Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

S-ERGO ATX - 15.4 lbs

$2,040.00

Korsi Roda S-ERGO-ATX Ultra Ringan puncak Kategori aktip

ATX énggal idéal pikeun sadayana anu hoyong ngalaksanakeun kahirupan kalayan kendel. Hatur nuhun kana agility anu luar biasa sareng kaku tina palang bar extruded multi-geometrical anu unik. Fitur khusus tina "desain ekstrim" ieu kalebet dimensi kompak kalayan struktur kaku. Sudut pelat kaki sapinuhna tiasa disetél sahingga suku tiasa diposisikan dina sudut anu dipikahoyong.

Ieu mangrupikeun hasil tina mangtaun-taun panilitian sareng pamekaran. Tabung unik, las, sareng komponenana persis dioptimalkeun pikeun ngahontal kakuatan anu paling luhur pikeun babandingan beurat.

Unggal pigura disaluyukeun ku master tech kami kana spésifikasi urutan anjeun. Urang ayeuna tiasa ningkatkeun stabilitas anu cekap pikeun pangguna anu langkung ageung sareng kuat bari nyingkahan kaleuwihan beurat pikeun pangguna anu langkung alit sareng langkung enteng.

S-ERGO ATX mindahkeun énergi anjeun ka jalan kalayan gaya pamungkas, kanyamanan, sareng éksprési.

Pilih ATX BOLD anyar dina pigura S-ERGO anu dipaténkeun urang ayeuna! Entong ngorbankeun kanyamanan ku bantal anu dipikagaduh. Pernyataan pamungkas nyaéta salah sahiji tanpa kompromi!

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 18 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Korsi Depth

pigura Warna

Roda Pungkur

Jangkungna Jangkungna payun

Jangkungna Korsi Pungkur

Pusat Gravitasi

Balik Jangkung Tongkat

Balik Sudut Tebu

Tukang Tukang Tongkat deui

Jangkungna Footplate

Casters payun

Mangga tingal Pilihan Jangkungna Korsi Di Luhur pikeun Nangtoskeun Ukuran Caster anu Diperlukan.

Majelis Panangan

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google