Patarosan Produk & Pendukung

Korsi roda Karman anu mana anu pas pikeun kuring?
Di Karman, urang gaduh langkung ti 100 modél pikeun manual wheelchairs milih tina. Sacara umum, upami anjeun tiasa ngamajukeun diri dina korsi roda, anjeun bakal hoyong anu paling enteng paling nyaman korsi roda aya. Diajar langkung seueur ngeunaan sadaya kategori anu sayogi teras pilih ku beurat produk sareng anggaran. Ieu sababaraha kategori sareng inpormasi kanggo ulasan anjeun:

Korsi Roda Angkutan

ngangkut wheelchairs mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngangkut batur ka sareng ti tempat anu anjeun badé ngumbara. A korsi roda angkutan umumna sempit sareng langkung hampang tibatan a korsi roda standar, Ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun halangan ketat sareng jalan masuk sempit. Aya béntenna antara tungtung luhur urang Kacilakaan Diuji S-ERGO angkutan séri wheelchairs sareng ogé produk kelas ékonomi. Sababaraha pilihan hébat kalebet urang ERGO LITE jeung S-115TP. Kami ogé ngagaduhan korsi roda didamel pikeun ngumbara, TV-10B.

Korsi Roda Standar Standar

Paling beurat standar wheelchairs dimimitian dina 34 pon, hiji korsi roda beurat standar mangrupakeun pilihan anu saé upami anjeun peryogi korsi roda anu moal sering dianggo; umumna 3 jam atanapi kirang per dinten sareng sering mindahkeun. Pilihan pinuh kami sayogi tina modél anu paling dasar kalayan legrests sareng armrests tetep dugi ka wheelchairs anu ngagaduhan legrests ningkatna opsional sareng panangan panangan anu tiasa dicabut. Aya ogé modél sareng asesoris opsional pikeun ningkatkeun korsi roda anjeunBantal busa sareng / atanapi Bantal Gél nyayogikeun kanyamanan tambahan.

Korsi Roda

Kalayan beuratna mimitian ti 25-34 pon, urang korsi roda ringan mangrupakeun pilihan hébat nalika anjeun peryogi korsi roda éta langkung sering dianggo, nalika anjeun peryogi pilihan khusus, atanapi nalika haté anjeun parantos disetél dina pigura khusus sareng / atanapi kombinasi warna pelapis. Kategori ieu nyertakeun sadayana, kalayan lightweight wheelchairs dina harga kalapa. Ieu wheelchairs nawiskeun langkung seueur pilihan sareng urang biasana nyarankeun yén babandingan dilakukeun sareng kategori munggah tingkat salajengna anu urang Korsi roda beurat ultralight dimana pamungkas mobilitas alat-alat sareng fitur anu paling saé.

Korsi Roda Ultralightweight

Ieu kategori di wheelchairs dimana tempat cicing anu pangsaéna. Kalayan korsi roda beuratna sa handap 14.5 pon sareng sayogi dina duanana S-ERGO sareng saderhana modél super lightweight, beurat ultralight korsi roda nyaéta pikeun pangguna full-time anu nungtut kinerja sareng pikeun anu hoyong anu paling enteng korsi roda mungkin pikeun gampang mandiri nyalira sareng ngangkut. Dina kategori ieu, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha fitur anu henteu pernah kapendak dina pesaing sapertos standardize crash crash on Modél S-ERGO sareng ton tina pilihan sareng asesoris henteu ditawarkeun dina kategori basa sanés dina korsi roda pilihan.

Korsi Roda Aktip

urang ERGO ATX nawarkeun anu panghadéna dina kombinasi korsi roda disiplin manufaktur. Kritéria ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku kasaluyuan maksimal, kaku, ultra lightweight, kanyamanan, kalenturan, gaya sareng pagelaran anu luar biasa. Ultralightweight urang korsi roda kategori nyandak kompromi nol sareng departemen R&D kami anu ngadorong téhnik sareng kamampuan manufaktur pangénggalna sareng mindahkeun éta ka anjeun langsung di jalan.

Dengdekkeun / Korsi Roda

A reclining back atanapi sanésna katelah "back back" korsi roda mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu nyéépkeun waktos dina seuseueurna korsi roda sabab nawiskeun langkung seueur posisi pikeun ngagoler. Sareng a korsi roda déngdék nawarkeun posisi alternatif sareng relief tekanan pikeun anu meryogikeun relief tekanan salajengna pikeun panggunaan anu berkepanjangan a korsi roda. Duanana kategori kami sacara efektif ngirangan beurat pesaing tradisional janten émut nalika balanja kalayan harga.

Korsi Roda Tugas beurat

Bariatric kami korsi roda ngagaduhan topi beurat maksimum 800 pon, ieu Korsi roda tugas beurat bisa nampung ampir sagala pamaké kalayan rubak korsi maksimum 30 ″ lebar. Karman mawa rentang pinuh ku tugas beurat wheelchairs, tina ékonomis Korsi roda bariatric, pikeun kompléks modél highly-configurable / customKami ogé ngagaduhan korsi roda bariatric anu paling enteng di industri pikeun jembar korsi sareng topi beurat na.

Korsi Roda Nangtung

Nangtung dina a korsi roda mangrupikeun salah sahiji produk anu paling berpengaruh anu kami rancang sareng diproduksi dina usaha urang pikeun ngijinkeun mobilitas impaired nyandak kahirupan maranéhanana balik kana leungeun maranéhna. Kami henteu lirén ku ngan ukur ngamungkinkeun jalma nangtung dina korsi roda; kami ngajantenkeun produk harga anu paling kompetitif dina kategori nyetir ékonomi na kana perhatosan bumi sadidinten. Baca langkung seueur ngeunaan sadayana mangpaat, sumber dana, sareng pilihan kauangan upami anjeun resep korsi roda nulungan anjeun nangtung.
Naon bedana pigura S-ERGO sareng sistem tempat diuk tradisional?
Sistem Korsi S-Wangun Kami nawarkeun seueur kaunggulan tibatan standar korsi roda manual korsi. Henteu ngan ukur tekanan anu disebarkeun sacara langkung merata di handapeun suku sareng tukang, éta ogé nawiskeun permukaan anu langkung stabil sareng nyegah slippage payun.  Korsi ergonomis S-Shaped munggaran sadunya dimekarkeun khusus pikeun kanyamanan sareng ergonomis. Kalayan langkung 22 patén sareng diluncurkeun salaku Produk Global, produk unik ieu sanggup ngaleungitkeun tekanan, ngirangan ngageser sareng ngamajukeun sikep anu saé. Sadaya pigura S-ERGO urang diuji. Tantangan ieu patepung sareng Ultralight Beurat, Ergonomics, Kanyamanan, sareng Kasalametan dina émutan sareng produk akhir anu netepkeun palang anu paling luhur kualitas mungkin. Diajar langkung seueur bantalan opsional anu diubaran ku AEIGIS® nyayogikeun hiji anti-mikroba sistem palapis lapisan. [hr] [/ toggle] [judul togel = "Kumaha dirawat bantal korsi AEIGIS® nguntungkeun kuring sareng naon éta?"] Pencét kana tautan sareng pidéo ieu anu jero pisan AEIGIS® téknologi sareng tong hilap nonton pidéo na. Éta rumit sareng téknis, tapi pikeun tetep saderhana, terang yén éta anu pangsaéna di pasar sareng kami bangga nampilkeunana.  KLIK DI DIEU pikeun video. Sadayana AEIGIS® bantal mesin tiasa diseuseuh sareng garing tiasa. Seuseueurna tiasa gampil dipiceun tanpa alat.
Naon kaunggulan T-6 Kelas Aluminium ngalawan Aluminium atanapi Baja séjén?
Pon pikeun pon, 6061-T6 langkung kuat tibatan sababaraha waja sareng pasti langkung enteng. Kanyataanna nyaéta ieu ngan saukur logam kakuatan tinggi anu ogé dianggo dina ngawangun Aircrafts. Éta nyayogikeun kakuatan anu langkung luhur pikeun babandingan beurat mindahkeun éta mangpaat ka pangguna tungtung. Éta mangrupikeun bahan anu langkung mahal, tapi, anjeun pantes anu pangsaéna sareng kami nangtung di tukangeunana. Ieu naha urang Jaminan Hirup kawates terbatas nyaéta standar pikeun sadaya Pigura S-ERGO.
Naha ISO 7176-19 Crash Diuji S-ERGO Pigura aya bédana?
Leres, ngawangun a korsi roda sanés ngan ukur ngelas pigura sareng ngarakit sasarengan. Milarian géométri anu paling épéktip sareng metode las saleresna mangrupikeun kasenian. Kami henteu pernah ngorbankeun kaamanan, nyatana, urang unggul salaku salah sahiji-hijina pabrik anu ngajantenkeun ieu prakték standar anu aya dina sadayana Pigura S-ERGO. Bacaan Salajengna ngeunaan CRASH TEST WC19 vs ISO7176 / 19 Patarosan: Naon bedana ANSI / RESNA WC19 sareng ISO 7176/19? Jawab: Jawaban saderhana pikeun patarosan ieu nyaéta matuh a korsi roda sareng ANSI / RESNA WC19 (saterasna disebut WC19) nunjukkeun kasaluyuan sareng ISO 7176-19 (saterasna disebut 7176-19) sareng dua pengecualian minor ngeunaan a) kriteria pikeun kunjungan kepala tukang tina dummy tés sareng b) anu diijinkeun jarak gurat tina korsi roda poin aman, tapi sabalikna henteu leres. Nanging, sateuacan ngawaler patarosan ieu langkung jéntré, kedah ditekenkeun yén ANSI / RESNA WC19 (WC19) sareng ISO 7176/19 dikembangkeun sasarengan sareng koordinasi sareng koréspondén anu signifikan antara Grup Pakasaban RESNA korsi roda Komite Standar anu dikenal salaku Subcommite on wheelchairs jeung kandaraan (SOWHAT) sareng Kelompok Kerja 6 tina ISO TC73 SC1. Nyatana, seueur kapamimpinan sareng panulis pikeun dua standar éta asalna ti jalma anu sami. Sanaos aya pertukaran inpormasi sareng sawala anu cukup antara dua kelompok pamekaran standar, sareng unggal usaha dilakukeun pikeun ngaharmoniskeun dua standar salami kamajuan anu sakaligus sacara sakaligus, aya sababaraha bédana dina dua dokumén. Bedana ieu utamina aya hubunganana sareng ruang lingkup anu langkung terbatas korsi roda ukuran katutupan ku ISO 7176-19, anu ayeuna henteu nyayogikeun pikeun nguji murangkalih murangkalih wheelchairs, sareng ngeunaan rarancang sareng syarat kinerja salain ti 48-kph, 20-g tés pangaruh frontal. Aya ogé hiji bédana utami dina metode pikeun ngalaksanakeun tés pangaruh frontal dina WC19 anu netepkeun sareng, dina kanyataanana, meryogikeun panggunaan dasi-tipe tali pancegahan opat titik ka handap pikeun ngamankeun korsi roda dina platform sled. Ku ngabandingkeun, ISO 7176-19 meryogikeun yén korsi roda diamankeun ku dasi-tipe tali opat titik anu cocog sareng tés pangaruh frontal ISO 10542, anu tiasa janten dasi komérsial atanapi dasi pengganti. Wengkuan Standar Standarna bénten-bénten wengkuan yén ISO 7176-19 ayeuna ngan ukur lumaku pikeun jalma déwasa wheelchairs pikeun anu dilakukeun ujian ngagunakeun alat uji antropomorfik 168-pon (ATD), langkung dikenal salaku dummy uji coba kacilakaan jalu dewasa. WC19 ogé dilarapkeun ka murangkalih wheelchairs pikeun barudak umur genep taun ka luhur, sahingga nyayogikeun pikeun ngalakukeun tés pangaruh payun ngagunakeun ukuran ATD anu pas anu caket, tapi handapeun ukuran beurat luhur pikeun kapasitas desain korsi roda. Kukituna, murangkalih murangkalih korsi roda tiasa diuji ka WC19 tapi henteu resmi tiasa diuji dugi ka 7176-19 dina waktos ayeuna. (Catet yén 7176-19 ayeuna dirévisi sareng vérsi anu anyar bakal kalebet murangkalih murangkalih wheelchairs dina Wengkuan). Syarat Desain Poin Kaamanan Duanana standar kaasup sarat desain anu sami ngeunaan jinis sareng jumlah korsi roda titik aman, dina éta duanana standar ngabutuhkeun yén korsi roda nyayogikeun opat poin jaminan pikeun jaminan ngagunakeun opat-titik, tali tipe-tali anu cocog sareng spésifikasi géométri struktural anu sami. Nanging, standarna béda-béda ngeunaan geometri bubuka sapertos WC19 langkung terbatas. Khususna, pambukaan titik aman pikeun WC19 kedah 50-ka-60 mm panjangna sareng 25 dugi 30 mm lébarna, sedengkeun bukaan anu diperyogikeun ku 7176-19 kedah langkung ageung tibatan 50 mm panjangna sareng langkung ageung ti 25 mm dina lébar. Maka, lolongkrang anu langkung ageung tibatan 60 mm sareng / atanapi langkung ageung tibatan 30 mm bakal saluyu sareng 7176-19 tapi henteu sareng WC19. Sadaya bukaan aman anu saluyu sareng WC19 bakal, Nanging, matuh ka 7176-19. Standar ogé netepkeun yén titik-titik jaminan ieu kedah aya dina zona-zona tertentu anu saling patali sareng taneuh. Zona ieu sami dina pandangan sisi pikeun dua standar tapi béda dina tampilan luhur. WC19 ayeuna ngamungkinkeun titik jaminan janten dina 100 mm silih gurat tapi 7176-19 henteu ngantepkeun langkung caket ti 250 mm. WC19, tapi, dirévisi sareng sarat jarak lateral WC19 bakal sami sareng anu di 7176-19 dina versi anyar. korsi roda-Batesan Beubeur Anchored Beda primér dina syarat desain dua standar nyaéta WC19 ngabutuhkeun a korsi roda nyayogikeun korsi roda pangeusi sareng pilihan tina ngagunakeun a korsi roda-sertifikat sabuk lap sareng éta a korsi roda-bungkus lapar berangkai dipaké tibatan sabuk lapis kandaraan-kandaraan dina tés pangaruh payun. 7176-19 ngamungkinkeun a korsi roda pikeun nyayogikeun, sareng diuji kacilakaan, a korsi roda-sertifikat sabuk lap, atanapi bahkan korsi roda-pangku sabuk sareng taktak taktak (sapertos WC19), tapi henteu meryogikeunana. Nanging, sarat desain pikeun korsi rodasabuk pangkonan-franchise anu sami dina duanana standar. korsi roda ukuran sareng Konfigurasi WC19 ogé nempatkeun sarat desain dina ukuran, massa, sareng konfigurasi a korsi roda. nu korsi roda kedah:
  1. nyayogikeun sikep anu dipangku kalayan sudut panangan korsi 30 darajat atanapi kirang tina nangtung (contona, a mobilitas alat anu ngamungkinkeun ngan ukur pikeun postur anu ngagoler pisan henteu matuh),
    1. gaduh massa total kirang ti 182 kg (400 pon),
    2. gaduh dimensi umum nalika diukur numutkeun ANSI / RESNA WC-93 (standar pikeun diménsi umum maksimum) sapertos anu panjangna sareng lebar maksimum henteu ngaleuwihan 1300 mm masing-masing 700 mm.
ISO 7176-19 henteu nempatkeun watesan naon korsi roda ukuran, massa, atanapi konfigurasi ngeunaan sikep tempat diuk. Syarat Kinerja  Duanana standar kaasup syarat kinerja pikeun wheelchairs pikeun:
  1. tés pangaruh payun 48-kph
    1. aksés titik aman ngagunakeun ngukur kait standar
Ogé, duanana standar kalebet sarat kinerja pikeun korsi roda-batesan sabuk cagar (nalika disayogikeun dina 7176-19 sareng diperyogikeun ku WC19) dumasar kana ECE Reg. 16 atanapi FMVSS 209 dina 7176-19 sareng dina FMVSS 209 di WC19. Nanging, WC19 netepkeun sababaraha sarat kinerja sanés anu henteu kalebet dina 7176-19, kalebet:
  • tés pikeun jalur anu jelas sareng caket kana ujung anu seukeut,
  • tés pikeun stabilitas gurat (atanapi gerakan gurat saleresna),
  • tés pikeun ngarobah radius dumasar kana Bagéan 5 tina ANSI / RESNA korsi roda nguji, sareng
  • tés pikeun korsi roda pamondokan kendali sabuk anu dijangkar kandaraan.
Kacuali tés anu jelas-jelas / jelas, tés tambahan ieu mangrupikeun syarat panyingkepan, henteu lulus / gagal syarat, dina korsi roda produsén kedah ngungkabkeun hasil tés dina literatur presale na. Métode Pangaruh Dampak Frontal Syarat performa utami sareng pangpentingna pikeun duanana standar nyaéta kinerja anu nyugemakeun dina 48-kph, 20-g tés pangaruh frontal. Sakumaha dituduhkeun sateuacanna, tés ieu dilakukeun ku ngamankeun éta korsi roda dina platform sled ngagunakeun tali pengikat tipe opat titik (S4PT) anu ditetepkeun na dina Lampiran D tina WC19. 7176-19 ngamungkinkeun tés dilaksanakeun ngagunakeun a bindown-type tali-titik komérsial anu parantos hasil diuji kana Lampiran A tina ISO 10542-1 sareng 2. Kusabab S4PT nyumponan sarat ieu, éta tiasa dianggo pikeun ngamankeun korsi roda dina 7176-19 tés. Janten, tés pangaruh payun anu dilakukeun dina WC19 kalayan ATD 76-kg ogé dilakukeun saluyu sareng 7176-19. Nanging, tés pangaruh payun anu dilaksanakeun ngagunakeun hubungan opat titik komérsial henteu dilaksanakeun saluyu sareng WC19. Kriteria Kinerja Pangaruh Frontal Bagéan 5.3 tina WC19 sareng Bagian 5.2 tina 7176-19 netepkeun korsi roda kriteria kinerja pikeun 48-kph tés épéktip frontal of Annex A. Sakumaha nyatet sateuacanna, metode tés sami sami sareng tunjangan tangka opat-jinis komérsial anu diikat pikeun ngamankeun korsi roda dina 7176-19 sareng sarat pikeun nganggo panganteur opat-titik, tali-tipe bindown di WC19. Anu penting, syarat kinerja lulus / gagal utama, kalebet payun korsi roda sareng wates kunjungan ATD sareng tanda gagal dina komponén beban primér, sami, sanaos diformat sareng / atanapi kecapna rada béda dina dua standar. Nanging, aya sababaraha bénten-bénten dina syarat kinerja pikeun tés pangaruh payun, sapertos ieu:
  1. WC19 meryogikeun yén sistem korsi anu tiasa dicabut teu kedah pisah tina korsi roda bingkai dasar dina titik lampiran naon waé, sedengkeun 7176-19 jempé dina masalah ieu.
  2. WC19 meryogikeun yén deformasi tina korsi roda titik jaminan teu nyegah disengagement tina sagala kait dihijikeun, sedengkeun 7176-19 jempé ngeunaan ieu.
  3. 7176-19 meryogikeun panyabutan ATD tina korsi roda saatos tés henteu diperyogikeun panggunaan pakakas (salain ti kerek), sedengkeun WC19 jempé dina hal ieu.
  4. WC19 henteu ngijinkeun korsi roda nyababkeun parsial atanapi kumplit kagagalan bagian mana waé tina sistem anu diikat atanapi nahan, sedengkeun 7176-19 jempé dina hal ieu.
  5. Pangunjung maksimum anu diijinkeun tukang di WC19 nyaéta 450 mm kanggo ATD jalu dewasa pertengahan nalika 400 mm dina 7176-19.
  6. 7176-19 khusus nyatakeun yén mékanisme ngonci tina Dengdekkeun sistem tempat diuk moal nunjukkeun tanda gagal saatos tés, sedengkeun WC19 henteu khusus nunjukkeun Dengdekkeun mékanisme ngonci tapi rada nyertakeun sarat ieu dina sarat yén "bagian mawa beban primér" moal nunjukkeun tanda gagal.
Hasil bersihna nyaéta kriteria kinerja pikeun tés pangaruh frontal di WC19 umumna langkung ageung tibatan 7176-19 sareng, upami kunjungan kepala belakang ATD kirang ti 400 mm dina tés WC19, patuh kana WC19 nunjukkeun kasatiaan kalayan 7176-19. conclusions Nalika syarat konci sareng pas / gagal kriteria ANSI / RESNA WC19 sareng ISO 7176-19 dasarna sami, aya sababaraha bédana dina lingkup wheelchairs katutupan ku standar ayeuna, dina lingkup sareng tingkat sarat desain, dina jumlah syarat kinerja, sareng dina metode tés sareng lulus / gagal kritéria pikeun tés pangaruh payun. Ruang lingkup WC19 ayeuna manglaku ka murangkalih korsi roda pikeun barudak umur genep taun ka luhur, sedengkeun 7176-19 lumaku ngan ukur pikeun jalma déwasa wheelchairs dina waktos ayeuna. Kalayan dua pengecualian, sarat sareng metode uji WC19 langkung nuntut atanapi langkung dibatesan tibatan taun 7176-19. Dua pengecualian ieu nyaéta:
  1. WC19 ngamungkinkeun korsi roda titik aman bakal dipisahkeun sacara gurat ngadeukeutan, sareng
  2. WC19 ngamungkinkeun 450 mm perjalanan sirah tukang pikeun ATD sawawa jalu midsize nalika rebound, sedengkeun 7176-19 ngamungkinkeun ukur 400 mm atanapi wisata sirah tukang.
Maka tiasa disimpulkeun yén:
  1. upami jarak gurat tina titik aman dina a korsi roda nyaéta 250 mm atanapi langkung ageung, sareng
  2. kunjungan ATD sirah tukang nalika tés pangaruh payun tina korsi roda nyaéta kirang ti 400 mm,
  3. a korsi roda anu saluyu sareng WC19 ogé matuh ka 7176-19.
Sabalikna tina pernyataan ieu, Nanging, henteu leres. Nyaéta, a korsi roda anu matuh 7176-19 tiasa waé henteu matuh WC19.
Naha kuring tiasa nyeuseuh bantal kuring?
Leres - Seuseueurna korsi roda bantal datangna ku cangkang anu tiasa dicabut anu tiasa dikumbah sareng garing ku mesin. Kanggo AEIGIS® bantal, éta tiasa dikumbah sadayana tanpa dipiceun cangkang. Aya ogé bantal bantalan anu anjeun tiasa mésér saatos aranjeunna langkung sepuh sareng anjeun hoyong mésér anu énggal.
Naon Garansi kuring?
klik di dieu - Garansi tiasa béda-béda gumantung kana jinis produk sareng katégori. Punten perhatoskeun kawijakan garansi sareng pendaptaran anu sayogi.
Proposal 65

Proposisi California 65 FAQ

Naon peringatan ieu?

Anjeun panginten parantos ningali labél peringatan ieu pakait sareng produk kami, ogé dina seueur produk sanés ti pabrik sanés:
Peringatan 65 propPERHATOSAN: Produk ieu tiasa ngalaan anjeun bahan kimia kalebet DI (2-ETHYLHEXYL) PHTHALATE (DEHP), anu dipikaterang ku Nagara California anu nyababkeun kanker sareng cacat lahir atanapi cilaka réproduktif sanés. Kanggo inpormasi salengkepna buka www.P65Warnings.ca.gov.
Peringatan éta henteu hartosna produk urang merta bakal nyababkeun kanker atanapi cilaka anu sanés. Komo deui, peringatan Proposisi 65 sanés hartosna produk ngalanggar standar atanapi sarat kaamanan-produk. Nyatana, pamaréntah California parantos netelakeun yén "kanyataan yén produk ngagaduhan peringatan Dalil 65 sanés hartosna ku nyalira yén produkna henteu aman." Pamaréntah ogé parantos ngajelaskeun, "Anjeun panginten panginten Proposisi 65 langkung seueur salaku hukum 'hak terang' tibatan hukum kaamanan produk murni." Sanaos kami yakin produk kami henteu ngabahayakeun nalika dianggo sakumaha rarancang, kami milih masihan peringatan salaku akibat tina hukum California ieu.

Naon Dalil 65?

Proposition 65 mangrupikeun hukum lega anu berlaku pikeun perusahaan mana waé anu beroperasi di California, ngajual produk di California, atanapi produk manufaktur anu tiasa dijual, atanapi di bawa ka, California. Dalil 65 nyatakeun yén nagara bagian California ngajaga sareng nyebarkeun daptar bahan kimia anu dipikaterang nyababkeun kanker, cacat lahir sareng / atanapi cilaka réproduktif sanés. Daptarna, anu kedah diénggalan taunan, kalebet rupa-rupa bahan kimia anu tiasa dipendakan dina seueur barang sadidinten, sapertos pewarna, pelarut, obat-obatan, aditif pangan, produk sampingan prosés, péstisida, sareng produk bako. Tujuan tina Proposisi 65 nyaéta pikeun mastikeun yén jalma-jalma diinformasikeun ngeunaan paparan bahan kimia ieu. Dalil 65 ogé meryogikeun peringatan pikeun ditumpukeun dina produk naon waé, bungkus produk, atanapi literatur anu ngiringan produk anu ngandung atanapi tiasa ngandung salah sahiji langkung ti 800 bahan kimia anu dianggap Dewan Sumber Daya Air California anu ngabahayakeun. Sakumaha nyatet di luhur, seueur unsur anu didaptarkeun dina Proposisi 65 parantos rutin dianggo dina barang-barang konsumén sadidinten mangtaun-taun tanpa didokumentasikeun cilaka. Peringatan kedah dipasihkeun upami bahan kimia anu didaptarkeun ngan ukur aya dina produk kecuali upami bisnis nunjukkeun yén paparan anu disababkeun "teu aya résiko anu penting". Ngeunaan karsinogen, tingkat "henteu aya résiko anu signifikan" didefinisikeun salaku tingkat anu diitung hasilna henteu langkung ti hiji kaleuwihan kasus kanker dina 100,000 jalma anu kakeunaan salami 70 taun hirupna. Kalayan kecap séjén, upami anjeun kakeunaan kimia anu dimaksud dina tingkat ieu unggal dinten salami 70 taun, sacara téoritis, éta bakal ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun kanker ku henteu langkung ti 1 kasus dina 100,000 jalma anu kakeunaan. Ngeunaan racun réproduktif, tingkat "henteu aya résiko anu signifikan" didefinisikeun salaku tingkat paparan anu, bahkan upami dikali 1,000, moal ngahasilkeun cacat lahir atanapi cilaka réproduktif sanés. Kalayan kecap séjén, tingkat paparan aya di handapeun "teu aya tingkat pangaruh anu tiasa dititénan," dibagi ku 1,000. ("Henteu aya tingkat pangaruh anu tiasa ditingali" mangrupikeun tingkat dosis pangluhurna anu teu aya hubunganana sareng cilaka réproduktif anu tiasa dititénan dina manusa atanapi sato uji.) Peringatan Dalil 65 umumna hartosna salah sahiji tina dua hal: (1) bisnis parantos ngaevaluasi paparan sareng parantos nyimpulkeun yén éta ngaleuwihan "tingkat résiko anu signifikan"; atanapi (2) bisnis parantos milih pikeun masihan peringatan ngan saukur dumasar kana élmuna ngeunaan ayana bahan kimia anu didaptarkeun tanpa nyobian mengevaluasi paparanana. Karman Healthcare parantos milih kanggo masihan peringatan dumasarkeun kana élmuna ngeunaan ayana salah sahiji atanapi langkung bahan kimia anu didaptarkeun tanpa nyobian ngaevaluasi tingkat paparan, sabab henteu sadayana bahan kimia anu didaptarkeun nyayogikeun syarat wates paparan. Kalayan produk Karman Healthcare, paparanana tiasa diabaikan atanapi ogé dina kisaran "teu aya résiko anu signifikan". Nanging, tina seueur ati-ati, Karman Healthcare parantos milih pikeun masihan peringatan Dalil 65.

Kunaon Karman Healthcare kalebet peringatan ieu?

Hukuman pikeun henteu nurut kana Dalil 65 luhur. Salaku hasil tina poténsial hukuman, sareng kusabab teu aya hukuman pikeun masihan peringatan atanapi perhatosan anu teu perlu, Karman Healthcare, ogé seueur pabrik anu sanés, parantos milih masihan bewara Proposisi 65 dina sadaya produk urang tina seueur ati-ati pikeun nyegah kamungkinan tanggung jawab. Kuring ngagaleuh produk ieu di luar California; naha kaasup? Produk Karman Healthcare dijual di sakumna nagara. Éta bakal hésé pisan sareng mahal pikeun nangtoskeun produk mana anu pamustunganana bakal dijual atanapi dibawa ka California. Kusabab kitu, pikeun mastikeun patuh kana sarat Dalil 65, Karman Podomoro parantos mutuskeun kalebet peringatan ieu pikeun sadaya produk urang, henteu paduli asal usulna. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Dalil 65 mangga buka: https://www.p65warnings.ca.gov/ or https://oehha.ca.gov/proposition-65

Pesenan & Pamulangan

Abdi nembé mesen, iraha kapal pesanan abdi?
Kaseueuran online sareng telepon ngirim telepon dinten anu sami, upami henteu dina 24-48 jam saatos mayar ditampi. Rupa-rupa kali kapal tiasa lumangsung dumasar kana pesenan khusus sareng pilihan anu dipilih.
Naon kabijakan Balik deui?
Kawijakan balik kami nyatakeun anjeun gaduh 14 dinten ti resi produk pikeun nyungkeun pamulangan. Sakali pamundut parantos dilakukeun, anjeun gaduh sésana 30 dinten kanggo mulangkeun unitna. Aya biaya restocking 10% sareng sadayana biaya pengiriman kedah dibayar: pengiriman asli bakal dicandak tina pengembalian dana sareng anjeun kedah ngintunkeun unit ka kami.
Abdi nembé nampi pesenan kuring sareng aya anu leungit / rusak
Klaim pikeun kakurangan, kasalahan pangiriman atanapi cacat anu jelas dina pamariksaan masing-masing kedah dilakukeun sacara nyerat ka Karman dina waktos lima (5) kalénder dinten saatos nampi kiriman. Kagagalan pembeli pikeun masihan bewara tepat waktos sami mangrupikeun panarimaan henteu sah tina kiriman sapertos kitu.
Kuring nembé nampi pesenan kuring sareng éta mangrupikeun produk anu salah
Pelanggan kedah ngabéjaan ka Karman ngeunaan kasalahan pengiriman atanapi sengketa dina dua (2) dinten kerja saatos nampi. Produk anu dikirimkeun ku Karman ku kasalahan tiasa dipulangkeun ngalangkungan prosedur RMA, asalkeun produk ditampi dina waktos tilu puluh (30) dinten ti saprak nampi.
Kuring henteu terang ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamulangan
Kawijakan, didaptarkeun dina halaman wéb sareng dikomunikkeun sacara lisan ku staf layanan palanggan kami, nyatakeun anjeun gaduh 14 dinten ti saprak nampi produk pikeun nyungkeun pamulangan. Sakali pamundut parantos dilakukeun, anjeun gaduh sésana 30 dinten kanggo mulangkeun unitna. Aya biaya restocking 10% sareng sadayana biaya pengiriman kedah dibayar: pengiriman asli bakal dicandak tina pengembalian dana sareng anjeun kedah ngintunkeun unit ka kami.
Biaya restocking teuing
Sakumaha standar sareng kabijakan kami, anu tiasa dipendakan dina halaman wéb kami, biaya restocking nyaéta standar dina 10%.
Naha kuring tiasa nampi labél balik prabayar?
Kami ilaharna henteu nyayogikeun labél balik, tapi, kedah aya anu istiméwa sareng anu disayogikeun ka anjeun, biaya pengiriman balik bakal dikirangan tina pengembalian dana anjeun. Punten perhatoskeun yén labél balik prabayar tiasa nunda pambayaran anjeun dugi ka saminggu.
Dupi abdi tiasa nyarios sareng manajer?
Punten pastikeun kanggo nyimpen inpormasi kontak anjeun perkawis naon waé pikeun departemén palanggan kami. Manajer anu pas bakal ngahontal nalika sayogi, nanging punten pastikeun tingal kana kabijakan kami anu sadayana tiasa dipendakan dina FAQ atanapi mulih Kawijakan

Patarosan Sumber Pendanaan

Sumber dana naon anu sayogi kanggo ngagaleuh korsi roda kuring?
"Di Amérika Serikat aya sababaraha rupa sumber dana pikeun ngagaleuh anjeun korsi roda manual. Sababaraha Dealer bahkan nawiskeun Pembiayaan Minat Enol Persén *
  • Medicaid, SCHIP, Medicare sareng rencana asuransi pamaréntah sanés atanapi program
  • MedWaiver
  • Asuransi Pribadi (HMO, PPO, jst)
  • Program intervensi mimiti
  • Grup di komunitas anjeun sapertos klub Rotary, Singa, jsb.
  • hal nu henteu mampuh kelompok sapertos MDA, MS Society, jst.
Kanggo pilihan pembiayaan tambahan, mangga buka www.abledata.com atanapi ngobrol sareng dealer anu tiasa dipercaya ku ngadatangan kami Dealer Locator.
Naon ari Medicaid?
Medicaid mangrupikeun program kasihatan pikeun kolot anu gaduh panghasilan rendah, murangkalih, manula, sareng jalma cacat. Éta dibiayaan sasarengan ku nagara bagian sareng pamaréntah féderal, sareng dikelola ku nagara-nagara, kalayan masing-masing nagara bagian ngagaduhan tungtunan nyalira pikeun eligibility. Program Medicaid beda-beda ti nagara bagian ka nagara, tapi sadaya nagara diperyogikeun nawiskeun sakumpulan jasa pikeun nyumponan sarat Federal pikeun perlindungan kasehatan barudak (ti mimiti lahir dugi ka umur 21 taun) dina program na anu disebut Screening Periodik Awal, Diagnosis sareng Perawatan (EPSDT ). Kusabab EPSDT, Medicaid tiasa janten sumber pangrojong dana pikeun barudak anu ngagunakeun wheelchairs. Punten tingal http://www.cms.hhs.gov/MedicaidGenInfo/ kanggo inpormasi lengkep. * aturan sareng larangan tiasa dilarapkeun
Naon Medicare?
Medicare mangrupikeun rencana médis anu dibiayaan féderal pikeun urang Amerika yuswa 65 taun ka luhur anu nyéépkeun biaya médis sapertos kunjungan dokter, cicing di rumah sakit, obat-obatan sareng perawatan anu sanés. Éta ogé sumber penting pikeun waragad wheelchairs sareng alat-alat médis anu awét. Medicare Bagian B mangrupikeun bagian tina Medicare anu mayar wheelchairs. Nalika ngeunaan anjeun korsi roda, Konsumén sareng pemasok téknologi rehabilitasi kedah nungkulan Alat Panyawat Daérah Durable médis anu ngalayanan nagara anjeun. "
Naha Korsi Roda Manual Karman kuring ditutupan ku rencana asuransi pribadi kuring?
loba wheelchairs dibales ku perusahaan asuransi swasta sareng anu sanés, tapi sadayana kabijakan henteu sami. Pariksa sareng operator asuransi anjeun kanggo inpormasi ngeunaan naon anu dicakup ku kabijakan anjeun, atanapi ngahubungi panyadia DME (Alat Médis Tahanan) lokal anjeun sareng nyarios sareng spesialis reimbursementna. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng perusahaan asuransi "IN NETWORK" sareng gaduh waktos anu sesah, hubungi kami heula.
Naon Med Waiver?
Program Medicaid Waiver ngaliput jasa anu henteu biasana ditutupan ku Medicaid, anu tiasa kalebet peralatan médis. Program ieu sayogi di seueur nagara bagian sareng biasana ditujukeun pikeun khusus hal nu henteu mampuh atanapi populasi umur. Nagara nagara tiasa nawiskeun sababaraha layanan ka konsumén dina program pengabaian HCBS sareng jumlah layanan anu tiasa disayogikeun henteu diwatesan. Program-program ieu tiasa nyayogikeun gabungan tina jasa médis tradisional (nyaéta jasa dental, jasa keperawatan terampil) ogé jasa sanés médis (ie istirahat, manajemén kasus, modifikasi lingkungan). Nagara boga kawijaksanaan pikeun milih jumlah konsumén pikeun ngaladénan dina program pengabaian HCBS. Sakali disatujuan ku CMS, nagara dicekel kana jumlah jalma anu diperkirakeun dina panerapanana tapi gaduh kalenturan pikeun ngalayanan langkung seueur atanapi pangsaeutikna konsumén ku ngalebetkeun amandemen ka CMS pikeun disatujuan. Pamaréntah Féderal henteu tiasa nangtoskeun eligibility pikeun Medicaid, kalebet waiver sareng démo demonstrasi. Unggal nagara gaduh prosés sareng kriteria nyalira pikeun partisipasi. Upami anjeun milari inpormasi ngeunaan cara ngalamar Medicaid, kalebet program pengabaian sareng demonstrasi di nagara anjeun, mangga hubungi agénsi Medicaid nagara anjeun. "
Naha Medicare atanapi Medicaid mayar Kursi Roda Karman kuring?
Di Amérika Serikat, seueur wheelchairs dibales ku Medicare atanapi Medicaid. Punten taroskeun ka panyadia DME lokal anjeun kanggo bantosan sareng inpormasi ngeunaan pembiayaan di daérah anjeun.
Naon kode tagihan médis pikeun Karman Manual, Korsi Roda?
urang wheelchairs diklasifikasikeun salaku Alat Médis Awét sareng parantos ditugaskeun Konci HCPCS. Mangga tingali ka urang Daptar Kodeu HCPCS pikeun ningali kode anu disarankeun ku kami.
Naon Kode HCPCS?
Sistem Coding Prosedur Kaséhatan Umum nomer, mangrupikeun nomer anu ditugaskeun pikeun unggal padamelan, jasa sareng produk anu tiasa disayogikeun ku praktisi médis ka pasién. Produk diklasifikasikeun dumasarkeun kana kamiripan dina fungsina sareng upami produk nunjukkeun béda-béda terapi anu signifikan tina produk sanés. Kusabab sadayana nganggo kode anu sami, éta mastikeun kaseragaman sapanjang komunitas médis. Pikeun tinjauan anu lengkep, mangga tingali http://www.cms.hhs.gov/MedHCPCSGenInfo/. klik di dieu pikeun ningali kode HCPCS.
Naon Surat Kabutuhan Médis atanapi Surat Leresan?
Surat ngeunaan kabutuhan médis atanapi Surat Pembenaran nyarioskeun jinis alat médis anu diperyogikeun kusabab kaayaan médis anu tiasa diverifikasi atanapi kagoréngan. Surat ieu kedah ditulis ku dokter atanapi therapist sareng dikintunkeun ka anu mayar. Surat ieu ngajelaskeun kabutuhan klinis pikeun alat anu disarankeun pikeun anu mayar. Sampel Surat

Patarosan Dealer

Kumaha kuring janten dealer énggal?
adil KLIK DI DIEU sareng eusian Aplikasi Dealer. Punten pastikeun yén staf anjeun ngartos sadayana istilah sareng kaayaan nalika ngawangun hubungan B2B sareng Karman. Ieu kalebet sadaya kawijakan anu kami atos didaptarkeun dina halaman wéb kami sareng tiasa dipendakan dina tungtung halaman wéb anu handap. Aya seueur sumber anu tiasa ngabantosan anjeun Konci HCPCS, bentuk urutan, kampanye pamasaran jsb.
Kumaha kuring kéngingkeun locator dealer?
Mimiti anjeun kedah janten dealer aktif. Upami anjeun parantos disiapkeun, punten kirimkeun sadayana inpormasi ka dealer@karmanhealthcare.com pikeun ngolah. Kami bakal langkung senang daptar anjeun sareng ogé mastikeun yén anjeun gaduh inpormasi anu paling diperbarui pikeun jaringan jasa kami. Punten awaskeun kami pikeun inpormasi naon waé anu anjeun gaduh ku ngirimkeun pembaruan saham kana email anu sami. Hatur nuhun.
Modél korsi roda Karman naon anu kedah kuring simpen?
Kami ngarékoméndasikeun anjeun nyarios heula sareng wawakil penjualan anjeun. Mangga wartosan kami di 626-581-2235 sareng diskusikeun sareng perwakilan penjualan anjeun ngeunaan modél mana anu cocog pikeun modél demografi sareng bisnis anjeun. Upami anjeun dina géografi anu aya dina servis, maka kami nyarankeun yén anjeun nyayogikeun duanana anu pangalusna pikeun anu ngajual sareng modél ékonomi ogé pikeun nyayogikeun spéktrum produk anu langkung saé anu ngagambarkeun merek kami.
Salaku dealer kumaha kuring nempatkeun pesen?
Sakali a Aplikasi Dealer parantos réngsé, anjeun Dealer Locator data bakal diunggah, sareng anjeun bakal ditugaskeun Nomer Dealer. Padagang disarankeun pikeun ngirim pesen pamésér pikeun karmaninfo@yahoo.com. Upami anjeun padagang internét, kami ogé terpadu sareng Hub Dagang pikeun gampang ngolah urutan sareng data langsung. Kami ogé nampi pesen ku fax 626-581-2335 atanapi ngan nelepon kami di 626-581-2235. Punten kalebet: 1. Nomer Dealer anjeun 2. SKU Persis anu diperyogikeun 3. Kuantitas 4. PO # / Harga 5. Pastikeun Akun anjeun Aktif * Karman ngagaduhan hak pikeun Nolak Layanan pikeun Dealer anu henteu patuh anu ngagaduhan Prinsip sareng Kawijakan Panungtun Perusahaan kami
Naon diménsi korsi roda?
Unggal halaman badarat produk ngagaduhan sumber inpormasi lengkep tina spésifikasi produk, dimensi pengiriman, sareng bahkan Konci UPC. Ieu daptar sadaya diménsi anu tiasa dicetak sadayana dina hiji dokumén. KLIK DI DIEU.
Kumaha kuring pangsaéna terang sadayana Garis Korsi Roda?
Diajar produk dumasar kategori atanapi video tutorial mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna. Cara séjén nyaéta langsung ka urang Halaman SUMBER by ngaklik dieu dimana anjeun bakal ngagaduhan aksés kana ICD-9 Codes, HCPCS Codes, Forms Order, Warranty, Owner's Manual, bahkan poster anu ngagaduhan resolusi luhur anjeun tiasa nyetak sareng ngirim dina sho anjeun
Naon kabijakan Balik deui?
Kawijakan balik kami nyatakeun anjeun gaduh 14 dinten ti resi produk pikeun nyungkeun pamulangan. Sakali pamundut parantos dilakukeun, anjeun gaduh sésana 30 dinten kanggo mulangkeun unitna. Aya biaya restocking 15% sareng sadayana biaya pengiriman kedah dibayar: pengiriman asli bakal dicandak tina pengembalian dana sareng anjeun kedah ngintunkeun unit ka kami.

2 pikiran ngeunaan "Patarosan remen tanya"

  1. Pingback: Top 20 Kota AS pikeun Pangguna Korsi Roda - Karman Healthcare

rata-rata
5 Dumasar 2

Leave a Reply