Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

LT-K5 - 28 lbs

$419.00

Korsi roda LT-K5 ringan sareng jangkungna tiasa diatur. 

Éta diwangun pikeun anu peryogi sakedik katahanan tambahan. Korsi ieu ngagaduhan pigura aluminium kakuatan tinggi, korsi empuk dobel, sareng ban tukang 24 x 1 3/8 ″ tukang. Korsi roda LT-K5 asalna hideung sareng ngadukung kapasitas beurat 250 lbs.

Korsi roda korsi ieu ogé ngagaduhan ayunan-jauh tiasa dicabut, jangkungna tapak luwes adjustable. LT-K5 sayogi kalayan lébar lébar 18 inci.

tombol-produk-walgreens-produk

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo kapal gancang tina Check-korsi roda LT-K5 anjeun, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lebar korsi 18 ″. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku maké sareng cimata anu normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Dianjurkeun yén sagala klaim dina jaminan bakal dikintunkeun ka dealer anu sah pikeun jasa ngalangkungan saha éta ngagaleuh.

Upami Kartu Pendaptaran Garansi henteu aya dina file pikeun Klaim produk, maka salinan invoice kalayan tanggal pameseran kedah disayogikeun. Mangsa jaminan pikeun konsumén dimimitian dina tanggal pameseran anu ngajual. Mangsa jaminan pikeun anu ngajual, upami produkna henteu tiasa dijual ka konsumén, dimimitian dina tanggal invoice ti Karman. Garansi na batal wheelchairs anu parantos ngagaduhan serial # tag dihapus sareng / atanapi dirobih.

 

Ukuran Korsi

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google