Korsi Roda kami parantos diulas dina Pilem Anggaran ageung & Acara Televisi

LOGAN: Pilem XMEN

Jaringan: Fox abad ka-20
Logan mangrupikeun pilem superhero Amérika 2017 anu nampilkeun karakter Marvel Comics Wolverine, dimaénkeun ku Hugh Jackman. Pilem anu disebarkeun ku 20th Century Fox, mangrupikeun cicilan kasapuluh dina séri pilem X-Men, ogé pilem Wolverine anu katilu sareng terakhir, nuturkeun Asal-Usul X-Men: Wolverine (2009) sareng The Wolverine (2013).

Hal ieu diarahkeun ku James Mangold, anu ngiringan ngarang skénario sareng Scott Frank sareng Michael Green, tina carita Mangold, sareng ogé dibéntangan ku Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant sareng Dafne Keen. Pilem ieu nuturkeun Logan kapungkur-na ngamimitian perjalanan di jalan peuntas Amérika masa depan dystopian pikeun hiji misi akhir.

Tembongkeun TV NCIS

Jaringan: BPS
NCIS mangrupikeun séri televisi prosedural pulisi aksi Amérika, ngagolérkeun tim fiksi agén khusus ti Naval Criminal Investigative Service, anu nalungtik kajahatan anu ngalibatkeun Angkatan Laut AS sareng Korps Kelautan.

Konsép sareng karakter na mimitina diwanohkeun dina dua édisi séri BPS JAG (usum dalapan épisode 20 sareng 21: "És Ratu" sareng "Meltdown"). Acara éta, puteran ti JAG, tayang perdana dina 23 Séptémber 2003, di BPS. Dugi ka ayeuna parantos ditayangkeun salami tilu belas musim lengkep sareng parantos sindikasi siaran dina USA Network sareng Cloo.

Donald P. Bellisario sareng Don McGill mangrupikeun co-pencipta sareng produser éksékutip anggota perdana franchise NCIS. Éta mangrupikeun séri TV primér anu paling lami anu ngajalankeunnana, anu henteu animasi anu ayeuna ditayangkeun, ngan ukur ukur dilangkungan ku Law & Order: Special Victims Unit (1999 – ayeuna), sareng mangrupikeun séri TV sédé pangpanjangna anu ka-15 dina séri anu umum.

korsi roda ncis karman
dr phil kasaksian

Dr. Phil TV Témbongkeun

Jaringan: BPS
Dr Phil mangrupikeun acara biantara Amérika anu diayakeun ku Phil McGraw. Saatos kasuksésan McGraw sareng bagian-bagian na dina The Oprah Winfrey Show, Dr. Phil debut dina 16 Séptémber 2002. Dina duanana acara McGraw nawiskeun naséhat dina bentuk "stratégi hirup" tina pangalaman hirupna salaku psikolog klinis sareng forensik.

Acara ieu disindikasi di Amérika Serikat sareng sajumlah nagara sanés. Usum kasapuluh na perdana tanggal 12 Séptémber 2011. Kadang-kadang spésial waktos perdana parantos ditayangkeun di BPS. Program ieu parantos dicalonkeun pikeun Daytime Emmy Award unggal taun ti saprak 2004.

Témbok TV SUPERSTORE

Jaringan: Néglasari
Superstore mangrupikeun séri televisi sitkom kaméra tunggal Amérika anu perdana di Néglasari dina 30 Nopémber 2015. Séri ieu diciptakeun ku Justin Spitzer, anu ogé ngajabat salaku produser eksekutif.

Dibintanginya America Ferrera (anu ogé damel salaku produser) sareng Ben Feldman, Superstore nuturkeun sakumpulan pagawé anu damel di "Cloud 9", toko nomer 1217, toko kotak gedé fiksi di St. Louis, Missouri. Ensembel sareng pamaén pendukungna nampilkeun Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Bloom, sareng Mark McKinney.

Dunya Jurassic: Gagalkeun Karajaan MOVIE

Jaringan: Gambar Universal
Dunya Jurassic: Jatuh Karajaan mangrupikeun cicilan kalima sareng pangénggalna dina séri pilem Jurassic Park.
Dileupaskeun taun 2018, pilem ieu diarahkeun ku JA Bayona sareng bintang Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, sareng Jeff Goldblum. Pilem ieu mangrupikeun sekuel nuturkeun blokbuster 2015, Jurassic World (disebarkeun ku Universal Pictures, dir. Colin Trevorrow).

Pilem ieu disetél tilu taun saatos tumiba Taman Tema Dunya Jurassic. Owen Grady (Pratt) sareng Claire Dearing (Howard) balik deui ka pulau fiksi Isla Nublar pikeun nyalametkeun dinosaurus sésana tina gunungapi anu badé bitu sareng ngancurkeun Pulo Jawa. Nanging, nalika di Pulo Jawa aranjeunna mendakan konspirasi anu langkung jero anu ngancam sadayana.

Penampilan Media

 

 

 

korsi roda xmen-logan-film-korsi

korsi roda xmen-logan-film-ergo-wheel

Korsi superstore-tv-wheel

korsi roda ncis-karman-wheel

dr-phil-kasaksian

papanggihan-kanal-Cét-misbehavin

kampung-tv-adapt-to-it

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SG3O9-BZJ0s[/embedyt]