Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

LT-980 - 13 lbs *

$473.00

Korsi roda LT-980 ultra ringan

LT-980 mangrupikeun harga anu paling saing, harga paling handap aya korsi roda anu beuratna 24 lbs., Ultra ringan, beurat paling enteng, korsi roda k4 anu paling dibanderol. * Beurat pigura ngan ukur 13 lbs., Sareng ngabandingkeun anu sanés kategori beurat bulu kapanggih dina harga anu langkung luhur. Korsi ieu aya dina lébar korsi 18 ″, anu ukuran korsi paling populér pikeun korsi roda manual. Pilarian terang naha ieu mangrupikeun salah sahiji anu sanés ngajual kami ngalangkungan ulasan sareng nangtung dina uji waktos dina kéngingkeun tingkat Éntri leres anu sahandapeun kana kategori beurat ultralight. Roda poliuretan non nyirian roda abu urang sampurna pikeun panggunaan jero rohangan sareng karpét. Henteu ngan ukur urang gaduh kabisa ngajaga roda urang supaya tetep beresih, tapi aya handgrip anu didamel khusus pikeun gampang ngagiring manual nalika nganggo korsi roda. Korsi anu unik anu bakal unggul diantara korsi roda tingkat Éntri tradisional.  Dipeunteun 4.1 bentang ku Korsi Roda Institute.

Fitur tina Karman LT-980 Ultra Korsi Roda

Kasaluyuan & kanyamanan

Henteu seueur anu tiasa disebatkeun di payun ieu, kusabab sajabi ti warna (anjeun tiasa mesen korsi nganggo warna hideung, pérak, atanapi burgundy), sadaya fitur utami parantos disetél. Aranjeunna naon aranjeunna, sareng korsi nawarkeun ukur pangaluyuan terbatas, janten anjeun badé merhatoskeun pisan kana spéksi pikeun mastikeun yén anjeun bakal cocog kana éta.

Ngeunaan kasaluyuan, ngeunaan hiji-hijina hal anu ditawarkeun didieu nyaéta kanyataan yén anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna tapak suku. Nanging, bahkan dina perpanjangan maksimum, upami anjeun langkung ti genep méter jangkung, anjeun sigana bakal bajoang pikeun nyocogkeun ka dinya. Ogé dicatet yén upami anjeun hoyong Korsi Roda Karman Ultra-Lightweight LT-980 warna sanés hideung, anjeun tiasa nganggo warna beureum sareng pérak. Sanaos sanés mangrupikeun "pilihan panyaluyuan," éta kedah disebatkeun di dieu mékanisme ngerem ayana pisan pikeun jalma anu linggih dina korsi kumargi éta di sisi kénca sareng gampang kahontal. Ukur angkat kana tuas pikeun ngonci roda dina tempatna, sareng anjeun parantos siap. LT-980 parantos ngempelkeun rem tangan dina roda korsi sahingga pangguna tiasa ngaktipkeunana upami diperyogikeun.

Dimana kanyamanan aya prihatin, kami nyarios dina mimiti yén ieu kedah dianggap korsi ringan-to-sedeng-tugas. Éta leres-leres raoseun, tapi butuh harga pikeun dua kali sahenteuna pikeun milarian modél anu langkung raoseun di ditu. Éta ogé ngarobih masalah anu gampang, salaku tambahan bantal pikeun korsi atanapi korsi deui mangrupikeun biaya anu sepele. Tapi sanaos kitu, upami anjeun nyéépkeun langkung ti 4-5 jam sadinten dina korsi, éta sigana bakal tambah teu raoseun.

korsi roda amazon Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami. * Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

pigura Warna

Axles

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google