COVID-19: Pendekatan kami

Nalika ngeunaan COVID-19, kami hoyong anjeun terang kami komitmen pikeun ngajaga padamel sareng komunitas urang aman - jeung ngurus konsumén urang anu saé.

Ieu anu nuju kami laksanakeun pikeun mastikeun kasalametan karyawan sareng konsumén kami:

  • Kami ngadukung padamel di damel ti bumi dimana waé dimungkinkeun. Untungna, urang gaduh kontinuitas bisnis sareng sistem damel-ti-bumi di tempatna bari - janten manajer produk profesional anjeun panginten tiasa ngobrol sareng anjeun bari aman di bumi sareng kulawargana.
  • Kami parantos ngarobih fokus tina alur kerja ka pusat distribusi Los Angeles kami jauh ti sababaraha mitra anu urang gaduh di sakumna bangsa, kalebet latihan jarak jauh sosial ku kombinasi jam-jam anu hérang sareng parobahan workstation.
  • Kami parantos ningkatkeun protokol sanitasi sareng kabersihan masih jauh pikeun karyawan anu ngepak sareng ngirim beuli anjeun.
    • Ieu kalebet, masker, sarung tangan, alkohol, lap, sareng seueur deui produk sanitasi.
  • Kami parantos samentawis alihan bottleneck pikeun disebarkeun jauh tina sababaraha jaringan tradisional kami nalika sésana bisa diasupan ku telepon sareng internét ka konsumén lokal urang. Tambih Deui, palanggan éta ayeuna ngagaduhan pilihan "gudang langsung & kintun dinten anu sami" kanggo barang-barang anu disayogikeun di pusat distribusi Los Angeles kami. Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun gancang ku jaringan dealer kami, langsung nelepon kami! Penting pisan pikeun urang pikeun masihan anjeun solusi sareng kéngingkeun alat médis anjeun dikirim dinten anu sami. Kami di dieu pikeun anjeun.
  • Kami parantos khusus damel sareng jaringan pangiriman utama sapertos FEDEX jeung UPS pikeun nyarios sami angkat sareng nyepetkeun pangiriman.
  • Jalma anu ngagaduhan gejala panyakit henteu tiasa lebet kana fasilitas urang. Kami nuturkeun Pitunjuk CDC pikeun reureuh balik damel saatos jinis panyakit.
  • Pikeun kolega kami anu kedah fokus kana kasalametan nyalira - atanapi kaamanan kulawargana - kami siap ngalakukeun anu diperyogikeun pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu sono kana gaji.

Kami kantos dipikiran Karman salaku tempat anu pikaresepeun pikeun anjeun nongkrong, diajar ngeunaan, sareng balanja wheelchairs. Naha anjeun terang? Kami ilubiung dina ranté suplai médis kalayan langkung ti ngan ukur anu diperyogikeun sacara kritis mobilitas alat-alat anu urang dipikaterang mangtaun-taun? Ayeuna, kami pikir kami masih tiasa masihan anjeun pangalaman hébat, bari ogé ngadukung karyawan kami dina ngalakukeun anu pangsaéna pikeun aranjeunna sareng kulawargana. (Upami dina titik naon waé anu robih, kami bakal ngarobih pendekatan urang sareng ngantepkeun anjeun terang perkawis ieu di dieu.)

Oh, sareng hiji deui: punten tong hilap kana kakawasaan mobilitas ka jalma anu paling meryogikeunana dina waktos ieu kabutuhan médis di saluruh bangsa. Diajar ngeunaan prakték médis anu pangsaéna. Diajar ngeunaan pilihan mobilty anu pangsaéna pikeun kabutuhan médis anjeun ayeuna. Kami pikir anjeun bakal bungah lamun kitu.

Ati-ati,

nu Karman Tim *** Ngalayanan Pelanggan Urang Nasional salami 27 taun ***