Surat SADMERC pikeun Pembiayaan Sistem Coding Prosedur Umum Podomoro (Kodeu HCPCS), mangrupikeun nomer anu ditugaskeun pikeun unggal tugas, jasa, sareng produk anu tiasa disayogikeun ku praktisi médis ka pasién Medicare / Medicaid. Korsi Roda produk diklasifikasikeun dumasarkeun kana kamiripan dina fungsina sareng upami produk nunjukkeun béda-béda terapi anu signifikan tina produk sanés. Kusabab sadayana nganggo kode pendanaan HCPCS anu sami, éta mastikeun kaseragaman sapanjang komunitas médis. Pikeun tinjauan anu lengkep, mangga tingali http://www.cms.hhs.gov/MedHCPCSGenInfo/
Karman parantos ditugaskeun sababaraha Kodeu HCPCS, anu tiasa anjeun anggo pikeun dikintunkeun.

Hurup Kodeu HCPCS

"Surat kode" nyaéta hurup Karman anu nampi yén nyatakeun kode anu dipasihkeun pikeun produk Karman tinangtu. Ieu tiasa didownload sareng dikirim ka perusahaan asuransi anjeun, jst pikeun nyayogikeun kode kanggo korsi éta. HCPCS - K0005 - S-ERGO 300 Series - Korsi Roda Ultralightweight HCPCS - K0005 / E1236 - ERGO ATX - Korsi Roda Ultralightweight HCPCS - K0004 - S-ERGO 100 Series - Korsi Roda Ultralight Kakuatan Tinggi HCPCS - K0004 / K0005 - LT-K5 - Korsi Roda Ringan Kuatna HCPCS - K0003 / E2201 - Series MVP-502 - Korsi Roda Reclining Ringan HCPCS - K0004 - Seri LT-980 - Korsi Roda Ringan Kuatna HCPCS - E0245 / E0240 - Korsi Pancuran HCPCS - E0143 - R-4602 rollator HCPCS - E0274 - Méja Overbed HCPCS - E0138 - KW-100 Dengkul Walker HCPCS - K0007 / E2201 - KM-8520 - Korsi Roda Kawajiban Tambahan HCPCS - E0163 - Komode HCPCS - K0004 / K0005 - Series KM-802 - Korsi Roda Ultralight Kakuatan Tinggi HCPCS - K0007 / K0028 - Series KM-5000 - Korsi Roda Reclining Kakuatan Tinggi HCPCS - K0004 - Series KM-8020 - Korsi Roda Ultralight Kakuatan Tinggi HCPCS - K0004 - Series KM-9020 - Korsi Roda Ultralight Kakuatan Tinggi HCPCS - E1038 - TV-10B - Korsi Roda Perjalanan Angkutan HCPCS - K0001 - Seri KN-700 - Korsi Roda Standar Standar HCPCS - K0003 - Seri LT-700 - Korsi Roda Standar Standar HCPCS - K0003 - Seri LT-800 - Korsi Roda Standar Standar HCPCS - K0003 - Seri KN-800 - Korsi Roda Standar Standar HCPCS - K0003 - Seri KN-880 - Korsi Roda Standar Standar HCPCS - K0007 - Seri KN-900 - Korsi Roda Kawajiban Tambahan HCPCS - E0138 - Series LT-2000 - Korsi Roda Angkutan HCPCS - E0143 - R-3000 Series rollator HCPCS - E0143 / E0156 - R-4000 Series rollator HCPCS - E0143 / E0156 - R-5000 Series rollator HCPCS - E0138 - T-2000 STD Series - Korsi Roda Angkutan HCPCS - E0138 - T-1000 Series - Korsi Roda Angkutan HCPCS - E1038 - T-2700 STD Series - Korsi Roda Angkutan HCPCS - E1038 - T-3000 Series - Korsi Roda Angkutan HCPCS - E0135 - Tilepan Walker Aluminium Series HCPCS - E1038 - Series LT-1000 - Korsi Roda Angkut Hingga 300 lbs

Kodeu HCPCS di luhur pikeun Karman Korsi roda tiasa dianggo nganggo dihandap Korsi Roda barang-barang tambahan

Asesoris Transit HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Sabuk 2-Titik E0978 Korsi Roda aksésori, posisi sabuk / sabuk kaamanan / tali pelvis, masing-masing
Sabuk 3-Titik E0978 Korsi Roda aksésori, posisi sabuk / sabuk kaamanan / tali pelvis, masing-masing
Adjustable Kontur Headrest E0955 Korsi Roda aksésori, headrest, cushioned, sagala jinis, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Dukungan Batang Anterior E0960 Korsi Roda aksésori, abah taktak / tali atanapi tali dada, kalebet jinis perangkat keras ningkatna naon waé
Pilihan pigura HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Ngagolér E1225 Korsi Roda aksésori, manual semi-reclining deui (barisan langkung ageung ti 15 derajat, tapi kirang ti 80 derajat), masing-masing
Dengdekkeun E1161 dewasa Dengdekkeun dina Spasi
Pilihan Posisi Pelvis HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Sabuk 2-Titik E0978 Korsi Roda aksésori, posisi sabuk / sabuk kaamanan / tali pelvis, masing-masing
Sabuk 3-Titik E0978 Korsi Roda aksésori, posisi sabuk / sabuk kaamanan / tali pelvis, masing-masing
Bantalan Bantosan - Guna Umum Korsi Padet Datar E2601 Anggo umum  Korsi Roda korsi cushion, rubak kirang tina 22 inci, jero naon waé
Bantal Posisi - Dukungan Paha Medial / Anti Dorong E2607 Perlindungan kulit sareng posisi Korsi Roda korsi cushion, rubak kirang tina 22 inci, jero naon waé
Align Cushion - lateral Pelvis / lateral Thigh Support E2607 Perlindungan kulit sareng posisi Korsi Roda korsi cushion, rubak kirang tina 22 inci, jero naon waé
Posisi Suku & Suku HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Footplates adjustable Angle K0040 Footplate sudut anu tiasa diatur, masing-masing
Dukungan Paha Medial (Abductor / Pommel) E0957 Korsi Roda aksésori, dukungan pingping medial, jinis naon waé, kalebet hardware ningkatna anu tetep
Dukungan Paha Gurat (Aduktor) E0956 Korsi Roda aksésori, batang sisi atanapi dukungan hip, jinis naon waé, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Dukungan Paha Medial (Pommel) E0957 Korsi Roda aksésori, dukungan pingping medial, jinis naon waé, kalebet hardware ningkatna anu tetep
S / A Adj. Hardware pikeun Kénging Gigi Dukungan Thoracic E0128 Korsi Roda aksésori, ayun manual jauh, ditarikna atanapi dicabut dipasangna hardware pikeun joystick, panganteur kontrol sanésna atanapi aksésoris posisi
Bal Gabung E2345  Aksésori dina pangsi titik pikeun konjungsi
Posisi Batang HCPCS Pedaran Kode HCPCS
H-abah ku sampul Padded E0960 Korsi Roda aksésori, abah taktak / tali atanapi tali dada, kalebet jinis perangkat keras ningkatna naon waé
Dukungan Batang Anterior E0960 Korsi Roda aksésori, abah taktak / tali atanapi tali dada, kalebet jinis perangkat keras ningkatna naon waé
SA Adj. Dukungan Gurat (Single Flap) kalayan Scoli Strap E0956 Korsi Roda aksésori, batang sisi atanapi dukungan hip, jinis naon waé, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Rojongan Thoracic E0956 Korsi Roda aksésori, batang sisi atanapi dukungan hip, jinis naon waé, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Ayun Jauh Hardware pikeun Rojongan Thoracic E1028 Korsi Roda aksésori, swingaway manual, ditarikna atanapi dicabut dipasang hardware pikeun Joystick, panganteur kontrol sanésna atanapi posisi aksésori
Adj Firm lateral Thoracic Support (Kontur) E0956 Korsi Roda aksésori, batang sisi atanapi dukungan hip, jinis naon waé, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Dukungan Batang Anterior E0960 Korsi Roda aksésori,
Pangrojong Kepala HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Headwings empuk E0955 Korsi Roda aksésori, headrest, cushioned, sagala jinis, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Penyuluh Headrest E0966 Korsi Roda aksésori, panangan sirah, masing-masing
Adjustable Kontur Headrest E0955 Korsi Roda aksésori, headrest, cushioned, sagala jinis, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Firid Contoured Headrest E0955 Korsi Roda aksésori, headrest, cushioned, sagala jinis, kalebet hardware ningkatna anu tetep, masing-masing
Extension teguh teguh - Datar atanapi Kontur E0966 Korsi Roda aksésori, panangan sirah, masing-masing
Tilepan Penyuluh Headrest n / a Foldable
Konci Roda HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Konci Caster K0073 Caster pin konci unggal
Konci Caster K0073 Caster pin konci unggal
barang-barang tambahan HCPCS Pedaran Kode HCPCS
Permukaan Dukungan Extremity Luhur (Dulang) E0950 Korsi Roda aksésori, baki, masing-masing
Tumbuk Diuji Foam Dulang E0950 Korsi Roda aksésori, baki, masing-masing
Kantong Oksigén E2208 Korsi Roda aksésori, pamawa silinder tank, masing-masing
Tabung Anti Tip Tipis E0971 Korsi Roda aksésori, anti-tip alat, masing-masing
* Konci HCPCS anu disayogikeun dina formulir ieu didasarkeun kana verifikasi kode ngalangkungan PDAC atanapi interpretasi kami kana definisi kode. Panyadia DME tanggel waler pikeun nangtoskeun kode tagihan anu cocog pikeun daérah jasa maranéhna nalika ngirimkeun kanggo pambayaran asuransi. Konci HCPCS anu disayogikeun dina formulir ieu teu kedah dianggap nasihat hukum.    

Leave a Reply