com keur bantuan.

jobs

  • Perwakilan Palanggan (Los Angeles, CA 91748 - AS)
  • Pagawe Gudang (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Konsultan Webmaster Analytics (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Manajer Téritori Luar Usaha (Minneapolis, MN - USA)
  • Perwakilan Penjualan Di Dalam (Los Angeles, CA 91748 - AS)
  • Manajer Téritori Luar Usaha (Chicago, IL - USA)
  • Search Engine Optimization (SEO) Manager (Los Angeles, CA 91748 - USA)
  • Asistén Pemasaran Junior (Los Angeles, CA 91748 - AS)
  • Manajer Téritori Luar Usaha (Portland, Oregon - AS)
  • Manajer Téritori Luar Usaha (San Antonio, Texas - AS)