Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00

Korsi Roda Angkutan S-ERGO-115-TP

nyayogikeun bentuk anu sampurna pikeun nyocogkeun awak manusa pikeun ngagentos tekanan, ningkatkeun stabilisasi, distribusi beurat sareng nurunkeun résiko tina tekanan tekanan sareng scoliosis. Sabaraha Merek saleresna Tés CRASH korsi roda angkotna? Dina jawaban na teu aya anu sanés kecuali urang.

Kami netepkeun palang pikeun Kualitas Tinggi sareng Kaamanan. Korsi Roda Aluminium T-6 ieu beuratna ngan ukur 22 lbs. (w / footrests) sareng fitur korsi Pelapis anti baktéri AEGIS® pikeun nyegah panyebaran kuman. Éta ogé ngagaduhan bantalan panangan ergonomis anu langkung lega pikeun kanyamanan sareng sandaran tilepan.

Dirancang kalayan bingkai pinuh anu sami anu dianggo dina Korsi Roda Angkutan S-ERGO-115-TP jelema nu ngajual, anjeun bakal terang langsung yén anjeun nuju linggih anu pangsaéna korsi roda angkutan sadia.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 18 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

 

Ukuran Korsi

Warna Padding

Jeruk ngan sayogi pikeun 16 ″ sareng 18 ″ Jembar Korsi

Pangpangna

Rem Réréncangan

Ngan Sadia pikeun korsi 16 ″ sareng 18 ″.

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google