Sadaya S-ERGOS ™ Dirancang di Taiwan - Merk Korsi Roda # 1 * Pembiayaan sayogi *

XO-202

$9,900.00

XO-202 Korsi Roda Berdiri

PERHATOSAN: Produk ieu ngan ukur tiasa dipésér ku telepon, punten nelepon kami pikeun nampi langkung seueur inpormasi, 626-581-2235 atanapi

Korsi Roda Karman XO-202 Daya kalayan fitur Korsi Roda Stand-Up nawiskeun seueur kauntungan kaséhatan anu sateuacanna teu aya pikeun anu dina korsi roda. Ku nempatkeun awak dina posisi anu nangtung, korsi nyayogikeun pangguna sirkulasi getih langkung saé, ginjal sareng kandung kemih, ogé nada otot. Dipeunteun 4.6 BINTANG INSTITUT WHEELCHAIR

nu Karman XO-202 Korsi Roda Nangtung Listrik mangrupikeun puncak tina garis, korsi roda listrik anu tiasa dilakukeun sadayana, ditawarkeun ku legenda di industri. Dianjurkeun pikeun saha waé anu peryogi korsi roda listrik lengkep anu ogé nawiskeun kamampuan nangtung ... asalkeun anjeun mampu. Naha anjeun kaserang masalah mobilitas anu cukup serius anu anjeun peryogi bantosan? Naha anjeun parantos milari korsi roda listrik anu mantap, anu lengkep anu tiasa ngalaksanakeun sadayana, kalebet nyayogikeun anjeun nganggo otomatis supados suku anjeun handapeun anjeun?

Upami anjeun ngajawab leres kana salah sahiji patarosan éta, maka anjeun bakal resep ulasan rinci kami ngeunaan Karman XO-202 korsi roda. Ieu alat mobilitas anu hebat pisan anu tiasa sadayana. Éta téknologi canggih anu nyandak panghormatan luhur dina tinjauan babak terakhir kami ngeunaan korsi roda anu pangsaéna pikeun manula.

Kasaluyuan & kanyamanan

Ngeunaan kasaluyuan, anjeun bakal mendakan seueur anu resep di dieu. Seueur korsi di pasar ayeuna nawiskeun hiji atanapi dua pilihan pangaluyuan, biasana dimana jangkungna panangan sareng panjang tapak suku prihatin.

Éta henteu pisan-pisan upami korsi roda Karman XO-202 prihatin. Lumayan sagalana tiasa diatur. Sakumaha didadarkeun di luhur, anjeun tiasa mesen korsi kalayan salah sahiji tina jero jero korsi anu béda sareng dua pilihan lébar korsi anu béda.

Henteu liren di dinya waé; anjeun ogé tiasa nyaluyukeun:

  • Jangkungna patukang tonggong

  • Boh jangkungna sareng sudut pijakan suku

  • Sareng jangkungna panangan tangan

Dasarna, aya cukup pilihan pangaturan rupa anu ditawarkeun didieu anu tiasa ngaropea korsi janten pas pikeun anjeun.

Hémat, anjeun ogé bakal mendakan seueur anu resep. Korsi Roda Berdiri Karman XO-202 nawiskeun héraneun raoseun busa memori padding dina korsi boh korsi deui. Sababaraha wheelchairs aregenuinelycomfy pikeun linggih jangka panjang, tapi ieu salah sahijina. Éta sanés korsi anu hadé pikeun napsu, sareng éta tetep henteu raoseun sapertos tempat mésér teuing, tapi anjeun moal ngagaduhan masalah dina waktos sadidinten upami peryogi.

 

tombol Amazon

 

Ukuran Korsi * 

Korsi Depth * 

Controller pendamping * 

Joystick dipasang tukang kanggo panggunaan pendamping. Ngadalikeun sadaya fungsi alat. Kaasup nangtung, nyetir, jeung diuk.

Pilihan sareng Asesoris

Ulasan Kami di Google