Sarat Pamakéan ieu ("Perjanjian" ieu mangrupikeun perjanjian anu ngiket sacara sah anu dilakukeun ku sareng antara Karman Healthcare, Inc.. sareng afiliasi na, Produk Karét Coi, Inc.. jeung karma (sacara koléktif "Karman") sareng anjeun, sacara pribadi sareng, upami lumaku, atas nami éntitas pikeun saha anjeun ngagunakeun salah sahiji Situs atanapi Layanan (sasarengan, "anjeun" atanapi "anjeun") kanggo urang wheelchairs. Perjanjian ieu ngatur aksés anjeun sareng panggunaan halaman wéb Karman www.KarmanHealthcare.com sareng halaman wéb sanés anu ngagaduhan atanapi dioperasikeun ku Karman ("Situs") sareng sadaya jasa anu disayogikeun ku Karman ngalangkungan Situs sapertos kitu ("Jasa") janten punten baca kalayan taliti. Tanggal Épéktip tina Pasatujuan ieu nyaéta 9 Maret 2020.

Ku ACCESSING ATAWA ngagunakeun ANJEUN SITUS ATAWA BAGIAN JASA, Anjeun satuju yén anjeun parantos maca, ngartos sareng satuju pikeun dibatesan ku perjangjian ieu, anu ngandung pasatujuan ARBITRASI JEUNG WAIVER tina HAK-HAK AKSI KELAS. Upami anjeun henteu satuju janten kabeungkeut, henteu kéngingkeun situs naon waé atanapi nganggo jasa naon waé.

Perjanjian ieu suplemén, tapi henteu ngagentos, istilah naon waé anu ngatur panggunaan anjeun kana situs naon waé atanapi Layanan mana waé dina Tanggal Épéktip; disadiakeun, kumaha ogé, yén lamun aya konflik antara Pasatujuan ieu sareng istilah sapertos kitu, Pasatujuan ieu bakal ngontrol.

Sababaraha Jasa tunduk kana istilah tambahan, anu ditepikeun nalika anjeun nganggo atanapi ngadamel akun kanggo ngagunakeun Layanan sapertos kitu. Upami aya konflik antara istilah ieu sareng istilah tambahan pikeun Layanan khusus, istilah tambahan bakal ngontrol pikeun Layanan éta. Entong nganggo Layanan naon waé anu tunduk kana istilah tambahan kecuali anjeun satuju kana istilah Perjanjian ieu sareng istilah tambahan éta.

ngagunakeun Situs sareng Jasa.

Pasihan Hak. Tunduk kana patuh anjeun kana istilah sareng kaayaan dina Pasatujuan ieu, Karman masihan anjeun hak terbatas, sanés eksklusif pikeun nganggo Situs sareng Layanan, sareng naon waé kontén sareng bahan anu sayogi pikeun anjeun anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs atanapi Jasa, ngan ukur pikeun tujuan inpormasi, tunduk kana watesan salajengna anu disayogikeun dina Pasatujuan ieu, aya istilah tambahan anu dilarapkeun ka Layanan khusus, atanapi paréntah pikeun panggunaan anu tiasa disayogikeun ku Karman ti jaman ka jaman.

Akun sareng aksés. Pikeun ngagunakeun Layanan anu tangtu, anjeun kedah ngadamel akun bisa diasupan ngalangkungan nami pangguna sareng kecap akses. Anjeun ngan ukur tanggung jawab ngajaga rahasia kecap konci anjeun sareng pikeun sadaya panggunaan nami pangguna sareng kecap akses anjeun, kalebet, tanpa watesan, naon waé anu dianggo ku pihak katilu anu teu sah. Karyawan Karman moal nyungkeun kata sandi anjeun. Upami anjeun dipenta pikeun kecap akses anjeun, atanapi upami anjeun percanten aya anu kéngingkeun kecap akses anjeun, mangga kontak Karman. Anjeun tanggel waler pikeun aksés internét, perangkat keras, atanapi parangkat lunak anu diperyogikeun atanapi cocog pikeun mempermudah panggunaan anjeun atanapi aksés kana Situs atanapi Layanan.

Terminasi. Anjeun tiasa lirén aksés atanapi ngagunakeun Situs atanapi Jasa iraha waé. Karman tiasa numpurkeun aksés anjeun kana Situs atanapi Layanan sacara lengkep atanapi sabagian upami éta yakin yén anjeun parantos ngalanggar salah sahiji istilah sareng kaayaan dina Pasatujuan ieu. Saatos penghentian, anjeun moal diidinan ngakses Situs atanapi nganggo Layanan. Upami aksés anjeun kana Situs atanapi Layanan dihentikan, Karman tiasa ngalaksanakeun naon waé anu dianggap perlu pikeun nyegah aksés anu teu diidinan ka Situs atanapi Layanan, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, halangan téknologi, pemetaan IP, sareng kontak langsung sareng Internét anjeun panyadia ladénan. Perjanjian ieu bakal salamina salamina kecuali sareng dugi ka Karman milih pikeun ngeureunkeunana, henteu paduli naha akun naon waé anu anjeun buka parantos ditamatkeun ku anjeun atanapi Karman atanapi naha anjeun teras-terasan nganggo atanapi tetep ngagaduhan hak pikeun nganggo Situs atanapi Layanan.

Hak Harta Inteléktual. ngagunakeun Situs atanapi Jasa henteu masihan anjeun kapamilikan atanapi naon waé hak kana matéri atanapi eusi naon waé anu tiasa disayogikeun pikeun anjeun anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs atanapi Layanan, anu sadayana dipimilik ku Karman, anu ngagaduhan lisénsi, atanapi anu sanés. éntitas sareng dijagaan ku hak cipta sareng hak cipta intelektual sanés. Anjeun teu kedah nganggo, ningalikeun, ngalakukeun, nyalin, baranahan, ngawakilan, adaptasi, nyiptakeun karya turunan tina, ngadistribusikaeun, ngirim, ngirim sublicén atanapi sanés medar atanapi nyayogikeun ku naon waé bahan atanapi kontén anu disayogikeun pikeun anjeun anu aya hubunganana sareng pamakean anjeun. tina Situs atanapi Jasa, tanpa ijin anu jelas ti anu bogana, kacuali sakumaha anu ditetepkeun dina Pasatujuan ieu atanapi istilah tambahan naon waé anu dilarapkeun ka Layanan khusus. ngagunakeun Situs atanapi Jasa henteu masihan anjeun ngagaduhan hak pikeun nganggo mérek, tanda jasa, baju dagang, nami dagang, atanapi anu sapertos, anu dianggo hubungan sareng Situs atanapi Layanan, tanpa idin anu jelas ti anu bogana anu aya hubunganana korsi roda produk.

Eupan Balik anjeun. Upami anjeun ngalebetkeun ideu, saran atanapi naon waé ngeunaan Situs atanapi Layanan (sapertos cara ningkatkeun Layanan naon waé) ka Karman, anjeun satuju yén Karman tiasa nganggo tanggapan éta ku alesan naon waé, tanpa mayar atanapi santunan sanés ka anjeun, salamina sareng sapanjang dunya. Entong kirimkeun tanggapan naon waé ka Karman anu anjeun teu kersa masihan hak sapertos kitu.

Halaman Wéb sareng Eusi Pihak Katilu. Karman tiasa nyayogikeun aksés kana halaman wéb pihak katilu, bahan atanapi inpormasi pihak katilu sanés. Pamakéan anjeun pikeun halaman wéb, bahan atanapi inpormasi pihak katilu sapertos kitu bakal tunduk kana istilah-istilah anu anjeun sareng pihak katilu satuju. Karman tiasa nganggo bahan pihak katilu atanapi inpormasi pihak katilu sanés dina nyayogikeun Layanan ka anjeun. Anjeun satuju yén Karman henteu nanggungjawaban kanggo bahan pihak katilu atanapi inpormasi sanés, naha bahan sapertos éta diaksés langsung ku anjeun atanapi dianggo ku Karman dina nyayogikeun Layanan, kalebet naha inpormasi éta akurat atanapi naha inpormasi cocog pikeun panggunaan atanapi panggunaan anjeun patalina sareng Jasa. Anjeun satuju yén Karman henteu tanggung jawab naha inpormasi pihak katilu anu diaksés ku anjeun sayogi pikeun panggunaan anjeun, pikeun pagelaran atanapi operasi situs wéb pihak katilu mana waé, pikeun produk atanapi jasa anu diémbarkeun atanapi dijual ku pihak katilu mana waé (kalebet dina atanapi ngalangkungan Halaman wéb pihak katilu), atanapi pikeun tindakan atanapi tindakan anu sanés ku pihak katilu mana waé.

Laku Dilarang. Dina panggunaan Situs atanapi Layanan, anjeun tiasa nganggo Situs atanapi Jasa sareng bahan naon waé atanapi kontén anu disayogikeun pikeun anjeun anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs atanapi Layanan ngan ukur diijinkeun sacara jelas ku Pasatujuan ieu atanapi istilah tambahan anu berlaku. ka Layanan khusus, sareng, tanpa ngawatesan hal-hal di luhur, dina acara naon waé anjeun, dina panggunaan Situs atanapi Layanan atanapi bahan atanapi kontén anu disayogikeun pikeun anjeun anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs atanapi Layanan: (i ) ngalanggar, ngalanggar, atanapi ngalanggar hak sagala pihak; (ii) ngaganggu atanapi ngaganggu kaamanan, auténtikasi pangguna, penyediaan atanapi panggunaan Situs atanapi Layanan; (iii) ngaganggu atanapi ngarusak Situs atanapi Jasa; (iv) niru-niru jalma atanapi éntitas sanés, nyalahkeun hubungan anjeun sareng jalma atanapi lembaga (kalebet Karman), atanapi nganggo idéntitas palsu; (v) nyobian kéngingkeun aksés anu teu diidinan kana Situs atanapi Layanan; (vi) ngiringan, sacara langsung atanapi henteu langsung, dina ngirimkeun "spam," surat berantai, surat sampah atanapi jinis panyabutan anu teu dipénta deui; (vii) ngumpulkeun, sacara manual atanapi ngalangkungan prosés otomatis, inpormasi ngeunaan pangguna sanésna tanpa idin anu jelas atanapi inpormasi sanés anu aya hubunganana sareng Situs atanapi Layanan; (viii) ngirimkeun inpormasi anu salah atanapi nyasabkeun ka Karman; (ix) ngalanggar hukum, aturan, atanapi peraturan naon waé; (x) ngalaksanakeun kagiatan naon waé anu ngaganggu kamampuan pihak katilu mana waé pikeun ngagunakeun atanapi ngaraosan Situs atanapi Layanan; (xi) bingkai bagian tina Situs dina halaman wéb anu sanés; atanapi (xii) ngabantosan pihak katilu mana waé dina ngalaksanakeun kagiatan naon waé anu dilarang ku Pasatujuan ieu.

Parobahan. Karman tiasa ngarobih atanapi ngeureunkeun salah sahiji Situs atanapi Layanan iraha waé tanpa tanggung jawab ka anjeun atanapi pihak katilu mana waé. Karman tiasa ngarobih Pasatujuan ieu iraha waé. Bewara modifikasi kana Pasatujuan ieu bakal sayogi ngalangkungan Situs atanapi Jasa. Modifikasi bakal janten épéktip opat belas dinten saatos aranjeunna dipasang, kacuali tanggal épéktip anu sanés disayogikeun dina béwara modifikasi atanapi hukum anu berlaku peryogi aplikasi anu langkung tiheula. Upami anjeun henteu satuju kana istilah anu dirobih pikeun Loka atanapi Layanan, anjeun kedah lirénkeun panggunaan Situs atanapi Layanan éta.

Kabijakan privasi. Anjeun satuju yén Kawijakan Privasi Karman ngatur istilah sareng kaayaan di mana Karman tiasa ngumpulkeun, nganggo, sareng ngabagi inpormasi anjeun.

Ngalanggar Hak. Karman ngahargaan hak anjeun. Upami anjeun yakin pihak katilu mana wae anu ngalanggar hak anjeun atanapi nyalahgunakeun inpormasi rahasia anjeun ku panggunaan pihak katilu sapertos atanapi aksés kana Situs atanapi Layanan, mangga ngahubungan kami.

PENYAKITAN, KECUALI, BATASAN, JEUNG INDEMNITAS.

PANUTUP HARANSI. KARMAN SEDIKITAKEUN SITUS JEUNG LAYANAN DINA SASARASA "AS IS" JEUNG "SEDIA SEDIA". KARMAN ENTONG NGAGANTI ATAWA ngajamin yén tempat, jasa, panggunaanana, naon waé anu disayogikeun dina hubunganana sareng situs atanapi jasa: (I) bakal UNINTERRUPTED ATAWA Aman, (II) bakal bébas tina cacat, inkurasi atanapi kasalahan, (III) bakal minuhan sarat anjeun, ATAWA (IV) bakal beroperasi dina konfigurasi ATAWA ku hardware séjén ATAWA software anu anjeun anggo. KARMAN NGADIEU HARANSI LAIN TI ANJEUNNA DIPIKETAHKEUN DINA PERJANJIAN INI, JEUNG SANAJEUNG DITAMPAKKEUN ANJEUNG JEUNG JAMINAN YANG DITERAPI, kaasup TANPA Watesan, HARANSI KECAPATAN Pikeun TUJUAN HASIL, MERCHANTABILITY JEUNG INFRINGEMENT LAIN. KARMAN NYIEUN TANPA WAKILAN ATAWA JAMINAN HENTI KA MATERI PIHAK KETIGA, INFORMASI, BARANG, ATAWA LAYANAN, ANU DITERIMA ATAWA DIPIKATKEUN VIA NGANJUKAN JEUNGAN KAUNJURAN DITANGGUH OLEH KAUNTUNGAN JEUNG SITUS ATAWA LAYANAN, DIPAKE KU KARMAN. HUKUM NEGERI TIDAK NGALANGKUNGAN BATAS Kana HARANSI anu DITERTU ATAWA KECAPIAN ATAWA Watesan karusakan tangtu. Sapertos kitu, sakedik atanapi sadayana anu disebatkeun di luhur, pangaluaran atanapi pangwatesan moal tiasa diterapkeun ka anjeun, sareng anjeun tiasa gaduh hak tambahan.

Pangaluaran karuksakan. KARMAN moal tanggung jawab ka anjeun ATAWA pihak katilu mana wae pikeun karuksakan, kabeneran, teu langsung, PUNITIF ATAWA karusakan khusus (Kalebet, TANPA Batesan, Karusakan patali ka leungit kauntungan, leungit data atanapi leungit tina alus) patali kaluar, patali Kalayan Kagunaan SITUS ATAWA LAYANAN, TANPA NYababkeun LAKON NU DASARNA, bahkan sanaos disarankeun pikeun kamungkinan karuksakan sapertos kitu.

BATASAN TANGGUNG JAWAB. TANPA ACARA JEUNG KANGGO GOLONGAN KARMAN timbul ti, hubunganana, Atanapi hubunganana sareng perjanjian ieu, situs, atanapi jasa ngalangkungan jumlah anu dibayar pikeun jasa.

HAK-HUKUM NEGERI. HUKUM NEGERI TIDAK NGALANGKUNGAN BATAS Kana HARANSI anu DITERTU ATAWA KECAPIAN ATAWA BATASAN KERUSAKAN TERTENTU. Sapertos kitu, sakedik atanapi sadayana anu disebatkeun di luhur, pangaluaran atanapi pembatasan henteu tiasa dilarapkeun ka anjeun, sareng anjeun tiasa gaduh hak tambahan. HENTEU Wates ATAWA dirobah ku hukum anu berlaku, panyingkepan baheula, panyandian sareng watesan anu diterapkeun, sanaos aya ubar-ubaran gagal tujuanana penting.

Indemnitas. Anjeun satuju pikeun nanggung ganti rugi, membela sareng nyepeng Karman sareng padamelna, perwakilan, agén, afiliasi, kolot, diréktur anak perusahaan, perwira, anggota, manajer sareng pemegang saham ("Pihak Anu Ditagihkeun") henteu bahaya tina karusakan, karugian, biaya atanapi biaya (kalebet tanpa watesan, biaya pengacara sareng biaya) anu ditanggung hubungan sareng pihak katilu mana waé Klaim, paménta atanapi tindakan (“Klaim”) Mawa atanapi negeskeun ngalawan salah sahiji Pihak Anu Ditanggung: (i) nuduhkeun kanyataan atanapi kaayaan anu bakal janten pelanggaran ku anjeun tina sagala pasatujuan Pasatujuan ieu atanapi (ii) timbul tina, aya hubunganana sareng, atanapi aya hubunganana sareng panggunaan Layanan anjeun. . Upami anjeun kawajiban nyayogikeun indemnifikasi numutkeun kaayaanana ieu, Karman tiasa, dina kawijaksanaan budi sareng mutlakna, ngendalikeun watekna tina sagala Klaim dina biaya sareng biaya nyalira. Tanpa ngawatesan hal ieu, anjeun moal méréskeun, kompromi atanapi ku cara naon waé anu miceun Klaim tanpa idin ti Karman.

Sengketa.

Hukum Pamaréntahan. Pasatujuan ieu bakal diatur, ditafsirkeun sareng dilarapkeun dina sagala hal ku hukum Nagara California tanpa memperhatoskeun naon waé anu ngatur konflik hukum.

Resolusi henteu resmi. Upami anjeun ngagaduhan sengketa sareng kami atanapi pihak katilu anu aya hubunganana timbul, aya hubunganana sareng, atanapi aya hubungan sareng Situs atanapi Layanan, anjeun satuju ngahubungi kami; nyayogikeun pedaran lengkep, tulisan ngeunaan sengketa sareng inpormasi kontak anjeun (kalebet nami pangguna anjeun, upami sengketa anjeun aya hubunganana sareng akun); sareng pasihan Karman 30 dinten dina waktosna pikeun méréskeun sengketa pikeun kapuasan anjeun. Upami Karman henteu ngatasi sengketa ngalangkungan negosiasi iman anu saé dina prosés teu resmi ieu, anjeun tiasa ngudag sengketa anu saluyu sareng perjanjian arbitrase di handap.

Pasatujuan Arbitrase. Sagala klaim ku Karman, atanapi klaim ku anjeun anu henteu direngsekeun ku prosedur resolusi teu resmi, timbul tina, aya hubunganana sareng, atanapi aya hubunganana sareng Perjanjian ieu kedah negeskeun masing-masing dina ngariung arbitrase anu dikelola ku American Arbitration Association ("AAA") dina nurutan Aturan Arbitrase Komérsial sareng Prosedur Supleménna pikeun Perselisihan Anu Hubungan sareng Konsumén. Pasatujuan ieu sareng masing-masing bagian na ngabuktikeun transaksi anu ngalangkungan perdagangan interstate, sareng Federal Arbitration Act (9 USC §1, dkk. Seq.) Bakal dilarapkeun dina sadaya kasus sareng ngatur interpretasi sareng panerapan aturan arbitrase sareng prosés arbitrase. Putusan ngeunaan panghargaan anu dihasilkeun ku arbiter tiasa dilebetkeun di pengadilan yurisdiksi anu kompeten. Salaku tambahan sareng henteu sareng istilah anu nyatakeun di luhur, ieu bakal diterapkeun pikeun sengketa anjeun: (1) arbiter, sareng sanés féderal, nagara bagian, atanapi pengadilan lokal atanapi agénsi, bakal ngagaduhan otoritas éksklusif pikeun ngarengsekeun paséa anu aya hubunganana sareng interpretasi, panerapan, panerapan atanapi pembentukan Perjanjian ieu kalebet, tapi henteu diwatesan ku, naon waé Klaim yén sadayana atanapi bagian mana waé dina Pasatujuan ieu batal atanapi batal; (2) arbiter moal ngagaduhan kakawasaan pikeun ngalaksanakeun sagala jinis kelas atanapi arbitrase koléktif ogé ngiringan atanapi ngahijikeun klaim ku atanapi pikeun individu; jeung (3) anjeun ku cara ieu ngaleungitkeun hak anjeun dina sidang pengadilan (sanés pengadilan klaim alit sakumaha anu disayogikeun di handap) atanapi janten perwakilan, salaku jaksa swasta, atanapi dina kapasitas wawakil anu sanés, atanapi pikeun ilubiung salaku anggota kelas anu nungtut, dina gugatan hukum, arbitrase atanapi tindakan sanés ngalawan urang atanapi pihak katilu anu aya hubunganana sareng, anu aya hubunganana sareng anu aya hubunganana sareng Pasatujuan ieu. Ngan ukur aya tilu pengecualian dina perjanjian arbitrase ieu: (1) upami Karman munasabah yakin yén anjeun parantos ngalanggar atanapi ngancam ngalanggar hak cipta intelektual anu aya hubunganana sareng salah sahiji Situs atanapi Jasa, Karman tiasa nyungkeun bantuan atanapi panawaran anu sanés dina sagala pengadilan yurisdiksi kompeten; (2) Jasa tangtu tunduk kana sababaraha ketentuan resolusi sengketa, anu disayogikeun dina istilah anu berlaku pikeun Jasa sapertos kitu; atawa (3) sengketa anu timbul ti, anu aya hubunganana sareng, atanapi aya hubunganana sareng Pasatujuan ieu tiasa, dina pilihan tina pihak anu nungtut, direngsekeun di pengadilan klaim leutik di Los Angeles County, California, nunjukkeun yén sadaya klaim ku sadaya pihak dina perselisihan éta digolongkeun dina yurisdiksi pengadilan klaim leutik.

Tempat. Upami aya urusan anu aya hubunganana sareng Pasatujuan ieu atanapi panggunaan Situs atanapi Jasa henteu tunduk kana arbitrase sakumaha anu parantos ditetepkeun dina Pasatujuan ieu atanapi anu aya hubunganana sareng kaputusan pengadilan dina panghargaan arbitrase anu aya hubunganana sareng Pasatujuan ieu, anjeun kéngingkeun nyata idin ka yurisdiksi ekslusif sareng tempat di pangadilan anu aya di Los Angeles, California.

Watesan. Anjeun kedah negeskeun klaim naon waé anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs, Layanan, atanapi dina Pasatujuan ieu, upami pisan, nyerat ka kami dina sataun (1) taun ti saprak éta Klaim mimiti jengkar, atanapi sapertos kitu Klaim salamina dikaluarkeun ku anjeun. Masing-masing Klaim bakal ditilik sacara individual, sareng anjeun satuju henteu ngagabungkeun anjeun Klaim jeung Klaim ti pihak katilu mana waé.

Angkatan Majeure. Karman moal nanggungjawaban kanggo gagal ngalakukeun dina Pasatujuan ieu kusabab aya kajadian anu teu dikendalikeun ku wajar.

Aksés internasional. Situs sareng Jasa disayogikeun ti Amérika Serikat Amérika. Hukum nagara sanés tiasa bénten ngeunaan aksés sareng panggunaan Situs atanapi Layanan. Karman henteu ngagaduhan perwakilan ngeunaan naha Situs, Layanan, atanapi aksés anjeun atanapi panggunaan Situs atanapi Layanan sasuai sareng hukum, aturan, atanapi peraturan anu berlaku atanapi nagara mana waé anu sanés Amérika Serikat Amérika. Upami anjeun nganggo atanapi ngaksés Situs atanapi Layanan di luar Amérika Serikat Amérika, éta tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén panggunaan anjeun patuh sareng sadaya hukum, aturan, sareng peraturan anu berlaku sareng, tanpa ngawatesan umumna kawajiban anjeun dina Bagéan 4.5 tina Pasatujuan ieu, anjeun satuju pikeun nanggung ganti rugi, membela sareng ngajantenkeun Pihak Anu Ditanggung Rahayu henteu bahaya tina sagala perjanjian Klaim dibawa atanapi negeskeun ngalawan salah sahiji Pihak anu Ditanggungkeun kusabab panggunaan anjeun atanapi aksés salah sahiji Situs atanapi Layanan di luar Amérika Serikat Amérika.

Ngeunaan Sarat ieu. Perjanjian ieu ngagantikeun sadayana perjanjian sareng pamahaman anu saheulaanan sareng sajaman antara anjeun sareng Karman anu aya hubunganana sareng Situs atanapi Layanan, lian ti istilah tambahan anu berlaku pikeun Layanan khusus. Anjeun meureun henteu mindahkeun hak anjeun atanapi kawajiban dina Pasatujuan ieu tanpa idin tinulis ti Karman. Karman tiasa sacara bébas ngalakukeunana, sapinuhna atanapi sabagian. Pasatujuan ieu bakal ngariung ka panerus sareng idin anu ditugaskeun anjeun sareng Karman. Perjanjian ieu henteu nyiptakeun hak-hak waris pihak katilu mana waé. Gagalna hiji pihak atanapi tunduh dina ngalaksanakeun hak, kakawasaan atanapi hak istiméwa dina Pasatujuan ieu moal ngaleungitkeun hak-hakna pikeun ngagunakeun hak, kakuatan, atanapi hak istiméwa sapertos kitu di masa hareup, ogé henteu ngalakukeun palakuasan tunggal atanapi parsial tina hak, kakuatan atanapi hak istiméwa anu ngahalangan ngalaksanakeun hak atanapi kakuatan sapertos kitu atanapi salajengna, atanapi ngalaksanakeun hak, kakuatan, atanapi hak istiméwa sanés dina Pasatujuan ieu. Anjeun sareng Karman mangrupikeun kontraktor mandiri, sareng henteu aya agénsi, kemitraan, patungan, hubungan padamelan-padamelan anu dimaksud atanapi diciptakeun ku Pasatujuan ieu. Anu henteu validitas atanapi teu tiasa dikuatkeun tina sagala panyatujuan dina Pasatujuan ieu moal mangaruhan kaabsahan atanapi katerapan tina penyediaan séjén Pasatujuan ieu, anu sadayana bakal tetep dina pangaruh sareng pangaruh.

Tafsir. Kecap sapertos "herein", "hereinafter", "hereof" sareng "hereunder" ngarujuk kana Perjanjian ieu sacara gembleng sareng sanés ngan ukur kana bagian, alinea atanapi klausa dimana kecap-kecap sapertos na némbongan, kacuali kontéks anu lain diperyogikeun. Sadaya definisi anu ditetepkeun di dieu bakal dianggap lumaku naha kecap anu dihartikeun dianggo di dieu dina tunggal atanapi jamak. Tunggal bakal kalebet jamak, sareng masing-masing rujukan maskulin, feminin sareng neuter kedah ngalebetkeun sareng ngarujuk ogé ka anu sanés, kecuali upami kontéks na peryogi anu sanés. Kecap "kalebet", "kalebet" sareng "kalebet" dianggap dituturkeun ku "tanpa watesan" atanapi kecap anu sami impor. Kacuali dimana kontéks na anu diperyogikeun, kecap "atanapi" dianggo dina hartos inklusif (sareng / atanapi).

Hubungan. Ku nyayogikeun alamat email anjeun, anjeun satuju yén Karman tiasa ngirim email ka anjeun anu aya hubungan sareng Situs atanapi Layanan sareng akun naon waé anu anjeun ngagaduhan. Upami anjeun henteu kersa nampi email pamasaran umum, anjeun tiasa milih kaluar ku nuturkeun pitunjuk dina pesen. Karman tiasa ngirim bewara hukum ka anjeun ngalangkungan email, béwara ku pesen ka akun anjeun, atanapi surat biasa. Upami anjeun kersa nyungkeun bewara hukum ka Karman, punten ku serat, disimpen kana surat Unites States, resi balik dipénta, ongkosna dibayar, sareng ditujukeun sapertos kieu: Karman Healthcare, Inc., 19255 San Jose Avenue, City of Industrial, CA 91748.