Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

LT-700T - 36 lbs

$169.00

Korsi Roda LT-700T 

Ieu mangrupikeun séri korsi roda beurat standar ngadukung beban beurat dugi ka 250 pon bari tetep harga kalapa. Ieu korsi roda anu andal, kuat sareng mangrupakeun angin pikeun maneuver. Éta diwangun pikeun panungtungan sareng parantos ngabuktikeun dirina dina tés waktos dianggo di kaseueuran bandara sareng rumah sakit. éta bakal ngajaga tampilan anu saé sareng nada palu anu kasar.

Sababaraha fitur hébat anjeun bakal mendakan dina unit ieu kalebet kana sandaran tangan sareng sandaran tangan ayun-ayunan sahingga gampang pisan ditransferkeun dina sareng kaluar tina korsi roda sareng gampang aksés dina méja sareng panggunaan sanés pikeun fungsi ieu. Alat ieu nganggo pelapis nilon anu dirumuskeun khusus gampang dilipet. Anjeun tiasa ngalipet dina sababaraha detik; ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun pangguna dina waktosna. Kanyamanan anu leres-leres diwangun kana korsi ieu nyayogikeun kanyamanan sadidinten sareng pijakan kaki anu tiasa diatur.

Sababaraha fitur penting tina Korsi Roda LT-700T kalebet ban bébas gratis padet anu naék lancar sareng henteu tiasa pernah datar. Aranjeunna sampurna pikeun paling permukaan.

Kaseueuran korsi roda standar standar Karman hadir sareng kualitas luhur diwangun kana sababaraha generasi pembaruan sareng paningkatan anu teras-terasan nalika urang narékahan pikeun nyayogikeun nilai sareng harga dina kamungkinan pangsaéna pikeun sadaya konsumén.

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 18 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Ukuran Korsi

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google