Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

Tranzit Go - Listrik

$2,579.00

Korsi Roda Daya Tranzit-Go - Lipat sareng Jarak Jauh

Entong dibobodo ku pasanggiri. Urang 20 ″ Korsi Kontur Ergonomis leuwih lega tibatan korsi standar 18 that anu ditawarkeun ku batur. Salaku modél tugas beurat, ieu mangrupikeun bagian premium paling luhur dina modél garis. Ieu mangrupikeun generasi kadua TRANZIT GO urang sareng tong sono sadaya pembaruan sareng paningkatan anu parantos dilakukeun dina pembaruan gen ieu. Kami masihan anjeun duaan perjalanan jarak jauh cocog sareng kanyamanan anu unggul. Pilihan anu tiasa dilipat ngamungkinkeun anjeun gampang nyimpen korsi roda dina kendaraan anjeun atanapi naek kapal udara. Desain Tranzit Go diideuan ku kurangna korsi roda listrik anu tiasa dilipat anu aya di pasar. Éta kalenturan sareng ukuran alit ngamungkinkeun pikeun gampang diangkut dina kendaraan anjeun ngaleungitkeun kabutuhan kendala khusus ngalawan skuter tradisional. Batré 2 standar sasarengan perjalanan udara nyetél ngamungkinkeun ieu janten sobat perjalanan anu leres. Bawa sacara harfiah dimana waé anjeun angkat. Ieu unit angkutan pribadi EV anu leres kalayan gaya! Sip inuman karesep anjeun nalika anjeun pos jauh di Tranzit Go anjeun sareng lakukeun kalayan henteu ngan ukur gaya tapi kanyamanan! Ieu anu leres-leres tiasa nyandak anjeun ngurilingan kota sacara harfiah bari diperhatoskeun. Mésér waé ti perusahaan anu didukung standar industri ngarah sareng komponén OEM. Mésér Karman kalayan mobilitas salamina!

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami. * Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina korsi 20 width lebar korsi. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_PILIHAN_WHEELCHAIR_CHOICE

Mangga tingal kartu jaminan anu napel dina unggal produk pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kawijakan sareng prosedur. Garansi diperpanjangkeun ngan ukur pikeun pameseran asli sareng pangiriman produk. Garansi henteu tiasa ditransper. Bagian atanapi bahan anu kasandéan ku maké sareng cimata anu normal anu kedah diganti / dilereskeun mangrupikeun tanggung jawab anu bogana. Rusak disababkeun ku lalawora pangguna, karusakan teu kahaja dihaja atanapi henteu henteu katutup dina jaminan Pabrik. Pad panangan sareng pelapis kulit henteu katutup ku jaminan. Dianjurkeun yén sagala klaim dina jaminan bakal dikintunkeun ka dealer anu sah pikeun jasa ngalangkungan saha éta ngagaleuh.

 

pigura Warna

Batré Tambahan

Ngalegaan nyetir ti 15 mil per muatan, nepi ka 30 mil per muatan.

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google