Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

XO-101

$7,035.00

PERHATOSAN: Produk ieu ngan ukur tiasa dipésér ku telepon, punten nelepon kami pikeun nampi langkung seueur inpormasi, 626-581-2235 atanapi

Modél: Korsi Roda XO-101 Nangtung

Seri Korsi Roda XO-101 Berdiri sanés ngan ukur Kursi Roda Berdiri paling mahal di pasar tapi ayeuna leres-leres gaduh seueur fitur sapertos anu hargana 5 kali langkung seueur! Séri XO-101 ayeuna kalebet fitur standar sapertos Batré Nikel Logam Hidrida, Bantalan Mémori Balik Bantal, Anti-Tipper, Dukungan Knee Padded, Flip Up Footplates, Flip Flip Back Armstrong panjang kalayan saklar toggle, ogé Seat & Back Pangaluyuan.

tombol Amazon

 

Ukuran Korsi * 

Korsi Depth * 

Posisi Kontrol * 

Jangkungna panangan * 

Jarak ti bantal ka luhur bantalan panangan.

Jangkungna Backrest * 

Korsi / Bantal Balik

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google