Balikkeun Kawijakan & Patarosan anu sering Ditaroskeun

Dina raraga ngolah kadatangan anjeun épisién mungkin, punten turutan pitunjuk ieu di handap ieu sacara saksama. Gagal nuturkeun instruksi ieu tiasa nyababkeun reureuh dina ngolah wangsal anjeun atanapi kiridit ditolak.

Produk Non Dipulihkeun

  • Produk anu dipésér langkung ti tilu puluh (30) dinten ti tanggal kapal
  • Ngonpigurasi wheelchairs, khusus atanapi adat produk anu dilakukeun pikeun spésifikasi pelanggan atanapi dijual salaku anu teu tiasa dibales deui
  • Produk balik dina bungkusan anu dirobah atanapi rusak, atanapi dina bungkusan lain bungkusan aslina
  • Paket sareng / atanapi produk rusak, rusak, kaayaan rusak atanapi henteu dijual
  • Pengembalian dilarang ku hukum nagara *
  • Sadaya komponén tempat diuk kedah dipulangkeun deui dina jero kantong plastik aslina
  • Pangaluaran nomer RMA henteu ngajamin kiridit. Penerbitan kiridit gumantung kana resi / resensi anu dikonfirmasi sareng nampi produk RMA deui dina Karman Inventory sareng tunduk kana istilah sanés tina kawijakan ieu.

* Masing-masing nagara ngagaduhan hukum Farmasi masing-masing, sadaya pangaturan tunduk kana persetujuan ti Karman Regulasi Urusan

Naon kawijakan mulih anjeun?

Mangga taroskeun ka panyadia lokal atanapi dealer internét anjeun ti saha anjeun ngagaleuh produk Karman kanggo terang naon kabijakan pamulanganana sareng kumaha ngolah balikeun. Upami anjeun ngagaleuh online, anjeun tiasa sering mendakan kabijakan panyadia dina halaman wéb na masing-masing. Anjeun tiasa ningali ka Kawijakan Balik Kami upami anjeun mésér langsung ti Karman Healthcare Inc.

Produk anu dipésér ti pengecer anu sah, kami henteu tiasa ngolah pangiriman langsung sabab kami henteu ngagaduhan dana anjeun. RMA ngan dikaluarkeun ka dealer anu gaduh akun aktip sareng Karman Healthcare.

Pangiriman pondok sareng Karusakan Kargo

Klaim pikeun kakurangan, kasalahan dina pangiriman atanapi cacat anu jelas dina pamariksaan masing-masing kedah dilakukeun sacara nyerat ka Karman dina waktos lima (5) dinten kalénder saatos nampi kiriman. Kagagalan Pembeli pikeun masihan bewara tepat waktos sami mangrupikeun panarimaan henteu sah tina kiriman sapertos kitu.

Karuksakan atanapi Kurangna

Dina upaya ngirangan poténsial dina nyangsang resolusi karusakan atanapi kakurangan Klaim, Pelanggan diperyogikeun ngitung sadaya kuitansi sateuacan ditampa pelanggan ngeunaan pangiriman ti operator. Salajengna, saatos nampi produk, pamariksaan karusakan anu jelas kana produk, bungkus sareng / atanapi kakirangan, kedah dicatet dina tagihan muatan operator atanapi tagihan muatan (BOL) sareng didaptarkeun ku pelanggan. Produk anu rusak kedah tetep dina karton aslina, upami pamariksaan diperyogikeun ku kandaraan parusahaan.

Pelanggan kedah ngabéjaan ka Karman ngeunaan karusakan naon waé anu di transit atanapi tina kaayaan anu tiasa dicarioskeun dina dua (2) dinten damel saatos nampi, atanapi Karman teu kedah kawajiban ngolah kiridit atanapi ngatur pikeun ngaganti produk. Hubungi wakil Karman Service di 626-581-2235 atanapi wawakil penjualan Karman pikeun ngalaporkeun karusakan atanapi kakurangan.

Produk Dikirim dina Kasalahan ku Karman

Pelanggan kedah ngabéjaan ka Karman ngeunaan kasalahan pengiriman atanapi sengketa dina dua (2) dinten kerja saatos nampi. Produk anu dikirim ku karman ku kasalahan tiasa dipulangkeun ngalangkungan prosedur RMA, asalkeun produk ditampi dina waktos tilu puluh (30) dinten ti saprak nampi

RMA (Ngembalikan Otoritas Barang Niaga), Jadwal Fee, & Prosedur

Otorisasi pangbalikan kedah diala sateuacanna ti Karman. Henteu aya deui jinis naon waé anu bakal ditampi saatos opat belas (14) dinten kalénder ti tanggal tagihan sareng dikintun deui dina waktos 30 dinten dikintun prabayar. Barang anu ditampi kanggo kiridit saatos balik bakal dikenai biaya 15% penanganan / restocking sareng sadayana kandaraan biaya kedah dibayar.

Pikeun pesenan anu dipulangkeun pikeun tukeur warna, ukuran, sareng anu sanés biaya restocking bakal dikirangan janten 10%. Naon waé pengembalianana saatosna bakal janten kasus dumasar dasar gumantung kana produk, kaayaan, sareng tunduk kana biaya mimitian ti 25-50% biaya restocking, ditambah minimal $ 25 pamrosésan.

adat-barang buatan henteu tunduh deui dina kaayaan naon waé. Henteu aya barang anu bakal dipulangkeun deui tanpa kéngingkeun heula nomer RMA (Otorisasi Barang Mulang). Nomer otorisasina balik kedah ditandaan di luar kotak sareng kirimkeun deui ka Karman. Sadaya biaya angkutan barang kalebet cara 1 ti Karman ka palanggan moal dikredit atanapi dibalikeun.

Karman bakal kiridit angkutan barang sareng / atanapi biaya penanganan dina urutan aslina anu dibayar ku konsumén dina pangembalian anu disababkeun ku Karman Healthcare error, sareng upami sadaya item dina faktur na dikintunkeun.

Leave a Reply