Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngarobih anjeun korsi roda? Naha éta a beurat modifikasi atanapi ngan ukur pikeun ngaluarkeun alam anjeun? Ngadamel pernyataan. Langsung tina mempermudah anjeun ngalih ngurilingan bumi anjeun dugi ka ngumbara di kota anjeun upami anjeun henteu tiasa ngalih nyalira, éta korsi roda nyaéta hal anu tiasa anjeun bawa dimana waé anjeun ngarambat. Coba pamer sakedik perkawis nyalira ngalangkunganana. Salah sahiji cara epik pikeun nganyatakeun kreativitas sareng kapribadian anjeun nyaéta ngaropea diri anjeun korsi roda sareng ngadamel pernyataan kandel ku rasa unik pribadi anjeun sareng gaya hirup. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahémat réa waktos pikeun nungkulan akibat-akibat anu bakal datang sapanjang waktos.

korsi roda flexx ditarik
KORSI RODA FLEXX

Sumawona, masalah fisik sapertos beuheung, tonggong, sareng nyeri tonggong mangrupikeun kakirangan ngagunakeun a korsi roda éta sampurna cocog sareng sarat anjeun.

Nanging, kusabab diménsi sareng framing tina korsi roda bisa maksa anjeun nempatkeun upaya tambahan pikeun mindahkeun tina hiji tempat ka tempat anu sanés.

Ieu seuseueurna kajantenan nalika awak anjeun langkung jangkung atanapi langkung alit tibatan ukuranana korsi roda anjeun ngagunakeun.

Salajengna, ukuran panto sareng struktur anu béda ogé nungtut a korsi roda ngarobih pikeun ngajaga jarak anu aman. Ieu mangrupikeun faktor utami anjeun kedah ngémutan gaduh desain khusus a korsi roda anu cocog pikeun anjeun sareng ngabantosan anjeun ngajalankeun kagiatan sadidinten kalayan gampang.

Sajaba ti éta, hiji korsi roda custom-made kalayan fungsi anu hébat ogé tiasa ngabantosan nyugemakeun kabutuhan fisik anjeun.



Pilarian anu pantes pikeun tambahan anu sampurna tiasa ngahias anjeun korsi roda dina cara anu unik pikeun jelas nunjukkeun kapribadian anjeun. Ti nambihan stiker kana kastor LED, bantal panangan, sareng sababaraha cara sanésna kana anjeun korsi roda, anjeun tiasa mendakan kanggo ngahususkeun anjeun korsi roda pikeun pamer kapribadian sareng bakat hébat. Sababaraha cara pikeun ngaropea korsi roda pikeun mintonkeun bakat anjeun didaptarkeun di handap ieu:

Cara Ngepaskeun Korsi Roda

Tambihkeun Bantal Khusus

Nyieun husus korsi roda bantal saderhana tapi nawiskeun seueur cara pikeun nganyatakeun kapribadian anjeun sareng nunjukkeun kreativitas anjeun sareng sami waktos ningkatkeun kanyamanan fisik anjeun korsi roda.

Sampul bantal anu dikustomisasi aya dina seueur desain, anu leres-leres ngabantosan nambihan sababaraha hartos pikeun desain sareng estetika anjeun korsi roda. Tukeuran desain anu béda unggal dinten sakumaha kahoyong anjeun korsi roda a anyar neuteup.

Anjeun ogé tiasa nyiptakeun mérek anjeun nyalira anyar desain ngagunakeun lawon sareng bahan anu dipikahoyong.

Sumawonna, upami pabrik anjeun dipasang bantal korsi roda henteu nyadiakeun ngarareunahan atanapi ngadukung kabutuhan anjeun, anjeun panginten ngémutan bantal bantosan tekanan.

Ieu dirancang khusus pikeun ngajantenkeun anjeun korsi roda langkung raoseun sareng ngabantosan ngagentos tekanan sareng nyeri tina hal-hal sapertos peureus atanapi pameget.

Upholstery Anyar

ngaropeabantal korsi roda "kelas =" wp-image-23854 "/>
ngaluyukeun korsi roda bantal

Upholstri anyar mangrupikeun cara unik pikeun ngararancang diri a korsi roda standar pikeun nyieun siga anjeun. Ogé, aya sababaraha désainer anu nawiskeun pilihan pelapis busana. Ieu tiasa dipésér khusus pikeun anjeun korsi roda. Atanapi anjeun ngan ukur tiasa kéngingkeun patén-patén umum. Sugan plad. Ieu salawasna populér.

Slip sandaran, bantal nyertakeun, sareng scan tali anak sapi sadayana tiasa dipésér khusus pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa ngajantenkeun backrest anjeun cocog sareng pakéan atanapi tux anjeun dina dinten kawinan anjeun atanapi bungkus dina salah sahiji cetakan karesep anjeun. Lian ti kanyamanan, ieu upholsteri sareng panutup nyayogikeun gampang tina beberesih sareng kamampuhan janten langkung éksprésipis diri.

Anggo Stiker Bemper mangrupakeun cara anu saé pikeun ngaropea anjeun korsi roda

Cara anu murah sareng gampang pikeun ngamimitian kamampuan ngarobih anjeun anu hadé nyaéta Bumper Stiker. Gambar lucu, frase anu lucu, atanapi cutatan inspirasi. Stiker ieu ngabantuan pikeun ngainisialisasi karya personalisasi anjeun korsi roda. Stiker bemper tiasa ditempatkeun dina dua sisi anjeun korsi roda supados katingali ku sadayana.

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nyobian penjaga bicara desainer sabab éta henteu ngan ukur katingalina sareng raos saé tapi bahkan nyadiakeun anjeun kalayan panangtayungan ramo anu unggul nalika anjeun ngumbara di ditu ka dieu. Pamerkeun gambar piaraan anu anjeun pikacinta, pilih tim olahraga anu dipikaresep, atanapi robihna pikeun kasempetan-acara khusus.

Lambang Cét Segar mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaropea anjeun korsi roda

Ngadamel roda gaya anjeun anu langkung lami katingal seger sareng anyar deui ku nempatkeun dina jas anyar tina cet sareng nambihan pilihan warna anjeun ka aranjeunna. Nyatana, palapis cet anyar aya dina pola anu béda. Éta janten potongan desainer. Ieu tiasa mindahkeun korsi anjeun kana tampilan anu anyar sareng ngajantenkeun anjeun nganggo gaya. Anjeun tiasa kéngingkeun korsi roda warna-warni komponén pikeun nambihan téma warni pikeun warna hideung kulawu anjeun wheelchairs.

Salajengna, roda neon ogé sayogi di pasar, anu anjeun tiasa anggo sakumaha téma anu anjeun pikahoyong.

Roda Caster LED

Upami anjeun sering ngumbara wengi sareng jalma sesah ningali anjeun atanapi perhatoskeun anjeun dina poék, kastor LED lampu-up ieu bakal mastikeun yén anjeun katingali ku palancong anu sanésna sareng ngajamin kasalametan maksimal bahkan dina usum hideung hideung.

Kastor LED ieu henteu peryogi aki-aki sareng sumping dina sababaraha warna, ngajantenkeun aranjeunna cara anu saé pikeun pangantenan korsi roda. Coba dicampurkeun sareng warna anu cocog pikeun roda wéb anu béda upami anjeun badé ngajantenkeun hal-hal sakedik langkung pikaresepeun, tapi pastikeun mendakan ukuran anu pas sareng pas pikeun anjeun. korsi roda.

kacindekan

Ieu ukur sababaraha cara anu pikaresepeun sareng kreatif anjeun tiasa ngagulung dina gaya anjeun nyalira. Aya cara anu teu aya watesna pikeun ngarobih tampilan anjeun korsi roda supaya perjalanan anjeun langkung raoseun sareng trendi. 

Kastor LED ieu henteu peryogi aki-aki sareng sumping dina sababaraha warna, ngajantenkeun aranjeunna cara anu saé pikeun pangantenan korsi roda.

Sumawona, cobian campuran sareng warna anu cocog pikeun roda wéb anu béda upami anjeun hoyong ngajantenkeun hal-hal sakedik langkung pikaresepeun. Tapi pastikeun pikeun milarian ukuran anu pas sareng pas pikeun anjeun korsi roda. Upami anjeun hoyong, urang tiasa ngabantosan ngaropea pikeun anjeun korsi roda. Aya cara anu langkung rumit anu urang moal dugi ka dieu. Sapertos jangkungna korsi. Nambihan motor. Atanapi kakuatan angkat suku istirahat.