Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

T-2017 & T-2019

$119.00

Seri Korsi Roda T-2000

Seri ku Karman Healthcare mangrupikeun korsi roda angkutan kompak anu hampang sareng panangan panjang sareng panangan tilas kaki anu nganggo tali leg gunung Velcro. Pigura narilep pikeun perjalanan anu gampang sareng / atanapi panyimpenan sareng beuratna ngan ukur 23 lbs kalayan setapak suku.

The upholstery nilon breathable nyaeta kelas tinggi, tahan seuneu sareng gampang dibersihkeun. Kalayan kastor karét 8 "anjeun bakal tiasa ngajalankeun lemes dina permukaan naon waé. Korsi roda angkut T-2000 ieu nawiskeun pilihan lebar korsi sareng kapasitas beurat 250 lbs.

Korsi roda ringan Karman ultra di Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 19 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku kaénan normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Disarankeun klaim naon waé dina jaminan bakal dipulangkeun ka dealer otorisasi kanggo jasa anu mana éta ngagaleuh.

Upami Kartu Pendaptaran Garansi henteu aya dina file pikeun Klaim produk, maka salinan invoice kalayan tanggal pameseran kedah disayogikeun. Mangsa jaminan pikeun konsumén dimimitian dina tanggal pameseran anu ngajual. Mangsa jaminan pikeun anu ngajual, upami produkna henteu tiasa dijual ka konsumén, dimimitian dina tanggal invoice ti Karman. Garansi na batal wheelchairs anu parantos ngagaduhan serial # tag dihapus sareng / atanapi dirobih.

 

Ukuran Korsi

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google