Kawijakan Pangrojong Browser

Kami di Karman Podomoro komitmen pikeun ngajantenkeun perangkat lunak urang gampang bisa diasupan. Kusabab parangkat lunak ieu sayogi ngalangkungan World Wide Web, seueur kendala perkawis komputer sareng parangkat lunak anu anjeun anggo pikeun ngaksés matéri ieu parantos dihapus.

Nanging, teu mungkin atanapi praktis pikeun urang ngadukung sapinuhna unggal sistem operasi sareng kombinasi browser anu sayogi. Anjeun tiasa ngakses www.karmanhealthcare.com ngalangkungan komputer PC, Mac, atanapi Linux ngagunakeun salah sahiji panyungsi anu didukung ieu:

  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Internet Explorer *

Kami ngadukung dua vérsi pangénggalna pikeun masing-masing peramban ieu. Kana sékrési vérsi anyar, urang bakal ngamimitian ngadukung vérsi anu anyar dileupaskeun sareng lirén ngadukung vérsi anu pangkolotna anu didukung sateuacanna.

Paduli browser anu anjeun pilih, anjeun kedah ngaktipkeun cookies sareng JavaScript.

kami ngarékoméndasikeun ngagunakeun versi tingkat produksi pangénggalna tina peramban ieu. Khususna urang nyarankeun pisan ngagunakeun Chrome atanapi Firefox.

Catetan: Kami henteu nyarankeun ngagunakeun versi pamekaran, tés, atanapi béta tina panyungsi wéb ieu. Versi anu henteu dileupaskeun sacara umum panginten tiasa dianggo leres kalayan aplikasi Rally. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan vérsi wéb browser ayeuna sareng anu badé dipasang, tingali tautan ieu:

 

Leave a Reply