Sistem Korsi S-Wangun Kami nawarkeun seueur kaunggulan tibatan manual standar korsi roda korsi. Henteu ngan ukur tekanan anu disebarkeun sacara langkung merata di handapeun suku sareng tukang, éta ogé nawiskeun permukaan anu langkung stabil sareng nyegah slippage payun.  Korsi ergonomis S-Shaped munggaran sadunya dimekarkeun khusus pikeun kanyamanan sareng ergonomis. Kalayan langkung 22 patén sareng diluncurkeun salaku Produk Global, produk unik ieu sanggup ngaleungitkeun tekanan, ngirangan ngageser sareng ngamajukeun sikep anu saé.

Sadaya pigura S-ERGO urang diuji. Tantangan ieu patepung sareng Beurat Ultralight, Ergonomics, sareng Kasalametan dina émutan sareng produk akhir anu netepkeun palang anu paling luhur kualitas mungkin. Diajar langkung seueur bantalan opsional anu diubaran ku AEIGIS® nyayogikeun hiji anti-mikroba sistem palapis lapisan. Anu pangsaéna tina anu pangsaéna wheelchairs didamel ngan ukur pikeun anjeun kusabab anjeun pantes.

s-ngabentuk1

 

Ergonomic wheelchairs sareng S-Shaped Seating

Dijual!
$663.00
Dijual!
$870.00
Dijual!
$665.00
Dijual!
$800.00
Dijual!
$725.00
Dijual!
Dijual!
anyar
Dijual!
Dijual!
Dijual!
$625.00
Dijual!
$870.00

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=y9XcpkUOE4E[/embedyt]

Leave a Reply