Karman ngahargaan privasi anjeun sareng komitmen pikeun mayungan inpormasi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun nalika ngalakukeun bisnis. Kami hoyong anjeun ngamankeun nalika nganjang kana halaman wéb kami. Maka, kami parantos nyiapkeun Perhatosan Privasi ieu pikeun nginpokeun ka Anjeun inpormasi anu kami kumpulkeun sareng kumaha cara nganggona. Kawijakan ieu dilarapkeun ka www.karmanhealthcare.com di Amérika Serikat.

Inpormasi Ngeunaan Kunjungan Loka
Bari anjeun tiasa didatangan kami website tanpa ngaidentipikasi diri anjeun atanapi ngungkabkeun inpormasi pribadi, Karman ngumpulkeun informasi statistik pikeun ngartos panggunaan situs urang. Conto inpormasi ieu kalebet jumlah pengunjung, frekuensi kunjungan sareng mana daérah anu paling populér. Inpormasi ieu dianggo dina bentuk agrégat pikeun ningkatkeun kontinyu kana halaman wéb urang. Penting pikeun dicatet yén henteu aya inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi ngeunaan pengunjung situs anu dianggo pikeun tujuan ieu.

Émbaran domain
Halaman wéb ieu ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi anu tangtu pikeun langkung kenal sareng konsumén anu nganjang kana situs kami. Éta ngabantosan urang ngartos kumaha halaman wéb urang dianggo, sahingga urang tiasa ngajantenkeun langkung nguntungkeun pikeun pangguna kami. Inpo ieu tiasa kalebet tanggal, waktos sareng halaman wéb aksés anjeun, Internet Provider Provider (ISP) sareng alamat Internet Protocol (IP) anu anjeun aksés kana Internét, sareng alamat Internét tina tempat anjeun numbu ka loka kami.

Inpo pribadi
Sababaraha bagian tina halaman wéb ieu tiasa nyungkeun anjeun masihan kami inpormasi ngeunaan diri pikeun ngawangun rekening online, ngamungkinkeun anjeun mesen online. Inpormasi ieu dianggo salaku ukuran kaamanan pikeun ngaidentipikasi anjeun. Conto data pribadi anu dikumpulkeun pikeun tujuan ieu nyaéta nomer rekening anjeun, nami, alamat email, tagihan sareng inpormasi kiriman.
Cara tambahan pikeun urang tiasa ngempelkeun inpormasi ti anjeun nyaéta:
• Pendaptaran pikeun invoice
•    Pangrojong produk daptaran
• Langganan kana daptar newsletter kami
•    Pendaptaran garansi

Pihak katilu
Karman tiasa nyayogikeun inpormasi anjeun ka pihak katilu anu nyayogikeun jasa atas nami kami. Kami nyayogikeun pihak katilu ieu ngan ukur inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun jasa éta. Karman nyandak sababaraha pancegahan pikeun mastikeun inpormasi ieu ditransferkeun dina cara aman.
Kami kadang tiasa nyingkab inpormasi ka mitra bisnis kami anu dipercaya pikeun pamasaran sareng tujuan sanés anu tiasa nguntungkeun anjeun.
Karman tiasa nyingkab inpormasi ngeunaan anjeun anu dikempelkeun dina halaman wéb upami diperyogikeun ku hukum atanapi nalika diperyogikeun pikeun nangtayungan hak Karman atanapi padamelna.

Ngajagaan Barudak
Karman komitmen pikeun ngajaga karusiahan sareng hak-hak barudak. Kami yakin aranjeunna kedah tiasa nganggo Internét dina cara produktif sareng aman kalayan panyalindungan pangluhurna aya ngeunaan inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi.
Kituna, kami moal ngahaja solicit atanapi ngumpulkeun inpormasi anu diidentifikasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun anu ngagunakeun situs kami. Upami kami nampi béwara yén pendaftar dina situs kami saleresna kirang ti 13 taun, urang bakal langsung nutup rekeningna sareng ngahapus inpormasi pribadi na.

Kaamanan data
Karman niatna pikeun nangtoskeun ngajaga kaamanan inpormasi pribadi anjeun. Kami bakal ngajaga data anjeun tina kaleungitan, nyalahgunakeun, aksés atanapi panyingkepan anu teu sah, robahan, atanapi karusakan. Ieu tiasa kalebet panggunaan énkripsi nalika ngumpulkeun atanapi mindahkeun data sénsitip sapertos inpormasi kartu kiridit.

Hubungan Bisnis
Halaman wéb ieu tiasa ngandung tumbu kana halaman wéb anu sanés. Karman henteu tanggel waler pikeun prakték privasi atanapi eusi halaman wéb sapertos kitu.
Ngamutahirkeun Inpormasi Anjeun
Anjeun tiasa, iraha waé, taros Kami at privacy@KarmanHealthcare.com sareng ngapdet inpormasi pribadi sareng / atanapi bisnis anjeun.

ngahubungan Us
Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi koméntar ngeunaan bewara atanapi prakték privasi kami, punten kontak urang ngalangkungan email. Anjeun tiasa ogé ngahontal kami di dieu pikeun naon waé korsi roda patarosan patali saluareun patarosan privasi.
Karman tiasa ngarobih atanapi ngamutahirkeun bewara privasi ieu ti waktos ka waktos iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna. Anjeun tiasa mariksa tanggal "Terakhir Diénggalan" di handap pikeun ningali iraha éta bewara terakhir dirobih. Pamakean halaman wéb anu neraskeun anjeun mangrupikeun idin anjeun kana eusi béwara privasi ieu, sabab tiasa dirobah tina waktos ka waktos.