Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Nalika ngagaleuh a korsi roda, wkorsi teuneung pangguna henteu ngaraos dikurung.

Naon anu penting nalika mésér a korsi roda? Jalma anu lumpuh tiasa ngalih gancang-gancang korsi roda sakumaha batur tiasa ku leumpang. Korsi Roda nawarkeun jalma kasempetan pikeun digawé atanapi balanja atanapi ngalakukeun pancén sanés di luar imahna.

Ku sababaraha cara, a korsi roda mirip sapédah. Éta ngagaduhan rupa desain ogé gaya anu tiasa dipilih, kalebet lampu-lampu, modél kakuatan, baring, bariatrik, ergonomicJeung sajabana

Korsi Roda Karman

Kalayan seueur pilihan anu sayogi di pasar, milih anu leres korsi roda, khususna kanggo anu munggaran korsi roda pangguna, tiasa rada ngabingungkeun.

Upami pasna henteu leres, pangguna moal kénging raoseun sareng moal tiasa ngahontal fungsi anu maksimal.

Kumaha Cara Milih a Korsi Roda?

Ku alatan éta, éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun naroskeun therapist Mikrobiologi (OT) anu gaduh pangalaman nyukupan sareng sababaraha jinis wheelchairs.

Pamungkas ieu korsi roda mésér pituduh pikeun 2021 nawiskeun wawasan kana Korsi Roda prosés pameseran, sareng panyorot anu paling populér Korsi Roda modél sareng kumaha mutuskeun mana korsi roda nyaéta pas anu pas pikeun anjeun.

Best Korsi roda Pitunjuk Mésér 2020

Nalika metik a Korsi Roda, aya seueur aspek anu kedah diperhatoskeun, contona, metode propulsi, Korsi Roda ngetik, mékanisme kontrol, sareng paling pentingna, téknologi anu digunakeun.

Bentang Dua - 28 lbs

Metoda Propulsion Korsi Roda

Utamana aya dua rupa mékanisme propulsion, sareng aranjeunna nyaéta:

Korsi Roda Propel Diri:

Ieu nyaéta dijieun kalayan Rear Rear Larger, casters payun ogé rims leungeun. Pasién nganggo aranjeunna pikeun mindahkeun tanpa aya bantuan. Roda tukang anu langkung ageung matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun alih jukut atanapi rupa bumi kasar anu sanés.

Salaku tambahan, teu sapertos Self-Propel Korsi roda, ieu ngagaduhan roda anu langkung alit, sareng éta ngandelkeun mahluk pangguna kadorong sakitar kalayan bantosan.

Éta dianggo dina Perawat Bumi, Rumah Sakit ogé Airlines.

Kelas ringanna, dibarengan ku ayana 'Attendant Rem', ngamungkinkeun para wali pikeun mindahkeun éta korsi roda gampang turun bukit speed atanapi konci pikeun kaamanan nalika diperyogikeun.

transit wheelchairs:

Korsi Roda Jenis & Beurat

Beurat mangrupikeun hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun nalika mésér Korsi Roda.

Éta ngagaduhan pangaruh langsung kana transporting korsi kalayan ngangkat aman.

lightweight wheelchairs:

Beuratna ieu sakitar 26 dugi 40 lbs sareng sayogi dina propél mandiri ogé modél transit kanggo dianggo.

Ieu nyaéta dibanderol ékonomis pikeun nyocogkeun sadayana anggaran.

Korsi roda LT-980

Ultra-Ringan wheelchairs:

Ieu beuratna langkung enteng, sakitar 13 dugi 29 pon, sareng langkung gampang gerak.

Éta ogé sayogi dina modél mandiri ogé modél transit.

Salajengna, ieu dirancang pikeun pangguna Bariatric, ieu wheelchairs didamel tina logam awét sapertos waja, sareng beuratna sakitar 30 dugi 65 pon.

Kawajiban beurat wheelchairs:

Ngagolér wheelchairs:

Ieu tiasa ngarobih orientasi pasién dina korsi roda sareng ngantepkeun aranjeunna ngagolér.

Éta dirarancang ku cara ngajaga sababaraha rupa gerak sareng nyegah leuleuy, ngabantosan dina ngatur spastisitas bari ningkatkeun kasabaran dumuk.

Kumaha Milih Ukuran Anu Leres tina Korsi Roda?

Saterasna, milih ukuran anu pas korsi roda maénkeun peran penting dina kanyamanan ogé dina médium bio-propulsion tina Korsi Roda.

Salaku tambahan, aya sababaraha rupa faktor anu kedah diperhatoskeun, sapertos lebar Korsi, Jerona, jangkungna, Backrest, sareng sandaran tangan.

Pangaruh tina Jembar Korsi tina Korsi Roda

Lebar korsi tina tabrakan korsi roda kanyamanan dibarengan ku kinerja Korsi Roda.

Lebar korsi kedahna lega dugi ka nyayogikeun pantes sebaran beurat.

Éta ogé kedah cekap sempit pikeun ngamungkinkeun gampang manipulasi anjeun Korsi Roda

Salaku tambahan, upami korsi tina korsi roda nyaéta teuing lega, maka éta bakal ngakibatkeun teu dipénta pikeun parobihan posisi sareng sikep goréng.

Hal ieu ngajantenkeun sesah kanggo aksés kana roda anu tungtungna ningkatkeun résiko kéngingkeun tatu-tatu.

Salajengna, upami korsi tina Korsi Roda sempit teuing, éta bakal kirang stabil ogé kirang raoseun pikeun manuver.

Pentingna Jerona Korsi tina Korsi Roda

Jero Korsi tina Korsi Roda nyaéta sagampil penting sakumaha lébarna pikeun kanyamanan ogé biomekanik tina korsi roda. Tong hilap ieu nalika ngagaleuh Korsi Roda.

Upami korsi pondok teuing, éta bakal tungtungna kaleungitan imbit sahingga bakal ningkatkeun résiko perawatan tekanan, anu bakal mangaruhan maneuverability ku nempatkeun teuing beurat dina castors.

Sabalikna, upami korsi teuing jero, éta bakal nempatkeun tekanan dina tuur, anu bakal ngakibatkeun sikep slumped, sareng anu tiasa mangaruhan perawatan tekanan sareng propulsion tina Korsi Roda.

Pangaruh tina Panjang Leg tina Korsi Roda

nu Korsi Rodapanjang suku tina korsi roda netepkeun jangkungna nyukupan tina footplates, anu bakal ngantep bagian tina beurat awak dicandak ku suku.

Jangkungna Pentingna The Korsi Roda

Korsi kedahna cukup luhur pikeun nyandak beurat tina suku pangguna, tapi dina waktos anu sami ogé cekap low pikeun nyocogkeun handapeun méja kalayan raoseun.

Nalika ngémutan Jangkungna Korsi anjeun ogé kedah ngémutan jangkungna bantal anu anjeun pikahoyong ngagunakeun.

Pentingna Jangkungna tina Korsi Roda Tukang tonggong

Jangkungna patukang tonggong gumantung kana gelar tina hal nu henteu mampuh.

Idéalna, backrest éta nyayogikeun pantes tegangan pikeun posisi anu leres sareng ogé nyadiakeun kabébasan gerakan mangrupakeun pilihan anu saé.

Pikeun jalma anu ngagaduhan masalah postural, backrest langkung luhur sareng ngaronjat stabilitas tiasa janten pas anu saé.

Sedengkeun, pikeun pangguna anu milari kabébasan panangan tambihan, sandaran handap mangrupikeun pilihan anu hadé. 

Fitur tambahan

Jangkungna panangan: Anjeun kedah tiasa istirahat panangan anjeun kalayan nyaman.

Panjang Dampal suku: Teu kedah ngalegaan teuing janten halangan.

Ieu sababaraha Penjualan Terbaik kami wheelchairs:

VIP-515 - 38 lbs

Tranzit Go - Tilepan Listrik

Panjelasan Produk

Korsi Roda Transit Go

nu Transit Go parantos diideuan ku kelas ringan anu sanés wheelchairs di pasar. Sabenerna, éta gampang dilipat ogé diangkut.

Hal ieu dirarancang pikeun ngaronjatkeun kahirupan tina pangguna korsi roda sacara global. Mangrupikeun salah sahiji kakuatan tilepan beurat anu paling enteng wheelchairs, beuratna ukur 56 lbs.

Korsi roda ieu ngamajukeun kamerdekaan babarengan mobilitas ogé kanyamanan. Éta sampurna pikeun navigasi luar ogé di jero rohangan.

Naros: ● Gampang nganggo Joystick ● Tilepan sareng Pigura Ringan

Kontra: ● Henteu cocog pikeun unggal bumi

T-2017 & T-2019 - 26 lbs

Panjelasan Produk

T-2000 Series ku Karman Kaséhatan dilengkepan tali dampal suku Velcro dibarengan armrests full-length. Saterasna, éta mangrupikeun a lightweight, kompak korsi roda angkutan ku pigura anu gampang dilipat pikeun gampang iinditan ogé neundeun. Beuratna ngan ukur 23 lbs dibarengan ku dampal suku.

Sumawona, pelapis nilon poros anu tiasa dihirup tina kelas tinggi, tahan seuneu, sareng ogé gampang dibersihkeun. Ieu korsi angkutan nyayogikeun pilihan lebar korsi, sareng ngagaduhan kapasitas beurat 250 lbs.

S-ERGO 305 - 29 lbs

Panjelasan Produk

S-305 Korsi Roda Ergonomis

Si Karman S-Ergo 305 korsi roda nyadiakeun kualitas kapuji dina tingkat anu jauh langkung kalapa tibatan batur di pasar.

Beurat tina Korsi Roda ngan ukur 29 lbs, sareng ngagaduhan kapasitas beurat 250-pon. Ieu korsi roda asalna 16 ″ ogé lébar korsi 18 ″.

Éta dilengkepan ku Fitur sapertos pelepasan roda instan ogé kétang anu tiasa diatur.

Jeung S-305 anjeun ngagaduhan aksés kana pilihan saderhana sareng konci anu tiasa disetél.

Kecap Pamisahan

At Karman Perawatan kasihatan kami yakin yén teu aya ukuran anu cocog sareng sadayana wheelchairs, sareng éta gumantung kana kaayaan pribadi ogé kabutuhan pangguna.

Nanging, kedah raoseun ngahubungi kami upami anjeun ngabutuhkeun sagala bantosan pikeun milih a Korsi Roda, sareng staf anu ngabantosan kami bakal balik deui sareng anjeun kalayan saran anu cocog.


Pangajén urang 2021 taun pikeun video pangsaéna dina Korsi Roda bagian pituduh angkat ka Ken @ Jawara Kénca Kénca