Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

VIP-515-TP - 34 lbs

$1,835.00

Foldable Aluminium VIP-515-TP Dengdekkeun-dina-Spasi Korsi Roda

Seri Karman Lightweight Tilt-in-Space VIP-515 mangrupikeun korsi Dengdekkeun revolusioner anu beuratna ngan ukur 34 pon dina modeu transportasi (TP). Jinis korsi ieu ngadistribusikaeun tekanan kana tonggong handap pikeun ngabantosan nyegah tekanan sareng kerusakan kulit. Rentang Dengdekkeun 0-35º penting pisan dina desain relief tekanan-gravitasi tekanan beurat-perobihan urang.

Bingkai séri VIP-515 didamel tina aluminium kelas pesawat T-6 ringan.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 18 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Korsi Depth

Duka

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google