Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Perkiraan waktos maca: 4 menit

Kamerdekaan dina mobilitas mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting pikeun anu langkung luhur kualitas kahirupan pikeun jalma cacat. Baca di handap pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan wheelchairs di Amérika Serikat.

kunaon Dupi Korsi Roda Penting pisan kitu?

Mobilitas mandiri tiasa dihontal kalayan rupa-rupa alat anu patali sareng mobilitas. Nanging, hal-hal sapertos alat prostetik, orthotics didukung, atanapi korsi roda exoskeleton or listrik wheelchairs teruskeun nyiptakeun bagian panggedéna alat bantu anu dianggo. AS mangrupikeun pasar régional panggedéna pikeun pasar mobilitas anu Powered and manual diproyeksikeun tumuh sacara éksponénsial kusabab sepuh boomer orok sareng ningkatkeun umur panjang.

Kanaékan anu diantisipasi dina kamekaran pangguna korsi roda, babarengan sareng seueur jalma anu teras-terasan ngembangkeun kakurangan sekunder, parantos ningkat syarat pikeun alat sapertos kitu.

Sabaraha Jalma Butuh Korsi roda di Amérika Serikat?

Numutkeun kana data Sénsus AS anu paling anyar, sakitar 20 persén penduduk AS gaduh sababaraha ngetik of hal nu henteu mampuh. Sakitar 10 persén gaduh cacad awak atanapi jenis gangguan mobilitas. Tah langkung ti 3 juta urang Amerika anggo korsi roda atawa hiji listrik korsi roda sapanjang waktos. Jalma anu cacat nyaéta kelompok minoritas pangageungna di Amérika Serikat. Ieu hartosna aya deui pangguna korsi roda tibatan kulit hideung, Hispanik, Asia, sareng jalma anu ngaidentifikasi salaku LGBTQ +.

nu cacad komunitas nganggap dirina figurative henteu katingali. Seueur jalma, pejabat pamaréntah, sareng pamilik usaha henteu nganggap aranjeunna nalika ngadamel kaputusan penting. Kurangna perawatan mangaruhan aranjeunna kamampuhan janten bagian tina komunitas.

Jalma anu gaduh mobilitas masalah peryogi sababaraha jenis alat pikeun ngabantosan aranjeunna bergerak. Alat éta tiasa a Walker, hiji korsi roda manual, kakuatan hiji korsi roda, atawa an korsi roda listrik. Téknologi ngagaduhan pisan ningkat. Aya korsi listrik anu tiasa ngangkat jalma pikeun aksés gampang kana barang dina rak. Ieu ogé ngabantuan paguneman tingkat panon sareng jalma.

Kumaha carana Jalma Wisata Tanpa Korsi Roda di Amérika Serikat?

wheelchairs di Amérika Serikat sayogi dina rupa-rupa harga anu biasana tiasa tina saratus dolar dugi ka sarébu. Model dolar anu langkung luhur tiasa sering nyayogikeun a kualitas hadé kahirupan pikeun pangguna, gumantung kana kabutuhanana.

lamun pangguna korsi roda teu gaduh van, éta tiasa ngawatesan mobilna pilihan transportasi. Aranjeunna peryogi bisa diasupan taksi, anu sedihna kurang pisan, bahkan di seueur kota ageung di Amérika Serikat. Aranjeunna henteu aya di kota-kota alit, kacuali kontraktor mandiri anu nyumbang ka aranjeunna bisa diasupan indit.

masarakat angkot nyaéta nu lain korsi roda cara pamaké tiasa ngagunakeun. Kusabab sadaya alesan praktis, éta Sistem subway New York nyaéta batesan pikeun pangguna korsi roda. Ngan ukur sakedik stasion anu gaduh lift kana platform, sareng sering éta lift henteu jalan. Seueur kota anu langkung ageung damel hébat dina nyayogikeun bisa diasupan beus pikeun korsi roda pangguna, tapi sababaraha halteu beus teu ngagaduhan gulungan kaamanan di trotoar caket dieu.

Gumantung kana tujuanana, sababaraha pangguna korsi roda kedah nyéépkeun jam dina beus atanapi tukeur beus kanggo ngarambat ngan sababaraha mil payun kusabab rupa-rupa tata letak rute sareng iraha pangguna korsi roda tiasa sumping kana kapal. Malah sistem rel nawiskeun No. bisa diasupan pilihan transportasi pikeun ngabantosan pangguna korsi roda pikeun ngarambat saluareun rél eureun. Hanjakalna, seuseueurna waktos, sesah teuing kanggo korsi roda pangguna pikeun kamana waé sareng ngan henteu perlu usaha anu diperyogikeun.

korsi roda Pangguna Di Luar Bumi

sajaba ti kandaraan, aya seueur deui alesan kurangna sabab mobilitas. Anu utama nyaéta anu lebet kana seueur gedong sareng usaha henteu gampang bisa diasupan. Seueur trotoar anu mungkin meuntas ku sagala rupa alesan, kaasup anu bénjol sareng henteu rata. Seueur korsi roda pangguna hirup dina kamiskinan anu parah sareng teu gaduh keuangan anu tiasa nyadiakeun aranjeunna kalayan kandaraan. Sababaraha urang anu nganggo wheelchairs meureun gaduh kaayaan médis éta tiasa nyababkeun sababaraha masalah nalika aranjeunna ninggalkeun katengtreman sareng kanyamanan di bumi nyalira. Panyakit sapertos nyeri kronis, kacapean parna, sareng gangguan méntal damel di tempat umum di pikahariwangeun. Teu tiasa diakses tina kamar mandi umum tiasa janten cobaan.

Henteu unggal gedong gaduh panto ukuran standar. Janten, upami anjeun aya dina a korsi roda, anjeun sering résiko kajebak atanapi nyangkut dina salah sahiji atanapi panto atanapi lawang anu sanés. Ieu kalolobaanana kajadian di jamban gedong umum. Komo jambanna dijieun keur korsi roda pamaké gaduh panto rada sempit. Janten, heureut anu henteu korsi roda tiasa nembus kalayan gampang. Sareng upami panto dilengkepan ku engsel spring, maka anjeun bakal ngalakukeunana ngabutuhkeun bantosan dina ngalangkungan.

kacindekan

Kami arepkeun aya parobihan dina masalah khusus ieu anu bakal ngarangsang evolusi anu teras-terasan. Urang kedah damel babarengan nuju tujuan anu sami pikeun bantosan korsi roda pangguna. Peta kedah dilakukeun pikeun ngabantosan aranjeunna janten mandiri sareng fungsional dina alatna. Éta ogé kedah dijaga tina komplikasi sekundér anu aya hubunganana sareng korsi roda anggo, janten sapinuhna kalebetkeun kana masarakat, sareng hirup aktip sareng damang gaya hirup.