Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

KN-TV10A - 14.9 lbs

$298.00

Korsi roda perjalanan TV10A

Korsi perjalanan Karman KN-TV10A ngan saukur juara beurat bulu (14.9 lbs) tina sadaya korsi perjalanan lipat super ringan dina pasaran ayeuna. Bawa kana kapal terbang sareng angkat kelas munggaran kalayan gaya, genah, sareng prioritas. Nyandak beurat bulu iinditan ka tingkat sejen, urang ayeuna boga ukuran kompak jeung kamampuhan lipatan batur di kelas na teu bisa cocog!

Korsi roda ringan Karman ultra di Amazon

Direkayasa pikeun awét, sareng terjangkau! Mibanda bertulang bertulang sadayana pigura aluminium-grade 6061 T-6; korsi perjalanan Karman nawiskeun kanyamanan, kanyamanan, sareng kaamanan maksimal. Kantun tilepan deui sampéan tilas, peres uas pelepasan gancang dina gagang dorong teras tilep ka handap - éta gampang pisan!

* Kanggo pamariksaan kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirim dina lebar korsi 18″ - hideung. Anjeun ogé tiasa ngaropea dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

pigura Warna

Bantal Korsi

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google