Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Perkiraan waktos maca: 3 menit

Hoyong diajar, kumaha Kualifikasi pikeun Manpaat SSD Saatos a Tihang tulang tonggong Tatu? Unggal taun aya langkung ti 17,000 tatu tulang tukang. Seueur anu disababkeun ku kacilakaan sapertos kacilakaan nyilem atanapi kacilakaan mobil. Dina kaseueuran kasus, Tihang tulang tonggong tatu ngahasilkeun tatu permanén anu ngajadikeun digawé teu mungkin. Saha waé anu damel atanapi parantos damel anu gaduh Tihang tulang tonggong cilaka sareng teu tiasa damel ayeuna tiasa ngajukeun klaim Mangpaat cacad Kaamanan Sosial. Salami anjeun damel di tukang sareng terang yén anjeun moal 'tiasa damel sahenteuna sataun, anjeun tiasa ngajukeun klaim kanggo kauntungan cacad.

Médis Kualifikasi pikeun hal nu henteu mampuh mangpaat

Kocapkeun a Tihang tulang tonggong cilaka daun anjeun teu tiasa damel. Anjeun kedah minuhan kriteria SSA pikeun kacilakaan ieu pikeun disatujuan kauntungan cacad. Aturan anu kedah patuh didaptarkeun dina Buku Biru SSA. Ogé, éta kalebet anu diperyogikeun kanggo unggal kaayaan diaku ku SSA. Pikeun cocog pikeun manpaat ku tulang tonggong, anjeun kedah minuhan sahenteuna salah sahiji sarat ieu:

  • kumplit leungitna fungsi bagian mana waé awak kusabab Tihang tulang tonggong cilaka. Ieu kalebet lumpuh tina panangan atanapi suku. Paraplegic sareng jalma quadriplegic tiasa cocog pikeun kauntungan dina bagian tina daptar ieu. Anu sanés tiasa lolos dina bagian tina daptar ieu ogé. Tihang tulang tonggong tatu tiasa ngalumpuhkeun otot sanés sareng cocog pikeun manpaat kusabab éta. Salaku conto, Tihang tulang tonggong tatu anu nyababkeun lumpuh dina lambung, peujit, atanapi kandung kemih.
  • Kamampuh gerak normal sahenteuna dina dua bagéan awak. Ieu tiasa panangan sareng suku atanapi dua panangan atanapi dua suku. Ieu nyababkeun kasusah nyaimbangkeun nalika nangtung, leumpang, nangtung tina jok, atanapi ngagunakeun panangan sareng / atanapi panangan.
  • A fisik Tihang tulang tonggong masalah henteu cukup parah janten ekstrim, digabungkeun sareng watesan ageung di salah sahiji daérah ieu:
    • Kamampuh ngartos, émut, atanapi nganggo hal-hal.
    • Interaksi sosial
    • Kamampuh museurkeun atanapi dianggo gancang.
    • Kamampuh ngurus diri atanapi adaptasi parobahan anyar.

Anjeun kedah ningalikeun hal-hal sapertos MRI, sinar-X, sareng hasil uji pikeun ngabuktikeun yén anjeun mendakan salah sahiji hal sarat. Upami anjeun henteu patepung sareng salah sahiji sarat tapi anjeun tetep teu tiasa damel, anjeun tiasa nyungkeun Tunjangan Vokasional Médis.

Sangu Kedokteran Médis

A Sangu Kedokteran Médis mangrupakeun pengecualian pikeun syarat cacad anu ngajantenkeun mungkin pikeun anjeun disatujuan pikeun tunjangan cacad. Pikeun kéngingkeunana, anjeun kedah gaduh evaluasi Kapasitas Fungsional Sisa. Ieu dieusi ku dokter anjeun. Éta rinci anjeun kaayaan sareng kumaha carana ngadamelna teu mungkin kanggo anjeun damel. Kirimkeun evaluasi RFC nganggo formulir klaim anjeun. SSA bakal milarian rékaman médis anjeun, klaim, sareng hal-hal sanés sapertos umur sareng padamelan anjeun samemehna ningali naha anjeun tiasa damel sapinuh waktu atanapi henteu. Upami aranjeunna mutuskeun yén anjeun moal tiasa damel pinuh waktos, maka anjeun bakal layak disatujuan pikeun tunjangan cacad.

Ngeusian Klaim

Anjeun tiasa ngajukeun klaim pikeun kauntungan cacad langsung ngalangkungan halaman wéb SSA. Ogé, upami anjeun peryogi bantosan, anjeun tiasa ngadamel janji Kantor cabang SSA. Batur di sana bakal ngajawab patarosan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngeusian sareng ngajukeun klaim.

sumberdaya:

Perawatan Kaséhatan Karman: https://www.karmanhealthcare.com/

tulang tonggong Kaayaan Anu Kualifikasi pikeun hal nu henteu mampuh mangpaat: https://www.disabilitybenefitscenter.org/faq/spinal-conditions-qualify-disability

Sangu Kejuruan Médis: https://www.disabilitybenefitscenter.org/glossary/medical-vocational-allowance

Kantor SSA Lokal: https://secure.ssa.gov/ICON/main.jsp