Ieu mangrupikeun istilah sareng kaayaan anu ditetepkeun ku Karman Healthcare salaku kabutuhan dina waktosna pikeun mayungan kualitas sareng jaminan perusahaan anjeun, vendor kami, dealer kami, sareng kami.

Pangapalan sareng pambongkaran:

Karman Healthcare Inc. bakal mayar biaya pengiriman sareng penanganan sareng nambihan kana faktur anjeun. Sadaya pesenan dikirim ku jasa kurir anu cocog, numutkeun jinis unit, kuantitas anu dipesen sareng penawaran angkutan barang anu pangsaéna.

–Layanan Pengiriman Khusus -

  • Verifikasi Tanda tangan
  • Pengiriman barang gancang
  • Pengiriman barang di luar 48 nagara bagian / pangiriman internasional anu padeukeut
  •  Pangiriman Diasuransi

(punten email- order@karmanhealthcare.com pikeun cutatan atanapi konfirmasi)

Sarat pamayaran:

Palanggan énggal kedah mayar heula ku cek atanapi kartu kiridit dugi kiridit tiasa ditetepkeun sareng formulir istilah sareng syarat parantos ditandatanganan sareng dipulangkeun ka Karman. Kami ngagaduhan hak pikeun nolak kiridit atanapi mundur istilah kiridit kanggo rekening anu salah. Biaya telat bakal ditambihkeun kana sadaya tagihan anu parantos ditangtoskeun. Sarat ditetepkeun 30 dinten saatos persetujuan kiridit. Biaya bunga 1.5% per bulan bakal dilarapkeun ka sadaya rekening anu parantos ditangtoskeun. Akun anu parantos ditangtoskeun moal cocog pikeun spesial bulanan. Upami pihak katilu padamelan pikeun ngempelkeun kasaimbangan luar biasa, anu mésér tanggung jawab kanggo biaya koleksi, kalebet biaya pengacara, naha litigasi parantos dimimitian, atanapi sadayana biaya litigasi ditanggung.

Kabijakan pamulangan:

Otorisasi pangbalikan kedah diala sateuacanna ti Karman. Henteu aya deui jinis naon waé anu bakal ditampi saatos opat belas (14) dinten kalénder ti tanggal tagihan sareng dikintun deui dina waktos 30 dinten dikintun prabayar. Barang anu ditampi kanggo kiridit saatos balik bakal dikenai biaya 15% penanganan / restocking sareng sadayana kandaraan biaya kedah dibayar. Pikeun pesenan anu dipulangkeun pikeun tukeur warna, ukuran, sareng anu sanés biaya restocking bakal dikirangan janten 5%. Adat-barang buatan henteu tunduh deui dina kaayaan naon waé.

Henteu aya barang anu dikintunkeun deui tanpa kéngingkeun heula nomer RMA (Otorisasi Barang Mulang). Nomer otorisasina balik kedah ditandaan di luar kotak sareng kirimkeun deui ka Karman. Sadaya biaya angkutan barang kalebet cara 1 ti Karman ka palanggan moal dikredit atanapi dibalikeun.

Klaim Pangiriman Karuksakan:

Periksa sareng uji sadaya kiriman saatos pangiriman. Henteu aya produk anu gaduh karusakan / cacad bakal ditampi deui saatos 5 dinten nampi. Karusakan anu katingali sareng / atanapi kakurangan karton kedah dicatet dina resi pangiriman operator sareng / atanapi daptar bungkus.

Garansi:

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Sadaya perbaikan atanapi ngagantian jaminan kedah gaduh otorisasi sateuacanna ti Karman kalayan ongkosna prabayar. Karman ngagaduhan hak pikeun ngaluarkeun tag telepon pikeun ngalereskeun garansi anu gumantung kana kaayaan. Karman henteu deui nyungkeun pelanggan ngadaptarkeun produk na online, sareng dealer, atanapi kumplit kartu pendaptaran jaminan.

Upami aya aksi lapangan atanapi ngelingan Karman bakal ngaidentipikasi unit anu kapangaruhan sareng ngahubungi dealer Karman anjeun kalayan pitunjuk pikeun resolusi. Pendaptaran garansi ngabantosan sareng masih disarankan pikeun mastikeun rékaman gancang dicandak kalayan nasabah anu cocog sareng nomer sérial pikeun alat médis anjeun. Hatur nuhun parantos ngeusian.

PENDAFTARAN HARANSI KARMAN Pikeun Pamaké TUNGTUNG

Marketing:

Perusahaan kedah ngagaduhan persetujuan ku Karman Healthcare Inc. kanggo produk pasar online atanapi ngalangkungan promosi katalog. Iraha waé Karman Healthcare Inc. ngagaduhan hak pikeun nyabut hak istimewa pamasaran ka perusahaan mana waé. Sakali dicabut, perusahaan kedah nyabut sadaya produk Karman dina mésér daptar sabab perusahaan sareng Karman Healthcare Inc. moal ngagaduhan hubungan bisnis salajengna. Sadaya dealer kedah matuh kana kabijakan MAP (harga minimum anu diiklankeun) urang.

Leave a Reply