Travis Cares Taunan Konférénsi Pendidikan & SimposiumTravisCaresEventImage
Babak Rock, TX
Marriot Austin Kalér
2/18/2014 – 2/19/2014

Naha anjeun ahli dina industri anu resep diajar ngeunaan kamajuan téknologi di Adat Rehab & Peralatan Médis Bumi? Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan parobihan anu anyar dina pembiayaan sareng kabijakan? Gabung sareng Travis Médis pikeun sababaraha inspirasi sareng pendidikan Texas-Ukuran dina 2014 Travis Cares Conference. Konperénsi éta bakal ngagaduhan ruang paméran, kursus pendidikan anu neraskeun, sareng panyatur konci - ngan ukur nyebatkeun sababaraha seueur sorotan anu ditawarkeun.

Expo Kamampuh - Los Angeles                                                          KamampuhExpo-LA
Los Angeles, CA
Los Angeles Konvénsi Center
2/28/2014 – 3/2/2014

Expo Kamampuh mangrupikeun SAMBUNGAN naon anu anjeun BISA Laksanakeun!

Bayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun, sadayana dina hiji hateup! Pikeun langkung ti 30 taun, Abilities Expo parantos janten sumber pikeun Komunitas jalma-jalma cacad, kulawarga, manula, veteran sareng ahli kaséhatan. Unggal kajadian muka panon anjeun kana téknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi énggal sareng kasempetan anyar pikeun ngarobih hirup anjeun.

Expo Kamampuh - Atlanta                                                                                                                     KamampuhExpo-GA
Atlanta, ga
Aula Pusat Kongrés Dunya Georgia C4
3/14/2014 – 3/16/2014

Expo Kamampuh mangrupikeun SAMBUNGAN naon anu anjeun BISA Laksanakeun!

Bayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun, sadayana dina hiji hateup! Pikeun langkung ti 30 taun, Abilities Expo parantos janten sumber pikeun Komunitas jalma-jalma cacad, kulawarga, manula, veteran sareng ahli kaséhatan. Unggal kajadian muka panon anjeun kana téknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi énggal sareng kasempetan anyar pikeun ngarobih hirup anjeun.

Expo Kamampuh - Chicago                                                                    KamampuhExpo-IL
Chicago, Il
Pusat Konvénsi Renaissance Schaumberg
6/27/2014 – 6/29/2014

Expo Kamampuh mangrupikeun SAMBUNGAN naon anu anjeun BISA Laksanakeun!

Bayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun, sadayana dina hiji hateup! Pikeun langkung ti 30 taun, Abilities Expo parantos janten sumber pikeun Komunitas jalma-jalma cacad, kulawarga, manula, veteran sareng ahli kaséhatan. Unggal kajadian muka panon anjeun kana téknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi énggal sareng kasempetan anyar pikeun ngarobih hirup anjeun.

Expo Kamampuh - Houston                                                                        KamampuhExpo-TX
Houston, TX
Pusat Reliant, Aula E.
7/25/2014 – 7/27/2014

Expo Kamampuh mangrupikeun SAMBUNGAN naon anu anjeun BISA Laksanakeun!

Bayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun, sadayana dina hiji hateup! Pikeun langkung ti 30 taun, Abilities Expo parantos janten sumber pikeun Komunitas jalma-jalma cacad, kulawarga, manula, veteran sareng ahli kaséhatan. Unggal kajadian muka panon anjeun kana téknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi énggal sareng kasempetan anyar pikeun ngarobih hirup anjeun.

Samaun Nasional Korsi Roda Games                                                    NVWG
Philadelphia, Pa
Prémis
8/12/2014 – 8/17/2014

Anu Samaun Nasional Korsi Roda Games (NVWG) mangrupikeun program olahraga sareng rehabilitasi pikeun veteran jasa militér anu nganggo wheelchairs pikeun kompetisi olahraga alatan urat sarap tulang tukang tatu, amputasi atanapi masalah neurologis tangtu. Narik leuwih ti 500 atlit unggal taun, NVWG mangrupikeun taunan pangageungna Korsi Roda acara olahraga di dunya. Anu nampilkeun acara ieu komitmen pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan sareng ngabina kaséhatan anu langkung saé ngalangkungan olahraga sareng persaingan.

Parlemén Samaun di KTT Amérika                                   PVASUMMIT
Las Vegas, NV
Hotel Paris Las Vegas
8/26/2014 – 8/28/2014

KTT bakal ngahijikeun pamimpin anu kawéntar ti pangobatan, perawatan kaséhatan, kabijakan, sareng pamaréntahan pikeun ngajajah sareng nerapkeun strategi holistik pikeun nguatkeun kontinyu perawatan pasién. Karman mangrupikeun pamilon anu reueus tina acara ieu sareng organisasi Paralysan veteran Amérika. PVA ngagaduhan catetan anu panjang dina ngabantosan ngarobih kahirupan sareng ngawangun masa depan anu langkung cerah pikeun sadaya jalma anu hirup sareng SCI sareng panyakit anu aya hubunganana.

Expo Kamampuh - Boston                                                                  KamampuhExpo-MA
Boston, MA
Aula Pusat Konvensi Boston C
10/5/2014 – 10/7/2014

Expo Kamampuh mangrupikeun SAMBUNGAN naon anu anjeun BISA Laksanakeun!

Bayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun, sadayana dina hiji hateup! Pikeun langkung ti 30 taun, Abilities Expo parantos janten sumber pikeun Komunitas jalma-jalma cacad, kulawarga, manula, veteran sareng ahli kaséhatan. Unggal kajadian muka panon anjeun kana téknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi énggal sareng kasempetan anyar pikeun ngarobih hirup anjeun.

REHACARE INTERNASIONAL                                                                                                       NGABARAKATAK
Düsseldorf, Jérman
Pameran Perdagangan sareng Kongrés
10/08/2014 – 10/10/2014

REHACARE mangrupikeun pameran dagang anu paling penting di dunya pikeun rehabilitasi, pencegahan, kalebet sareng perawatan pikeun ahli industri, pabrik sareng konsumén. Pikeun langkung ti 30 taun éta nyiptakeun platform idéal sareng titik pertemuan pikeun komunikasi antara pamimpin pasar di industri, pendatang inovatif dina bidang produk sareng jasa, ogé pikeun organisasi sosial, kelompok mandiri sareng lembaga non-komersial.

Expo Kamampuh - San Jose                                                                          KamampuhExpo-CA
San Jose, CA
Pusat Konvénsi San Jose McEnery
11/21/2014 -11/23/2014

Expo Kamampuh mangrupikeun SAMBUNGAN naon anu anjeun BISA Laksanakeun!

Bayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun, sadayana dina hiji hateup! Pikeun langkung ti 30 taun, Abilities Expo parantos janten sumber pikeun Komunitas jalma-jalma cacad, kulawarga, manula, veteran sareng ahli kaséhatan. Unggal kajadian muka panon anjeun kana téknologi anyar, kemungkinan anyar, solusi énggal sareng kasempetan anyar pikeun ngarobih hirup anjeun.