Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

VIP2-TR - 43 lbs

$2,440.00

 

Karman VIP2 Dengdekkeun-di-Spasi & Ngabéréskeun Korsi Roda Angkutan mangrupikeun generasi salajengna dina inovasi sareng desain korsi roda Dengdekkeun. Séri VIP2 mangrupikeun révolusionér sareng condong korsi roda transportasi anu beuratna ngan ukur 36 pon dina modeu transportasi. Desain korsi roda ieu tiasa optimal pikeun pangguna anu meryogikeun tingkat tekanan anu langkung luhur dibandingkeun korsi roda anjeun.

Desain Dengdekkeun sareng ngagoler ngamungkinkeun beurat pangguna janten langkung rata dina sadaya awak ngalawan korsi roda standar anu tiasa nyababkeun tekanan anu ageung dina tonggong handap, anu teras tiasa ngakibatkeun nyeri tekanan, rusak kulit, sareng komplikasi salajengna . Rentang Dengdekkeun 0-35º penting pisan dina desain relief tekanan-gravitasi tekanan-perobihan beurat-beurat kami, ditambah ku kisaran 30º tina baring deui, sareng pigura kelas aluminium T6.

tombol Amazon

Hoyong éta dikirim gancang sareng langsung ti gudang kami? Henteu masalah. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih sareng milih seueur pilihan tina menu turun di handap ieu. Anjeun tiasa ogé nyauran upami anjeun hoyong mesen antrian. Kami tiasa gancang ngirim kaluar ti gudang urang dinten anu sami pikeun sadaya pesenan anu ditempatkeun sateuacan jam 3 siang Pasipik Waktu Standar. Penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman anu pangsaéna sareng pangalaman pameseran. Kengingkeun korsi roda anjeun anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi anu dipikacinta aya di puncak daptar prioritas kami.

* Kanggo pamayaran kapal gancang, modél dasar standar kami bakal dikirimkeun dina lébar 18 ″ lébar. Anjeun tiasa ogé ngarobih dina menu turun di handap.

 

Ukuran Korsi

Pangpangna

Bantal Korsi

Balik Cushions

Bangkong Kaki Gantung Garpu Gantung

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google