Hatur nuhun parantos mésér produk Karman.

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

Upami Kartu Pendaptaran Garansi henteu aya dina file pikeun Klaim produk, maka salinan invoice kalayan tanggal pameseran kedah disayogikeun. Mangsa jaminan pikeun konsumén dimimitian dina tanggal pameseran anu ngajual. Mangsa jaminan pikeun anu ngajual, upami produkna henteu tiasa dijual ka konsumén, dimimitian dina tanggal invoice ti Karman. Garansi na batal wheelchairs anu parantos ngagaduhan serial # tag dihapus sareng / atanapi dirobih.

Salajengna, produk anu parantos katinggalan, panyalahgunaan, panyimpenan anu teu leres, atanapi pananganan, operasi anu teu leres, modifikasi naon waé, panyalahgunaan henteu ditutupan ku garansi.

Sadaya perbaikan atanapi ngagantian jaminan kedah ngagaduhan otorisasi ti Karman sateuacanna sareng muatan. Karman ngagaduhan hak pikeun ngaluarkeun tag telepon pikeun ngalereskeun garansi, anu gumantung kana kaayaan. Kedah aya aksi lapangan atanapi ngelingan. Karman bakal ngaidentipikasi unit anu kapangaruhan sareng ngahubungi dealer Karman anjeun kalayan pitunjuk pikeun resolusi. Pendaptaran garansi masih disarankan. Pikeun mastikeun rékaman gancang dicandak kalayan nasabah anu cocog sareng nomer sérial pikeun alat médis anjeun. Hatur nuhun parantos ngeusian formulir ieu. Mangga tingali kawijakan RMA pikeun detil, aturan, sareng larangan langkung lanjut.

Ngadaptarkeun Garansi anjeun

Rek produk

Ergonomic Korsi roda

barang Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
S-ERGO 105 X X  X S-100 séri Manual / Jaminan
S-ERGO 106 X X  X  S-100 séri Manual / Jaminan
S-ERGO 115 X X  X S-100 séri Manual / Jaminan
S-ERGO 125 X X X S-100 séri Manual / Jaminan
S-ERGO 305 X X X S-300 séri Manual / Jaminan
Hiber S-ERGO X X X  S-2512 séri Manual / Jaminan
S-ERGO Lite X  X X  S-2501 séri Manual / Jaminan
S-ERGO ATX X  X X S / ERGO ATX Manual / garansi

lightweight Korsi roda

barang Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
802-DY X X 6 bulan bagian Manual / garansi 802-DY
KM-802F X X 6 bulan bagian Manual / Jaminan seri KM-802F
KM-3520 X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KM-3520
KM-9020 X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KM-9020
Lt-700T X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-700
Lt-800T X X 6 bulan bagian  Manual manual / garansi KN-800
LT-980 X X 6 bulan bagian Manual / garansi LT-980
LT-K5 X X 6 bulan bagian Manual / garansi LT-K5

 

ngangkut Korsi roda

barang Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
KM-2020 X X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KM-2020
KM-5000-TP X X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KM-5000
MVP-502-TP X X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi MVP-502
LT-1000-HB X X 6 bulan bagian Manual LT-1000 séri / Garansi
LT-2000 X X 6 bulan bagian Manual LT-2000 séri / Garansi
S-115-TP X X X 6 bulan bagian S-115 séri Manual / Jaminan
T-900 X X 6 bulan bagian Manual séri T-900 / Garansi
T-2700 X X 6 bulan bagian Manual séri T-2700 / Garansi
S-2501 X X 6 bulan bagian Manual S-2501series / Jaminan
TV-10B X X X 6 bulan bagian Manual TV / 10B seri / garansi
VIP-515 X X X 6 bulan bagian Manual VIP / 515 séri / Garansi

 

standar Korsi roda

barang  Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
KN-700T X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-700
KN-800T X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-800
Lt-700T X X 6 bulan bagian Manual LT-700 séri / Garansi
Lt-800T X X 6 bulan bagian Manual LT-800 séri / Garansi
barang  Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
KM-BT10-22W KM-BT10-24W KM-BT10-26W KM-BT10-26W KM-BT10-28W KM-BT10-30W X X X 6 bulan bagian Manual / garansi KMBT10series
KM-8520W KM-8520-22W X X X 6 bulan bagian Manual Manual / Garansi KM8520
KN-920W X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-920
KN-922W X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-922
KN-924W KN-926W KN-928W X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-924
T-920 T-922 X X 6 bulan bagian Manual séri T-900 / Garansi
KN-880-NE KN-880-Urang X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-880
MVP-502 MVP-502-TP X X X 6 bulan bagian MVP-502-Manual / Jaminan
KM-5000F KM-5000-TP X X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KM-5000
barang   Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
R-3600 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4100 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4100N X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4200 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4600 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4602 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4608 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4700 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
R-4800 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator
minggu 100 X - 6 bulan bagian Manual / garansi Rollator

Duduk / Dengdekkeun Dina Spasi Korsi roda

barang Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
MVP-502-MS MVP-502-TP X X X 6 bulan bagian MVP-502-Manual / Jaminan
KM-5000-TP KM-5000-MS X X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KM-5000
KN-880 X X 6 bulan bagian Manual manual / garansi KN-880
VIP-515-TP VIP-515-MS X X X 6 bulan bagian Manual VIP / 515 séri / Garansi

Ngaradeg Korsi roda

barang Bingkai Hirup Bates BAGIAN 1 TAUN Rangka 1 Taun TEU HARANSI
* Ban / Tabung
* Upholstery / Bantalan
* Pakem Pakem
barang KHUSUS garansi KAD
XO-101   Pigura 3 Taun; 1 taun éléktrik; 1 TAUTOR MOTOR / TRANSAXLE Manual / garansi XO-101
XO-202   Pigura 3 Taun; 1 taun éléktrik; 1 TAUTOR MOTOR / TRANSAXLE Manual / garansi XO-202

2 pikiran ngeunaan "Sarat jeung Kaayaan jaminan"

  1. Pingback: Karman XO-202 Éléktronik Ngadeg Korsi Roda Review 2022

  2. royston nyebutkeun:

    Kuring boga korsi roda lightweight S / N BR2101534 nu kuring dibeuli on Agustus 5, 2021 jeung Abdi peryogi bagian logam ngawangun sabit leutik pisan nu matak logam tur dianggo dina assembly marake kénca salaku bar penstabil. Ieu peupeus dina dua lembar jeung rem kénca teu dianggo kacida alusna lamun sagala. Upami kuring tiasa kéngingkeun bagian panjang inci, kuring tiasa gampang masangna sorangan sabab kuring ngagaduhan rengkuh anu diperyogikeun.

rata-rata
5 Dumasar 2

Leave a Reply