Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

T-920 & T-922 - 40 lbs

$179.00

T-900 Korsi Roda Korsi Bariatric Tugas beurat lega dugi ka 22

Korsi Roda T-920 & T-922 Deluxe BariatricTransport ieu nambihan kana garis kakuatan kawat dua salib kakuatan urang. Éta ngadukung dugi ka 450 lbs. kusabab pigura baja na bertulang. Éta langkung ti tugas beurat, katenangan na pikeun terang katahanan korsi roda aya anu tahan dina uji waktos. Korsi roda tugas beurat leres dimimitian dina 20 ″ lébar sareng urang bahkan ngagaduhan pilihan 22 ″.

Sababaraha fitur hébat anu anjeun bakal mendakan dina unit ieu kalebet panangan tangan anu tiasa dicabut sareng pijakan kaki ayun-ayunan sahingga gampang pisan ditransferkeun dina sareng kaluar tina korsi roda sareng gampang aksés dina méja sareng panggunaan sanés pikeun fungsi ieu. Alat ieu nganggo pelapis nilon anu dirumuskeun khusus gampang dilipet. Anjeun tiasa ngalipet dina sababaraha detik; ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun pangguna dina waktosna. Kanyamanan anu leres-leres diwangun kana korsi ieu nyayogikeun kanyamanan sadidinten sareng pijakan kaki anu tiasa diatur.

tombol-produk-walgreens-produk

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 20 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku maké sareng cimata anu normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Dianjurkeun yén sagala klaim dina jaminan bakal dikintunkeun ka dealer anu sah pikeun jasa ngalangkungan saha éta ngagaleuh.

Upami Kartu Pendaptaran Garansi henteu aya dina file pikeun Klaim produk, maka salinan invoice kalayan tanggal pameseran kedah disayogikeun. Mangsa jaminan pikeun konsumén dimimitian dina tanggal pameseran anu ngajual. Mangsa jaminan pikeun anu ngajual, upami produkna henteu tiasa dijual ka konsumén, dimimitian dina tanggal invoice ti Karman. Garansi na batal wheelchairs anu parantos ngagaduhan serial # tag dihapus sareng / atanapi dirobih.

 

Ukuran Korsi

pigura Warna

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google