Pariksa urang Korsi Roda Ulasan sareng Kasaksian. Kami ngabagéakeun sadayana palanggan urang pikeun tinggaleun ulasan. Boh alus boh goréng, tapi lolobana jujur. Punten bagikeun ka kami anjeun Korsi Roda carita. Naha anjeun nyalira nyalira atanapi mésér kanggo anu dipikacinta. Kami paduli ngeunaan Korsi Roda ulasan sareng testimoni anjeun tiasa ngabagi sareng némpél batur ku carita anu sami. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan ulasan boh dina Google sareng Yopto anu dijantenkeun palanggan anu diarepkeun anjeun tiasa percanten sareng ngandelkeun.

Ikon KarmanHealthcare.comKarmanHealthcare.com

19255 San Jose Avenue, Kota Industri

4.6 resensi 244

  • avatar Sheri Ray ★★★★ saminggu ka tukang
    Cinta lampu super ieu Korsi Roda. Gampang pikeun perjalanan naon waé. Kapaksa meuli panutup lemes keur footrests sabab bari merenah dina tempatna, mimiti nyeri suku sanggeus ngangkat aranjeunna sababaraha kali. Plastik teuas téh kuat tapi teu pisan forgiving … Tambih deui dina footrests. Ngaran dina tonggong korsi tétéla teu dianggap. Nyebutkeun "karma" ...,, boro kuring pikir cocog pikeun cacad kuring.,
  • avatar Tutko Don ★★★★★ minggu 3 ago
    Karék nampi kami Ergo hiber Korsi roda sareng éta nyumponan sadaya harepan urang. Gampang dilipat sareng beuratna hampang ngagampangkeun disimpen dina kendaraan urang. Pamajikan kuring leutik, 5'2" & 99 lbs. jadi 16" x 17" … Tambih deui korsi téh idéal pikeun dirina. Desain jeung kualitas produksi nyaeta impressive. Urang utamana resep kadali rem dina handles sakumaha ieu ngamungkinkeun pikeun kontrol leuwih gede lamun turun tanjakan lungkawing.
  • avatar Angela Holstein ★★★★★ bulan 5 ago
    Naon hiji parusahaan endah. Kami nampi kami Korsi Roda tapi sabab ieu ditingkatkeun, hardware ieu inadvertently lasut. Email perusahaan sareng nampi réspon dina sababaraha jam. Kami di Basisir Wétan. Amber éta saé pisan. Ngarti … Tambih deui produk sareng terang langsung naon anu kajantenan. Waktu résponna hebat pisan sareng anjeunna ngarengsekeun masalah urang gancang-gancang. Teu tiasa naroskeun jasa palanggan anu langkung saé. Aranjeunna untung mun manehna digawé pikeun aranjeunna. Kami wareg pisan sareng produk kami sareng nyarankeun pisan pikeun ngagaleuh médis.
  • avatar Carrie Roy ★★★★ saminggu ka tukang
    Bagja jeung korsi. Sigana pisan diajar. Gampang ngalipet sareng beuratna saé.
  • avatar Sabrina "Sabrina" Gerlach ★★★★★ sabulan katukang
    Kungsi seueur patarosan sateuacan mesen sareng unggal telepon ka Karman anu kuring lakukeun, kuring mendakan jalma anu informatif sareng ngabantosan. Aranjeunna ngawaler sadaya patarosan kuring sareng ngajantenkeun kuring teu nyaman dina nempatkeun pesenan online. The Korsi Roda sumping langkung gancang … Tambih deui ti kuring ieu expecting jeung salaki kuring jeung kuring pisan senang jeung kualitas tina Korsi Roda jeung beurat. Abdi kacida nyarankeun parusahaan ieu.
  • avatar Sarah Goodlin ★★★★ bulan 8 ago
    Urang antosan leuwih lila ti kuring miharep pikeun nampa korsi, tapi éta terrific! Éta hampang, tapi padet sareng gampang pisan pikeun maneuver.
  • avatar Don Chow ★★★★★ minggu 2 ago
    Kami nembe ngagaleuh Karman 12" Rear Wheel Korsi Angkutan pikeun dulur kulawarga urang jeung kuring pageuh bisa disebutkeun ieu téh salah sahiji foldable pangalusna Korsi Angkutan di kelasna. Pasti aya merek séjén anu ngajual kamiripan tapi ieu … Tambih deui nyaeta deal nyata. Paket datang ogé dipak jeung parentah jelas pisan jeung ka titik. Wangunan kualitas tina korsi téh study, teguh sarta ogé nunda babarengan jeung kuring bakal boga ragu recommending batur mésér korsi ieu. Simkuring meunang warna biru jeung korsi éta persis sakumaha digambarkeun. Hatur nuhun Kursi Karman!
  • avatar Paul Voth ★★★★★ minggu 3 ago
    Saatos sababaraha percobaan dina situs wéb anu sanés, kami pencét AQHP. jasa éta hébat katuhu ti mimiti. Kuring ngobrol jeung Cindy EXT.205. Cindy ngalakukeun padamelan anu saé pikeun kuring ngalangkungan prosés pesenan. Hatur nuhun Cindy! Kuring cicing di Kanada, 8 poé sanggeus … Tambih deui pesenan, urang ayeuna boga Korsi Roda. Sigana alus teuing, sagalana geus aya, sarta kuring kungsi nempatkeun babarengan dina ngeunaan 2 jam. Hatur nuhun Karman jeung Amérika kualitas Produk Kaséhatan.
  • avatar Susan Nielsen ★★★★★ sataun katukang
    Ibu mertua kuring resep ka Karmen énggal Korsi Roda. Ayeuna anjeunna tiasa sacara gampang jalan-jalan sareng urang sareng tiasa jalan-jalan nalika anjeunna hoyong sareng naék upami anjeunna ban. Hatur nuhun Karmen kanggo korsi ringan ieu!
  • avatar Mufaddal Khambati ★★★★★ bulan 7 ago
    Kisaran endah dina harga anu luar biasa! Kacida nyarankeun ka sadayana!
  • avatar Peter Pan ☆☆☆☆ sabulan katukang
    Wah ieu sigana janten Wakil Présidén Karman Healthcare sareng anjeunna sapertos sato total nalika syuting dina harta umum. Anjeunna malah najong tripod photographers. Ngaranna sigana David Chao hanjelu individu pathetic.
  • avatar Mike Buso ★★★★★ bulan 10 ago
    Kami ngagaduhan Karman S-Ergo 115 pikeun pamajikan kuring. Abdi leres-leres ngahargaan yén éta jauh langkung énténg tibatan langkung beurat wheelchairs anu batur ditawarkeun ka kami. Sapuluh pon henteu janten masalah upami anjeun ngan ukur ngagulung, tapi upami angkat … Tambih deui asup jeung kaluar mobil, éta penting pisan. Sajauh ieu, ieu henteu meryogikeun pangropéa, sareng kuring ngarepkeun sareng ngarepkeun yén éta bakal tetep jadi masalah. Abdi nyarankeun pisan.
  • avatar David Bacon ★★★★★ sataun katukang
    Salaku caregiver dad urang, Abdi peryogi a korsi roda ringan yén kuring tiasa nganggo sareng anjeunna iraha waé kami jauh ti komunitas pensiunan na. Saatos nalungtik sababaraha tipena béda wheelchairs, Kuring mesen LT-980. Abdi nampi … Tambih deui kamari, sareng kuring kataji ku pangwangunan kualitas sareng sadaya fitur anu ngajantenkeun portabel sareng gampang diangkut. Gaduh pangalaman kalayan langkung beurat wheelchairs lami pisan, LT-980 mangrupikeun korsi anu saé pikeun saha waé anu meryogikeun anu langkung enteng. Sedihna, bapak kuring parantos tilar dunya nembé sateuacan anjeunna gaduh kasempetan kanggo nganggo éta, tapi kuring resep sareng abdi badé nyimpen éta kanggo panggunaan ka hareup sareng anggota kulawarga anu sanés anu peryogi.
  • avatar Monique Dreef ★★★★★ sataun katukang
    Meuli Karman 19" Angkutan baja Korsi w/ sandaran tangan anu tiasa dicabut. The Korsi Angkutan Gampang nyorong sareng pas ngaliwatan panto biasa. Sesa panangan (s) gampang dicabut upami diperyogikeun. Bisa nyabut leg rests atawa ngayun aranjeunna ka … Tambih deui sisi (aranjeunna moal cicing di tempat iwal aranjeunna di hareup, tapi éta hiji fix gampang jeung tali Velcro). Korsi boga a bantal ipis. Aya sabuk dipasang pikeun ngamankeun jalma dina korsi. Roda gampang digulung dina kayu keras, ubin & karpét. Ieu Korsi Angkutan gampang ngalipet pikeun neundeun. (ucing disatujuan!)
  • avatar Amy Arenson ★★★★ sataun katukang
    Ieu Karmen munggaran urang Korsi Roda sareng dugi ka ayeuna éta saé pisan. Kami ngagunakeun éta salaku korsi peralihan pikeun ngaluarkeun salaki kuring tina kakuatanana Korsi Roda. Éta beurat pisan ringan, gampang dilipet sareng pas dina bagian tukang SUV kuring. … Tambih deui Salaki kuring nyarios éta cukup nyaman pikeun waktos lenggah anu langkung pondok, anjeunna biasa pisan pikeun "aman pisan" dina korsi listrikna janten anjeunna masih kénéh nyaluyukeun tapi pikir éta bakal janten korsi anu hébat dina jangka panjang! Pangiriman gancang pisan, sadayana lancar pisan nalika mesen ogé!
  • avatar Michael Smith ★★★★ sataun katukang
    Kacida kagum ku ieu Korsi Roda Abdi tiasa langkung-langkung. Ngagaduhan sababaraha masalah sareng ngaleupaskeun suku anu sanés teras éta korsi anu hébat!
  • avatar Ngahasilkeun Mahoney ★★★★★ sataun katukang
    Karma anu kami pilari, korsi ringan anu putrina tiasa dilebetkeun kana mobil kalayan gampang nalika kedah nyandak kuring ka tempat sabab kuring henteu ngajalankeun 82 sareng suku katuhu diluhureun tuur. Nona anu dikaitkeun putra abdi éta saé pisan sareng ngabantosan. Henteu … Tambih deui butuh lila pikeun dikirimkeun. Sareng arah anu gampang pikeun disatukan. Saeutik dilakukeun ti arah sareng seuseueurna parantos parantos. Jalma bener-bener hebat pikeun digawe bareng. Hatur nuhun pisan.
  • avatar Blanca Arteaga ★★★★ sataun katukang
    Kuring mesen korsi ieu kanggo kabogoh anu ngagaduhan MS. Éta saé didamel. Kuat pisan. Kuring mesen anti tipis tapi Henteu kéngingkeun na korsi. Kuring ngirim email tapi teu acan kantos nguping ti aranjeunna. Tapi anjeun bakal resep kumaha saéna ngadamelna .. Ieu di dieu … Tambih deui sapasang gambar. Panutup sésa panangan tong sumping.
  • avatar Karen Sachs ★★★★★ sataun katukang
    Kami ngagaduhan Korsi Angkutan dinten ieu pikeun pamajikan kuring anu keur dioperasi dina suku nya jeung kudu pareum eta pikeun 6 ka 8 minggu. The kualitas luar biasa tur bener-bener betah. Éta gampang disatukan - kuring henteu mendakan arahna … Tambih deui (anu aya dina saku dina tonggong korsi dugi ka saatos kuring dirakit.
  • avatar David Brand ★★★★ sataun katukang
    Karek narima aluminium 24 pon Korsi Roda kanggo kuring alit, indung sepuh sareng parkinson kanggo dianggo. Nembongan janten sakumaha diiklankeun, ngarepkeun pikeun ngirimkeunana ka anjeunna di padumukan hirup ditulungan énjingna. Dipesen ngalangkungan Amazon, nampi … Tambih deui modél anu bener, sanés warna anu leres. Kuciwa yén korsi warna burgundy sanés sumping, tapi kami nambihan sababaraha pita janten anjeunna bakal terang korsi mana na. Miharep anjeunna bakal ngagaduhan seueur panggunaan tina éta.
  • avatar Rodger Gerzema ★★★★ sataun katukang
    Dipikacinta korsi enteng. Langkung resep roda karét sareng plastik sanés. Aranjeunna ninggalkeun Markus dina lantai ubin anu bantal. Gancangna pilihan anu hadé pikeun transportasi.
  • avatar Ashleigh Pasley ☆☆☆☆ sataun katukang
    Jasa palanggan Goréng. Korsi henteu tiasa diatur, teu tiasa kéngingkeun telepon ti perusahaan kanggo bantosan kirang ti sataun ka tukang, nalika pasién mésér éta (Abdi ahli terapi di panti jompo.) Anjeunna mayar langkung $ 1,000.00 tina saku kanggo korsi ieu. Ayeuna, … Tambih deui kalayan rata-rata panggunaan sareng kirang ti sataun saurna, roda payunna ngagurubus sareng murag. Éta henteu tiasa dianggo, sareng Karma anu pangsaéna tiasa nawiskeun pasién kuring nyaéta "ieu nomer barang, mesen na $ 100.00 sapasang." Pitiful. Naon jinisna Korsi Roda parusahaan ngubaran jalma sapertos kieu. Korsi anu kirang diwangun, sareng sakali artos anjeun gaduh artos, aranjeunna atos réngsé sareng anjeun. Ati-ati!
  • avatar Gloria sareng Fred Rau ★★★★★ sataun katukang
    S-115 anu nembe ditampi mangrupikeun wifes korsi 3 Karman kuring, saé pisan, enteng pisan sareng tiasa dianggo pisan.
  • avatar Sandy Gordon ★★★★★ sataun katukang
    Dipesen Kerman ringan ultra Korsi Roda ngaliwatan Walgreens.com. Dikirimkeun ti California geuwat sareng éta anu kuring mesen.
  • avatar Dena Blum ★★★★★ sataun katukang
    Kuring ngagaleuh Karman S-ERGO 305 Ringan Ergonomis Korsi Roda S-Ergo305Q16SS, 29 lbs., Rilis Ngaleungitkeun Gancang, Frame Rose Beureum, Ukuran Korsi 16 "WX 17" D, Pabrik Jok Korsi adjustable (Default 19 "Lantai Ka Korsi) sareng éta hebat pisan. … Tambih deui Abdi jalma leutik sareng resep pisan kana korsi. Éta gampang pisan dianggo ogé.
  • avatar Jillisa Pierson ★★★★★ sataun katukang
    Abdi nampi abdi Korsi Roda gancang sareng éta endah. Éta lampu hampang korsi lemes sareng nyaman. Abdi resep pisan. Sareng hiji hatur nuhun tambahan pikeun damel sareng masarakat ms.
  • avatar Beverly Miloszewski ★★★★★ sataun katukang
    nu Korsi Roda éta sampurna pikeun indung kuring umur 91 taun sareng Bapa kuring anu kedah ngamuat sareng ngabongkar éta. Pengiriman barang peryogi sakedap sabab warnana tos teu aya saham, usum liburan sareng acara cuaca! Tapi, éta sumping dina kaayaan anu saé sareng Ibu kuring resep … Tambih deui ieu!
  • avatar Judy Gilson ★★★★★ sataun katukang
    Bagja pisan ku produk anu diwangun saé kanggo anggota kulawarga ogé gampang dilebetkeun kana mobil kanggo kunjungan dokter.Korsi Roda ngalir sacara bébas dina karpét sareng ngalangkungan panto imah.
  • avatar Dina Crowley ★★★★★ sataun katukang
    Ieu saé Korsi Roda. Sigana hébat. Éta hampang, tapi awét. Éta gampang tilepan pikeun disimpen. Anu paling penting, éta raoseun numutkeun bapak sepuh kuring. Nilai hébat artos.
  • avatar tagihan lutz ★★★★★ sataun katukang
    Ditarima ayeuna, pangiriman gancang sareng éta sampurna. Korsi na cekap entong kanggo salaki kuring gampang dijemput. Kami mésér éta pikeun mempermudah perjalanan sareng bakal tiasa ngalipet sareng ngirim salaku koper anu dipariksa. Kacida resepna teh kualitas, … Tambih deui istirahat suku misah tapi gampang ditunda sareng dicandak. Abdi pondok, 4 ”11, sareng korsi cocog pisan sareng kuring. Abdi tiasa ngahontal rem tina posisi anu dumuk.
  • avatar John Ruble ★★★★★ sataun katukang
    biasa wheelchairs ngan beurat teuing pikeun ngalaksanakeun naek turun tangga. Kuring mendakan hiji bulu Karman dina garis sareng ngagaleuh. Gampang dibawa naék tangga turun sareng pamajikan kuring nyarios éta raoseun sareng gampang maneuver pikeun dirina. Ngan … Tambih deui jawaban pikeun urang.
  • avatar Douglas Rappé ★★★★★ sataun katukang
    Kami nembé nampi S Ergo 115 urang Korsi Roda sareng éta hébat. Ukuran 16 "pas pisan sareng éta raoseun sareng enteng. Bantal korsi anu tiasa dicabut sareng korsi kontur mangrupikeun fitur anu saé pisan. Éta tilep rada alit, kalayan … Tambih deui roda pelepasan gancang éta pas sampurna dina bagian tukang mobil alit urang.
  • avatar Frank G. ★★☆☆☆ sataun katukang
    Saé pisan. Nya diwangun tapi anjeun ngirim kuring warna anu salah. Kuring mesen anu burgandy sareng kuring ngagaduhan anu hideung.
  • avatar Luana McCuish ★★★★★ sataun katukang
    Dibeuli Karman Korsi Angkutan kalawan 19 "korsi. Ieu sumping pinuh dirakit iwal footrests nu gampang napel. korsi téh hébat. Ieu narilep gampang, karasaeun aman, nyaman jeung lightweight. Gampang maneuver … Tambih deui sareng konci. Ieu bakal ngabantuan pisan ku indung kuring anu sepuh.

KLIK DIDIEU KANGGO ULIKAN TESTIMONI RÉKA JEUNG BÉRÉS DINA GOOGLE & Kéngingkeun PROMO GRATIS

Émut kanggo ngalanggan buletin sareng parios blog urang. Aya dunya inpormasi anu aya hubunganana sareng mobilitas jeung Korsi Roda pangguna jadi kami pasti ajak anjeun ninggalkeun ulasan, gambar, sareng ngabagi carita anjeun sareng google sareng komunitas duanana dina bagian Facebook sareng BLOG urang. Anjeun bakal bungah anjeun parantos sareng hatur nuhun parantos ngagabung sareng kami. Entong hilap ngadaptar garansi anjeun ngan ukur atanapi ngirim dina kartu garansi anjeun supados kami tiasa ngajagi file upami anjeun peryogi bantosan di jalan. Upami anjeun Yelper, punten mairan kana akun Yelp kami. Kami hatur nuhun!

naon-naon-jalma-pikir

nu make Korsi Roda Testimonials

"Ieu ngan saukur anu pangsaéna Korsi Roda Abdi kantos nganggona. ”

ulasan-konsumén-2"Ieu ngan saukur anu pangsaéna Korsi Roda Kuring kantos nganggo. Kuring parantos nyobian jinis anu sanés sareng aranjeunna sok ngalaman hiji masalah atanapi masalah anu sanés. Korsi ieu raoseun pisan. Kusabab diabetes sareng kacapean kuring, kuring henteu tiasa angkat dimana-mana kacuali kuring di Korsi Roda sareng mérek Karma parantos ngajantenkeun hirup langkung pikaresepeun.

Tempat diukna henteu ngaganggu kuring sapertos korsi anu sanés sareng bingkaina kuat pisan sareng kokoh masih hampang. Kuring ngaraos raoseun yén anu dipikacinta henteu kedah dibebankeun ku kuring sering ngagentos atanapi nyimpen korsi kanggo kuring. Kuring nyarankeun korsi ieu pisan. "

Diulas ku Sarah Ferris ti Irvine, CA

"Abdi resep ergo ieu Korsi Roda"

kasaksian-palanggan-1"Kuring mésér korsi ieu kusabab korsi lami kuring beurat teuing. Kuring tiasa ngatur ieu ku nyalira sareng bahkan tiasa angkat kana treuk mobil kuring ku condong kana mobil sareng angkat kana pigura mobil.

Kuring nempatkeun mat mandi kana mobil sareng korésana ngageser langsung. Kuring nempatkeun rem upami korsina henteu tiasa digéséskeun dina kalapa. Kuring henteu nganggap éta ngagaduhan kontra. Saur pameseran korsi ieu moal nguciwakeun. "

Diulas ku Joe Cosh ti Houston, TX

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SG3O9-BZJ0s[/embedyt]

"Korsi ergonomis unik Karman leres-leres raoseun."

kasaksian-konsumén-3“Kuring nyobaan saminggu korsi angkutan sateuacan mendakan kang Karman Ergo hiber modél – cekap cahaya pikeun kuring angkat (21 pon kalebet kaki ayun-ayunan), kalayan roda tukang anu cekap ageung pikeun ngamungkinkeun kuring gampang PUSH korsi ngalangkungan ambang panto anu diangkat sareng ngalangkungan rupa bumi anu henteu rata.

Modél anu mantap (sadaya mérek) kalayan rem tangan anu beuratna 28-33 pon atanapi langkung, sedengkeun modél ultralight anu sanés (15+ pon) teuing lemes pikeun negosiasi gundukan alit tanpa teras-terasan malikkeun sareng narik korsi sareng panumpang na mundur.

Salaku tambahan, korsi ergonomis unik Karman leres-leres raoseun, henteu sapertos "jok sling" hiney-numbing kaseueuran korsi angkutan. The kualitas sareng padamelanana urang Karman Ergo hiber, gandeng ku fitur-fitur hebat pisan anu parantos disebatkeun, janten pantes harga anu langkung luhur; Abdi henteu tiasa nyarankeun korsi ieu cekap! "

Diulas ku Laurie L. ti Tacoma, WA

"Ieu anu pangsaéna Korsi Roda Abdi kantos resep ”

dokter-caal-kasaksian"Ieu anu pangsaéna Korsi Roda Kuring kantos resep, sareng kuring nyalira parantos nyobian, éta raoseun pisan, kuring bahkan maca literatur sareng inpormasi perkawis éta janten kuring tiasa ngartos naha éta raoseun pisan sareng pasién kuring sacara pribadi nyarioskeun ka kuring yén éta énggal pisan sareng aranjeunna nyandak éta dimana waé aranjeunna angkat.

Kumaha waé nalika anjeun linggih dina ieu Korsi Roda, éta raoseun lemes pisan, tapi kuat, sareng modél ieu ngagaduhan seueur fitur anu kuring reuwas éta tiasa ngalakukeun naon anu tiasa dilakukeun, sareng ku cara dilipat, henteu seueur wheelchairs anu ngagaduhan fitur-fiturna tiasa dilipat. Gimana, éta unggulan kualitas Korsi Roda"

Diulas ku Dr Richard Caal ti Pasadena, CA

 

 

Poto produk


produk-poto-5

produk-poto-1

produk-poto-2

produk-poto-15

produk-poto-10

produk-poto-9

produk-poto-12

produk-poto-13

produk-poto-8

produk-poto-7

produk-poto-4

produk-poto-3

produk-poto-14

produk-poto-6

produk-poto-11

 

Penampilan Media

korsi roda xmen-logan-film-korsi

korsi roda xmen-logan-film-ergo-wheel

korsi roda ncis-karman-wheel

dr-phil-kasaksian

papanggihan-kanal-Cét-misbehavin

kampung-tv-adapt-to-it

 

     

BACA Langkung lengkep ngeunaan naon anu "JAY LENO SAÉH"