Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

KM-5000-TP - 33 lbs

$1,340.00

Korsi Roda Reclining KM-5000-TP didamel tina T6 Aluminium

Korsi Roda Reclining Karman Healthcare KM-5000-TP mangrupikeun korsi roda tilepan aluminium anu ringan. Kalayan armrests padded panjangna lengkep, bantal sirah jangkungna tiasa diatur, sareng seueur deui korsi roda ieu parantos nambihan kanyamanan pikeun pangguna mana waé.

Korsi ieu ogé nampilkeun ayunan angkat-angkatan naékkeun footrests sareng panjang kaki adjustable adjustable sareng footplates. Kalayan beuratna 33 lbs. korsi ieu tiasa diangkut kalayan gampang.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 18 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google