Misi - Kaunggulan Ngalangkungan mobilitas

Karman® mangrupikeun pamimpin dunya dina pamekaran, desain, pabrik sareng distribusi manual wheelchairs, kakuatan nangtung wheelchairs, miring dina rohangan wheelchairs sarta sakabeh korsi roda produk patali pikeun unggal anjeun mobilitas kabutuhan. Karman ngadamel produk di fasilitas urang nyalira di Amérika Serikat, Cina, Taiwan, sareng Thailand. Produk konci kami, dipasar handapeun Karman® sareng Karma® mérek proprietary, dijual ngaliwatan jaringan dealer produk médis homecare atanapi distributor di langkung ti 22 nagara. Karman kantor pusatna di Amérika Kalér di Kota Industri, California.

urang Quality Sarat jeung Kaayaan
Karman komitmen pikeun ningkatkeun kahirupan masarakat ku cara méré inovatif, luhur-Quality mobilitas produk sareng jasa anu ngaleuwihan ekspektasi pelanggan. Kami sami komitmen pikeun ngahargaan lingkungan sareng sasuai sareng sadaya kawajiban pangaturan. Téknologi, gawé babarengan, sareng paningkatan anu teras-terasan ngalangkungan jalma-jalma sareng prosés anu fokus kana konsumén mangrupikeun pondasi pikeun nohonan komitmen ieu.

produk KatalogS-2512F-TP.1-éditan ~ imageoptim

Brosur Korsi Roda Ergonomis

Brosur Korsi Roda

Brosur Rollators

Nilai Karman

Pokus Palanggan

Konsumén urang mimiti!
Kami komitmen pikeun minuhan sareng ngalangkungan ekspektasi konsumén kami internal sareng éksternal. Kami komitmen pikeun ngawangun hubungan dumasar kana kapercayaan ngaliwatan réspon anu gancang sareng propésional pikeun sadaya kabutuhan pelanggan.

gawe babarengan

Kerja babarengan mangrupikeun bagian anu penting dina bisnis urang!
Kolaborasi sareng ngabina ngalangkungan komunikasi pikeun ngahontal tujuan bisnis urang. Kami ngabina tim anu positip sareng proaktif ngalangkungan kapamimpinan anu berusaha ningkatkeun hasil. Mertimbangkeun palanggan internal kami sareng nawiskeun dukungan, bimbingan, motivasi sareng eupan balik konstruktif dimana diperyogikeun.

jangji

Tanggung jawab sareng kapamilikan!
Nunjukkeun tékad sareng prakarsa sareng nyayogikeun nilai tambah ka Karman. Tetep kana perjanjian sareng ngalaporkeun panyimpangan dina waktos anu pas pikeun milarian solusi. Kalebet sareng ngabuktoskeun hasilna. Perusahaan anu berorientasi lengkep.

nepungan

Narékahan pikeun terus ningkatkeun!
Karman sareng Apiliasi na teras-terasan ngartikeun ulang bisnis urang sareng proaktif dina nyayogikeun produk, prosés sareng solusi anu inovatif sareng épéktip. Kami ngadorong Associates kami pikeun kabuka pikeun sadaya ideu anyar anu tiasa ningkatkeun bisnis urang sareng kahirupan para nasabah.

kaunggulan

Komitmen urang nyaéta “Ningkatkeun Kahirupan Jalma ku ngahontal kaunggulan ngalangkungan mobilitas"!
Kami komitmen pikeun ngalakukeun hasil anu luar biasa unggal dinten dina sadayana urang lakukeun salaku individu sareng salaku perusahaan. Kami komitmen kana tingkat pangluhurna Quality sareng ditampilkeun duanana dina produk sareng jasa kami.