Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00

Korsi Roda S-ERGO-115 Ultra Ringan ngagaduhan fitur kami S-Bentuk Seating System

Éta mangrupikeun anu nomer hiji anu pangalusna pikeun seueur alesan. Henteu ngan éta korsi roda ultralight ukuran dina 25 lbs, éta ogé anu pangsaéna dina ergonomis. Tingali kana peta tekanan sareng distribusi beurat anu aya dina sistem S-Shaped Seating anu dipaténkeun sacara global. Éta henteu nganggo dampal suku anu tiasa dicabut sareng seueur fitur sanés sapertos bantal anu tiasa dicabut anu diubaran ku AEIGIS® diperlakukeun anti-mikroba sistem palapis lapisan.

Pencét kana tautan pikeun diajar langkung seueur atanapi nonton pidéo ngeunaan sakumaha gampangna ngalipet korsi roda ieu, ngangkutna, terasrasakeun mangtaun-taun ka payun. Kami ogé ngagaduhan versi angkutan S-115TP. Salajengna, diajar ngeunaan sadaya séri S-100 anu ngagaduhan fitur sareng fungsi sanés anu sayogi diluyukeun sareng kabutuhan khusus anjeun. Tong hilap nimbangkeun pilihan pikeun urang Roda Ngaleupaskeun Gancang.

korsi roda amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami. Hoyong di bodas? Parios S-ERGO PUTIH.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

nu S-ERGO-115 Korsi Roda Ultra Ringan mangrupakeun rarancang anu hebat.

Éta mahal tapi ogé pantes, sareng teu kedah diloloskeun !. Disarankeun pikeun jalma anu gaduh masalah mobilitas jangka panjang dina pikiran. Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan jangka pondok pikeun korsi roda, sababaraha modél sanés sigana bakal "pas" sacara umum langkung saé sanajan kualitas jalma ieu. Naha anjeun ngagaduhan masalah mobilitas jangka panjang? Upami anjeun ngalakukeun, maka éta bakal ngarobah naon anu anjeun pilari dina korsi roda. Barina ogé, upami kabutuhan anjeun jangka pondok, kaseueuran korsi anu pantes bakal jalan. Nanging, upami anjeun terang yén anjeun peryogi bantosan mobilitas salami sasih sareng taun ka payun, maka anjeun bakal ngamimitian langkung spésial sareng naroskeun patarosan anu sesah dina korsi roda.

Kami ngartos, naha sabab upami di luhur ngajelaskeun anjeun, kami pikir anjeun bakal resep ulasan anu jero ngeunaan Korsi Roda Ergonomis S-115.

"Ergonomis" langkung ti ngan ukur kecap konci.  Korsi anu dirancang sacara ergonomis langkung raoseun pikeun diduduki, sareng langkung gampang dianggo kumargi sadayana persis dimana anjeun ngarepkeun mendakanana. Éta intuitif, sareng upami kabutuhan anjeun jangka panjang, éta emas murni.

Aya seueur korsi roda di pasar. Sajumlah pilihan anu ampir ageung anu tiasa ngakibatkeun lumpuh analisis. Pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan kakusutan, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun supados tiasa nyandak kaputusan jual beuli.

Ku ukuran naon, S-Ergo-115 mangrupikeun modél anu luar biasa. Nyatana, éta meunang penghargaan luhur dina tinjauan babak kami ngeunaan korsi roda anu pangsaéna anu dijual ayeuna. Dina bagian anu nuturkeun, kami bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan sagala hal anu tiasa dilakukeun ku korsi hebat ieu, sareng ngantepkeun anjeun terang ngeunaan watesanna (saeutik pisan) janten anjeun tiasa mutuskeun nyalira naha éta modél "pas" kanggo anjeun.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku maké sareng cimata anu normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Dianjurkeun yén sagala klaim dina jaminan bakal dikintunkeun ka dealer anu sah pikeun jasa ngalangkungan saha éta ngagaleuh.

Upami Kartu Pendaptaran Garansi henteu aya dina file pikeun Klaim produk, maka salinan invoice kalayan tanggal pameseran kedah disayogikeun. Mangsa jaminan pikeun konsumén dimimitian dina tanggal pameseran anu ngajual. Mangsa jaminan pikeun anu ngajual, upami produkna henteu tiasa dijual ka konsumén, dimimitian dina tanggal invoice ti Karman. Garansi na batal wheelchairs anu parantos ngagaduhan serial # tag dihapus sareng / atanapi dirobih.

 

Ukuran Korsi

pigura Warna

Warna Padding

Jeruk ngan sayogi pikeun 16 ″ sareng 18 ″ Ukuran Korsi

Pangpangna

Axles

Roda Pungkur

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google